Michal93 Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Včerejší pivo s PADI.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 1. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Ward a Starobrno IMG_20190801_175549-01.pngtyhle wardy jsou boziale ta kombinace se starobrnem Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Eště jsem vyhrabal v mobilu zaběr z hřiště, kde provozovatel myslel nejen na děti, ale i na tatinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 To by si Barnevern smlsnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2019 Hodinky&Pivo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 2. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 kdyz jen ten mezinarodni den piva Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Omlouvám se za svoje strašný fotky, co semka dávám ale hodinky a pivo mám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 2. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2019 Přidám pár starších....V restauraci Skála pivovaru Klášter jedna domácí s hodinkama na pivu na terase jedna ze zázemí... minipivovar Zlatá kráva Nepomuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Toto vlákno byl dobrý nápad, tady se mi bude líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 3. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2019 Žebětínskký Richard. Cestou z Velké ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Asahi v nudlárně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Dnes pivo z minipivovaru v Tišnově.Tisnak a tisnovanda je fakt perfektní. Kyselo je moc kyselý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 To by si Barnevern smlsnul.Barnevernet na mě nemůže Btw loni jsem odmítnul pozvání do Norska pro celou rodinu, vím že asi iracionálně, ale nechtělo se mi permanentně hlídat svý chování vůči potomkům - u mě když začnou zkoumat hranice trpělivosti, snadno přiletí pohlavek nebo přijde sekec mazec... a nechtěl jsem, aby na mě domorodci pohoršeně koukali. Už jen z kombinace táty a dvou hezkejch dcerek by mohli být nervózní... - Ať nejsem uplně OT, dneska jsem byl na dvanáctce Zlatým srnci... a nevyfotil. Zkusím to napravit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2019 Pak tu mám ještě takovou monotématickou sadu (resp. pokračování) o mém oblíbeném stolku v hospodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Docela zajímavé pitivo, měl jsem 12° a dobrý, za tu cestu to stálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Platils pivenkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Keramický NoDate na Stojáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 ... a pivo na Helfenburku a máma už nese páreček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Stejné hodinky, stejné tričko, stejné pivo, jen jsem se přesunul z Žebětína do Račína. Naštěstí tady nejsou kamarádi s flaškou vodky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Pivo výborný, vzal jsem si i na chatu. Dnes nealko švestka. Může to sem? Nedostanu ban? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se