Přejít na obsah

Mobilis in Mobili třetí generace

hciq

Dýnko  

99 hlasů

1. 1. Dýnko

• Pr?hledné + úprava kalibru
      60
    • Plné - bez úpravy kalibru
      39

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Držím Vám palce, ale v tuto chvíli z projektu odstupuji. Týden jsem četl diskuze o číslech vyškrabaných na pouzdrech, a teprve dnes jsem viděl další návrhy k diskuzi. Bohužel pro mě, daleko od mých představ - nechci čínský pouzdro u hodinek nad 20k, nechci military ani retro hodinky,a už vůbec ne kopie Grahamů, chci komplikaci, a když už ne komplikaci, tak alespoň PVD Unitas. Chtěl bych pískovaný nebo PVD pouzdro, rozhodně ne obyčejný kartáčovaný. A velikost 42mm je na mě taky malá. Návrh ( původní MoiMo číslo jedna ) se mě líbí stejně nejvíc, ty další mi už moc originální nepřipadají, i když nejsou špatné. Jenom bych nechal nějaký normálnější upevnění standartních řemínků, chronograf a rozumnou cenu cca do 40-50k.

Takže já se loučím, a ať se Vám ostatním dílo podaří. Já si zkusím nechat vyrobit vlastní Phantomy ( Černomodrý brutal PVD ), podle specifikace, kterou jsem popsal výše. Pokud se to podaří, tak se s tím časem možná pochlubím. Je to výzva, určitě větší než koupě IWCcek, kterou jsem zamýšlel taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 842
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Držím Vám palce, ale v tuto chvíli z projektu odstupuji. Týden jsem četl diskuze o číslech vyškrabaných na pouzdrech, a teprve dnes jsem viděl další návrhy k diskuzi. Bohužel pro mě, daleko od mých představ - nechci čínský pouzdro u hodinek nad 20k, nechci military ani retro hodinky,a už vůbec ne kopie Grahamů, chci komplikaci, a když už ne komplikaci, tak alespoň PVD Unitas. Chtěl bych pískovaný nebo PVD pouzdro, rozhodně ne obyčejný kartáčovaný. A velikost 42mm je na mě taky malá. Návrh ( původní MoiMo číslo jedna ) se mě líbí stejně nejvíc, ty další mi už moc originální nepřipadají, i když nejsou špatné. Jenom bych nechal nějaký normálnější upevnění standartních řemínků, chronograf a rozumnou cenu cca do 40-50k.

Takže já se loučím, a ať se Vám ostatním dílo podaří. Já si zkusím nechat vyrobit vlastní Phantomy ( Černomodrý brutal PVD ), podle specifikace, kterou jsem popsal výše. Pokud se to podaří, tak se s tím časem možná pochlubím. Je to výzva, určitě větší než koupě IWCcek, kterou jsem zamýšlel taky.

Cybere, nechvatej s odchodem. Jasne resily se tu vic cisla nez hodinky :wallbash: , ale podivej se jeste jednou na posledni Hciq prispevek - rozmer ma bejt 44mm. Povrch se jeste bude resit, jeste se nerozhodlo. Za PVD na strojek je tu vetsina a taky tu muze bejt moznost ze si lidi budou moct individualne priplatit. A ze bude pouzdro vyrobeny v Cine? To je dneska vyrobeny u tolika Swiss hodinek o kterych to ani nevime...

Jasne pokud ses nezhlidl ve tvaru, nebo v necem velmi zasadnim tak se neda nic delat. Tyhle serie kde je vic lidi jsou proste o kompromisu, soliter je ideal a pokud na nej mas, neni co resit. Kazdopadne hodne lidi ale odpadne az se tu zacne mluvit o urcitych castkach....

Odkaz ke komentáři

3) 50-100 ks. komplet naše výroba.

Z důvodu jistý prestiže,100% kontroly nad kvalitou a velká důvěra k výrobci u mě zatím vyhrála těsně varianta 3). Bohužel to s sebou nese vyšší výrobní cenu.

Já nevím, ale já tam jasně čtu, že pouzdro nebude vyrobeno v číně...

Odkaz ke komentáři

Tak jo, další milý překvápko, co jsem se vrátil domů, takže si zamlouvám 11/100, když ty pouzdra bude dělat asi prim. :D Hciq, prosím pošli mi tu SZ, uvidíme, co se z toho vyklube a jestli snesu 44mm - musím přiznat, že jsem zprvu zaskočen tím mejnstrýmem, ale snad se v hciq konečně probudí i dizajnér a přetluče v sobě ty manýry obchodního menažera. Jen do toho!

Odkaz ke komentáři

Cybere občas by to chtělo trochu číst a přemýšlet než něco napíšeš.

1) pouzdra z Číny nebudou

2) pískovaný pouzdro ti nikdo asi nevyrobí bez toho aby se na tebe díval jako na naprostýho magora. Na pískovanej povrch nerezu kejchneš a je poškrábanej

3) průměr jsem upravil na 44 mm už na začátku

atd. atd. ani mne to už nebaví dál pokračovat. Takže mi nezbejvá než ti popřát vše nejlepší s tvejma brutál černejma Phantomama. Jen až se budeš chlubit a bude určitě s čím, tak se pochlub taky s cenou.

Upraveno uživatelem hciq
Odkaz ke komentáři

Pro ostatní, účast v hlasování je podmíněna zasláním SZ s nějakým vaším emailem. na ten posílám 3d pouzdra a vy hlasujete. Je mi jedno jestli do vlákna nebo SZ. Což třeba Cyber do té doby než odstoupil z projektu ani neudělal. Ještě mi chybí email od mnovace, HonzaS, a Onion. Takže pokud chcete zaslat data, tak mi ten email hoďte do SZ. Jinak znova pro ostatní, směrodatné je to co přijde na váš email. Ty obrázky na začátku jsou jen takový iniciační.

Odkaz ke komentáři

Tak to je doufám samozřejmé, že pokud se dohodneme např. na tom PVD Unitasu, tak že bude dýnko s průhledem. Jinak by to byly vyhozené peníze. Může se ale stát, že se PVD upravený či jinak zdobený kalibr ukáže jako příliš drahý, a potom bych v rámci úspor hlasoval pro kalibr neupravený a dýnko ocelové. Ale tu myšlenku PVD kalibru bych nerad opouštěl...

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

Hergot cybere, ty jsi ale horká hlava. Ještě to zhodnoť a neukvapuj se, myslím, že to bude stát za to.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...