Tos Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2019 Zdravím všechny spolupacienty!Asi to neznáte, ale přišlo jakési puzení... Tož tedy otázka zní: Co je podle vás nejlepší "kauf" v poměru cena/výkon? Nechci nic extravagantního, ultramoderního. Prostě klasický tvary: pilotky, potápky, ne oblekovky. Sklo safír nebo hesalit. Bez průhledu na dýnku. Klidně i vintážky, ale tam bude asi problém poslední požadavek: Pouzdro určitě 41+ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Bazáč - Alpnachy - může být?http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/128781-victorinox-alpnach/?hl=victorinox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taylor Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Chrono24, "7750" nebo "7753" a můžeš vybírat: https://www.chrono24.cz/search/index.htm?accessoryTypes=&dosearch=true&query=7750&searchexplain=1&sortorder=1&watchTypes=https://www.chrono24.cz/search/index.htm?accessoryTypes=&dosearch=true&query=7753&searchexplain=true&sortorder=1&watchTypes=U Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2019 Tag Heuer Carrera Calibre 16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 7. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 sodek.cz: Dík za tip, ale Alpnachy mi přijdou takový už "předyzajnovaný"...Taylor: To jsem už zkoušel a nevybral. Jinak bych se tu neptal :-)Radek Cigi: Můžeš nějak rozvést, proč ti zrovna Tag Heuer Carrera Calibre 16 připadají jako něco s úžasným poměrem cena/výkon?Všem samozřejmě díky za reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 z levnějších, vintážních bych se podíval po Certina (MIDO) chronolympic, klasika, která si drží cenu. Kdybych si měl vybrat jedny s 7750 za rozumný peníz, tak by to byly Heuer Carrera CV2010. Už jsem je měl myslím 3x a určitě se k nim ještě vrátím. A kdyby to měl být TOP kousek, tak Tudor Big block (ref 79160, 79180). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 7. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 financ: Díky moc, Certina (MIDO) chronolympic jsou moc fešný. Bohužel mi nějak evokovaly Tissot Navigator z pre-7750 období (tuším 7734) a jsu zase v hajzlu. Asociací mě vzápětí napadají nový Tissot Heritage s 7753. Běhám jak křeček v nekonečném kolečku! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Tos: Promiň, úplně jsem přehlédl to "poměr - cena/výkon". V tomto případě už ty Tagy ta zajímavé nejsou, to máš pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 A co Hamilton Pan Europ chronograph - sice nesplňují všechny tvoje požadavky, ale jde o docela zajímavé hodinky s retro dizajnem (3 barevné verze), je tam upravená ETA 7753 a dají se koupit za poměrně slušné peníze... Jen mě napadly, nic víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 10. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 To Radek Cigi: V poho. Navíc jsi zmínkou o Hamilton Pan Europ chrono udeřil na další citlivou strunku mé chronoduše. Jsou jednoduše pěkný a hlavně v modrý limitovaný verzi mě berou fest (a v čem vlastně nesplňujou moje požadavky?! Maj - tuším - průhled, ne?). Já snad nakonec pro rychlé ukojení nejnižších pudů seženu ňáký vojetý Štajny s 7750 strojkem... Třeba ta jejich variace na Tudory nebo Nav-B Chrono nejsou nic leprózního... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 11. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Myslím, že právě ty modré limitky mají dýnko plné . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 S Mido mám dobrou zkušenost, v oblasti chron s nízkým rozpočtem u mě vedou. Dají se koupit za velmi slušný ceny po slevě a kvalita je daleko vyšší. I strojek je zajímavej, modifikuje se, tak jak už jsme u Mido a Hamiltonu zvyklí z jejich 80, v tomto případě: modified ETA/Valjoux 7753 calibre (= ETA A05H31) with now 60 hours of power reserve. Líběj se mi třeba tyhle, ale i jiný v oceli. Chápu, že PVD není pro každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 12. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Daemonultimate: Já u MIDO nějak nezkousávám ten tvar ruček (komplikovaný a useklý); a to nejen v tomhle případě. Ale každopádně dík za tip. Tu daleko vyšší kvalitu myslíš ve srovnání s čím? S těmi Štajny, předpokládám? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 (upraveno) co nejaky speedmastery? mam je ve vyberu do 50t.. Upraveno 15. října 2019 uživatelem moralles Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 15. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 moralles: Speedmastery s Valjouxem asi nee. Zdají se mi drahý a navíc někdy v budoucnosti bych se rád dobral ke klasice: natahovacím moonům s hesalitem... Nemám to holt jednoduchý Každopádně díky za snahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Sinn 103 (ty s plastem jsou boží, pokud dáváš plast). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Fortis B42 chrono? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Budto Hamiltony, anebo ty Fortisy viz kuncak - ty se ted daj sehnat za solidni penize.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Já ty 103 hodil i proto, aby už s nima feltharg přestal oxidovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tos Odesláno 18. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2019 dr.sphinx: Jojo, ty Sinn 103 už by měly z inzerce zmizet :-) Bohužel k tý značce nějak nemám žádnej vztah... Těžko říct, čí je to chyba :-Dkuncák7: Jojo, ty by mě líbily, bejt krapet cenově přívětivější...Micey: Kdyby mi neutekly ty Pan Europ Chrono vod Jeronima, měl jsem po starostech :-) A i ty B-42 jsi trefil, viz výše.Jinak všem díky, pánové! V souvislosti s B-42 mě zajímá, jak je to vůbec s intervaly a cenami za servis těchto strojků? Z Nestu mám info, že každý 2-3 roky doporučujou přetěsnění a co 5-6 let velký servis, spojený s výměnou pérovníku, měničů (?) plus to přetěsnění, což odhaduju tak na +/- 13 k. Má s tím někdo zkušenost? Odhaduju správně? A není reálná potřeba velkýho servisu v krapet delším intervalu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky