vraby Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Nikdo nic Nautilus X ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 11. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2019 Vyřešeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Koukam na squonky a nejak si nemuzu vybrat. Mate nekdo nejaky dobry tip?Zaujal me kit VANDY VAPE PULSE X.Ma nekdo s nim zkusenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medy Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 Koukam na squonky a nejak si nemuzu vybrat. Mate nekdo nejaky dobry tip?Zaujal me kit VANDY VAPE PULSE X.Ma nekdo s nim zkusenost?Mod super, za málo peněz hodně muziky. Co se atomizéru týká, tak už já osobně vidím problém. 2 spirály sežerou jak lahvičku, tak baterku relativně rychle. Takže za mě MOD + jiná single coila a pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 A jaky atik mas na mysli? Nebo, co pouzivas ty na squonk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medy Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 (upraveno) A jaky atik mas na mysli?Nebo, co pouzivas ty na squonk? Záleží na cenové představě a typu vapingu.DL kapákyHighEnd - Hussar Vape Legacy / ESG SkyfallMidEnd - DotMod DotRDA single 22mm / Psyclone CitadelLowEnd - Asmoduc C4, Asmodus Blank Pokud preferuješ MTL kapákyHighEnd - VS Caiman a Vaponaute Le Concorde jsou naprosto perfektní, jen se zle sháníJinak rozhodně neuděláš chybu klasickým Berserkerem, případně Cthulhu 1928 Jinak denně nosím v kapse Onegin M + Legacy a SQevo se Skyfall od ESG Upraveno 19. září 2019 uživatelem medy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 MTL squonkovat neminim. Nejak me to v teto kategorii nebere. Na MTL zatim pouzivam blbuvzdorneho Nautiluse 5ml. V DL zkusim mrknout na recenze tebou doporucenych a urcite nektery vyzkousim. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medy Odesláno 19. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2019 MTL squonkovat neminim. Nejak me to v teto kategorii nebere. Na MTL zatim pouzivam blbuvzdorneho Nautiluse 5ml. V DL zkusim mrknout na recenze tebou doporucenych a urcite nektery vyzkousim. Diky. Kdyby byl zájem, něco bych doma našel. Kdyžtak napiš SZ Odesláno z mého BBB100-5 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Jaké příchutě JUUL už jste zkoušeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 co poviete na toto https://m.vaprio.sk/produkt-sikary-epipa-pod-sada.html?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Nepremeškajte%20naše%20posledné%20novinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Je tady nekdo, kdo si jede spis na podech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Pody používám hlavně na jednáních a tak různě na tajňáska na hajzlu, když nemůžu pustit pořádně DL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Nautilus X 1.8 hlavy poslední dobou veliké zklamání,vydrž tak 3 dny. Jako dvojku jsem vzal Innokin Zlide 4ml a spokojenost. Postupem času Zlide preferuji,jednoduché plnění,vyběr hlav a kvalita parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 ze vas to bavi, furt kupovat novy hlavy. ja tak jednou tejdne (heisenberg v podstate skoro nezasira) vypalim spiralu a dam kousek novy vaty, obcas umotam novou spiralku..naklady nula.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 9. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2020 Lubo myslíš tohle? Už jsem to měl na zdejší doporučení a nic horšího jsem snad nehulil. Dezinfekce jak v nemocnici na hajzlech,to to motání nezachrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 joo, me to chutna. a pak jeste samotny tabakovky do druhyho atiku. porad samozrejme zkousim neco novyho, ale dycky se pokorne vratim k heisenbergu. delam si ho slabsi a okorenim par krystalkama mentolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 10. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2020 Tak já jedu jen tabákovky,Revolute Classic 4x tabák mi šmakuje,překvapil mě Tabáček od Imperie. To by ti mohlo šmakovat Revolute Absoulum,ale na celodenní to pro mě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 11. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2020 dik za tip, vyzkousim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Už jste někdo zkoušel Iqos VEEV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Tak jsem si ten VEEV koupil, když už jsem si byl pro Iqos Duo. Hardwérově pěkná hračka, zpracování cajk, hezky to bliká, vibruje (dokonce při potahu vibrace simulují bublání), rychle se to nabíjí... Chuťově je boží Green Mix, který chutná po okurkovým drinku. Škoda, že nemají nějaký ovoce. Ale třeba časem přibude, zatím maj dvě chutě tabákový a dvě mentolový. Uvidíme, co baterka a kolik potahů dá jeden pod. Jako kapesní hračka na občasný potáhnutí se mi to líbí. Jako zařízení plug&play bez nutnosti tahat velký železo a motat ty vaše knoty pro mě ideál. Jediný mínus je v kitu nedodávaný adaptér, jen USB C kabel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se