Přejít na obsah

Hodinky na pivu


liskus

Doporučené příspěvky

  • Odpovědi 1,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

  • po 2 týdnech...
před 13 hodinami, Petr.S napsal:

Aneb... když chceš chlastat, ale nemáš na to osobní prostor. Rumy mám v garáži v kredenci, ale tam jsou 4°C, tak se musím oblékat. 😀

received_1112238826692486.jpeg

Ta sklenice vpravo 🍺 bude asi už pěkný větrák...bude chtít minimálně oživit 😂

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 2 týdnech...
On 1/12/2025 at 10:38 PM, Corvus corone corone said:

Nazývat tenhle podivný produkt plzeňského Prazdroje pivem je hodně velký entuziasmus. Žbrďola je to pravé slovo. Hodinky máš ale pěkný 👍

Díky. Byla by to nuda, kdyby se nám všem líbilo to samé 😄

Podle definice je ir pivo 😁

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 7 minutami, Divers napsal:

Díky. Byla by to nuda, kdyby se nám všem líbilo to samé 😄

Podle definice je ir pivo 😁

Jistě, definice hovoří, z čeho má být nápoj složen a jak má být vyroben, aby se mohl legálně označovat jako pivo. A jakkoliv drtivá většina už jen základních pivních stylů (kterých je cca 100) pivo, jak si jej představuje český "pivař", připomíná jen z části, případně vůbec, tak je nutno kromě subjektivních chuťových vjemů (chutná x nechutná) rozlišovat i hodnotu, kterou zákazník za své peníze dostane. A tady u toho "moderního nápoje evropského typu" toho opravdu nedostane mnoho... 😥 Zkusil jsem to z lahve i ze sudu a opravdu nejsem cílovka této produkce. Což ostatně platí i pro ten máslový Prazdroj. 

  • Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 minutes ago, Corvus corone corone said:

Of course, the definition says what the drink should be made of and how it should be produced in order to be legally labeled as beer. And although the vast majority of basic beer styles (of which there are about 100) resemble beer, as imagined by the Czech "brewer", only partially, or not at all, it is necessary to distinguish, in addition to subjective taste perceptions (tasty x untasty), the value that the customer gets for his money. And here, with this "modern European-type drink", he really doesn't get much...  😥 I tried it from a bottle and a keg and I'm really not the target of this production. Which, by the way, also applies to the buttery Prazdroj. 

Děkuji za vysvětlení.
Není to moje oblíbené pivo, ale můžu ho pít.
Mám rád většinu českých piv. Nejsem vybíravý 😄

Upraveno uživatelem Divers
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...