Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak podle Wizarda jsem dneškem nastoupil cestu přímým spojem od socky k alkoholikovi a na kořalku si vydělávám coby Putinův agent... jdu hledat, kterým oknem na mě Wizard vidí.

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Kokot nie je urazka - Kokot je definicia.

Mě už taky unavuje říkat "Slováci", souhlas ;)

A Kide: krásná práce ;-p

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Nenene, nic.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Letos se tu můžu v klidu pasovat na hifi experta, pokud máte nějaké otázky ohledně highend stereo, neváhejte mě kontaktovat. Instant, Duke650 a McStinger ví akorát tak velké houno....

V tom paralelním vesmíru jsem já největší expert na Himaláje voe :-)

Odesláno

Letos se tu můžu v klidu pasovat na hifi experta, pokud máte nějaké otázky ohledně highend stereo, neváhejte mě kontaktovat. Instant, Duke650 a McStinger ví akorát tak velké houno....

My aspoň vieme hovno o všetkom :)

Mimochodom, Creek teraz doporučuje na testovanie nasledovné video. Treba si ku tomu samozrejme zapnúť ultrazvukový filter, inak z toho nie je správny zážitok.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tomu rikate flame?

Tak ja schvalne jedu do Zmizika, bo si pamatuji, ze na te korunce mel kundu a on na me s Breitlingem. :D

To su veci.... B)

Tvl nemel sem tam kundu ani se nepotim, vy zmrdi.
Odesláno

Kdysi tu bylo fajn, když si členové nechali své názory a bavili se o hodinkach. Jakmile se začaly řešit ostatní věci, tak se ukázalo, ze většina jsou kokoti, akorát sdílí stejného zájmu. O hodinkách se tu už nebaví, akorát ty samé opakované kecy dokola

Odesláno

Kdysi tu bylo fajn, když si členové nechali své názory a bavili se o hodinkach. Jakmile se začaly řešit ostatní věci, tak se ukázalo, ze většina jsou kokoti, akorát sdílí stejného zájmu. O hodinkách se tu už nebaví, akorát ty samé opakované kecy dokola

jako ze vacsina.. vsetci. A priznaj si, ze ty nemas (rad) Vianoce?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...