Liqid Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Gratulace k super úlovku, hoď je na kroukouše a dej wristshot. A dýnko by mě taky zajímalo Upraveno 15. září 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Maju vsetko, co hodinky musia mat. Pribeh, tradiciu, unikatnost a su nadherne. Jednoznacne uzasny kusok, ktory ma uz dnes obrovsku hodnotu. Gratulacia k asi najkrajsiemu kusku Orlika, aky som kedy videl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 A neukáže.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Máš to hezký, těším se až si je zkusím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 No, za mně hodně nahoru velký palec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Tak už je máš fakt všechny. Gratuluju!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Úžasný! Ale nedá mi to, abych se nepodělil o první pocity, který jsem měl ještě před otevřením tohodle vlákna, když jsem si poprvé přečetl nadpis. Čekal jsem totiž, že se opět snese vlna kritiky, výsměchu a dalších negativních reakcí, který se tu na Elton limitky často snáší. Ale ono ne. Jen samý slova chvály. Čím to? Že by kvůli jednokusový limitce, jejíž kus získal právě chronomagor? Nebo že by téma hokej? By mě docela zajímalo, kdyby Elton tuhle limitku vyrobil jako veřejnou, pár desítek kusovou, jestli by si zasloužila stejnou chválu... Ale tímhle Ti rozhodně nechci zkazit radost z bezespochyby super úlovku a už vůbec ne rozdmýchávat v tomhle vlákně nějaký vášnivý diskuse. Jen jsem si tu vylil svoje první pocity a jdu dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 1. prikazanie - Najvyssi ma vzdy najkrajsie hodinky. Ja som buric, tak otvorene nakladiem par otazok:- preco su napisy v anglictine? Ceske hodinky, cesky tim...- preco je to na gume? podla mna hocijaka guma strasne degraduje hocijake hodinky. S tymto sa nikto potapat nebude, tak nejaka fajnova kožička by bola asi namieste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 1. prikazanie - Najvyssi ma vzdy najkrajsie hodinky. - Ja som buric, tak otvorene nakladiem par otazok:- preco su napisy v anglictine? Ceske hodinky, cesky tim... - Máš naprostou pravdu, souhlasím s Tebou, ale to je tak vše, co s tím mohu dělat. Podle příběhu je jasné, že jsem u zrodu limitky nestál. Vůbec nevím, co k tomu Elton vedlo. Touha po světovosti? Zadání klienta? Nevím, ale budu se ptát a díky za podnět.- preco je to na gume? podla mna hocijaka guma strasne degraduje hocijake hodinky. S tymto sa nikto potapat nebude, tak nejaka fajnova kožička by bola asi namieste. - Nesouhlasím. Ta guma to v reálu fakt nedegraduje, IMHO tomu dává floutkovský šmrnc. Kožený řemen je součástí příslušenství. Až ho vyměním, dám foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Úžasný! Ale nedá mi to, abych se nepodělil o první pocity, který jsem měl ještě před otevřením tohodle vlákna, když jsem si poprvé přečetl nadpis. Čekal jsem totiž, že se opět snese vlna kritiky, výsměchu a dalších negativních reakcí, který se tu na Elton limitky často snáší. Ale ono ne. Jen samý slova chvály. Čím to? Že by kvůli jednokusový limitce, jejíž kus získal právě chronomagor? Nebo že by téma hokej? By mě docela zajímalo, kdyby Elton tuhle limitku vyrobil jako veřejnou, pár desítek kusovou, jestli by si zasloužila stejnou chválu... Ale tímhle Ti rozhodně nechci zkazit radost z bezespochyby super úlovku a už vůbec ne rozdmýchávat v tomhle vlákně nějaký vášnivý diskuse. Jen jsem si tu vylil svoje první pocity a jdu dál Radiku, já myslím, že je to tím, že tyhle se fakt povedly. I já, jakkoli fanoušek značky, občas na Elton plivnu. Tady ale opravdu nemám důvod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Super "úlovek" ve více než povolaných rukou. Gratulace.Vzhledem k tomu, že Prim je pro mě španělská vesnice, tak by mě zajímalo, zda regulace v 5 polohách je běžná nebo to je taky extra special fičura jen pro tento jeden kousek. A v tom kontextu by bylo zajímavé zjistit, jakou odchylku v různých polohách mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Tohle je velká paráda! Máš veliké, hodinové,... koule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Super "úlovek" ve více než povolaných rukou. Gratulace.Vzhledem k tomu, že Prim je pro mě španělská vesnice, tak by mě zajímalo, zda regulace v 5 polohách je běžná nebo to je taky extra special fičura jen pro tento jeden kousek. A v tom kontextu by bylo zajímavé zjistit, jakou odchylku v různých polohách mají. Jo, už to dělají standardně. Reálnou odchylku zjistím, až budu mít doma nazpět vibrograf. Poznámka pro puristy: ano, vím, že Vibrograf je obchodní značka, a že jediný správný výraz je časový komparátor .... ale fakt to tak psát nebudu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 (upraveno) Roberte, obrovská gratulace! Kdo jiný, když ne Ty, by je měl vlastnit. U Tebe, v kompletní "rodince" Orlíků, budou prostě na tom jediném správném místě Upraveno 15. září 2019 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Veliké díky všem za gratulace a podporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Hoši, Bert je z nich víc nadšený, než to vypadá. Měl jse tu čest mu je poslintat, a je to fakt pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qwc Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Ty jsou paradni!!! Gratuluju:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 Berte nádhera! Kdyby Elton krachoval, tak mu bude stačit vyrábět 1ks limitky Orlíků, odbyt má vždy jistý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2019 vostry:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2019 Tak se připojuji s gratulací i na tomto vlákně!!!Cely ten příběh mi jen potvrdil moji teorii, že co se má stát, tak se stane!!!Jestě jednou gratuluji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se