milda21 Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Já kradu z práce hliník a dělám z toho čapky... Na kšeft... Edit: a to je teprv zlo!!! Ukaž hliníkovou čepku , prosííííím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) To je pro úzký kroužek přívrženců... To sem vystavím, zvýší se mi objednávky, a vyhodej mě, to víš...A ještě by si v tom někdo poznal svůj hliník... A trestní oznámení je na světě.. Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Ja jsem dyslektik a pletou se mi uzivatele Potkan a Topkan. Kterej z nich to ted psal pred McStingerem?To jsem byl ja: :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 No, teď se nám blíží globalistické žido-zednářsko-bolševické 5G sítě, tak je to žhavé téma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Čekám, až bude v akci, jak jinak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 To jsem byl ja: :-P Andy, tak Topkan to bol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Andy to stejne precte blbe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 S tým sa práve počíta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Borci, jako trochu se snažíte, ale kde je Gombo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) Mne se zase plete odjinud a kdojinej.. hrozny tohleto.. se nemuzou prejmenovat.. Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 To mě taky sere... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) ... nicméně, když už jsme u toho, Odjinud mám podle postavy Odjinuda ze hry Ladislava Klímy "Lidská tragikomedie". Libreto se dá najít na webu a je to docela fajn čtení (když už nechodíte do divadla)... té postavy si poměrně vážím a ztotožňuji se s ní, takže podle ní mám ten nick... Mne se zase plete odjinud a kdojinej.. hrozny tohleto.. se nemuzou prejmenovat.. Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Mne sa plete Ferko Dobry a vwtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Ano, ano, v češtině se to, co je činí zaměnitelnými, nazývá společný jmenovatel. Avšak nevylučuji, že jak Franta, tak Dieselboy toto jednoznačně popřou ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Borci, jako trochu se snažíte, ale kde je Gombo?Gombika jsi vystval ty, ted nekde hleda mezery, co by vmestnal k carkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 ... nicméně, když už jsme u toho, Odjinud mám podle postavy Odjinuda ze hry Ladislava Klímy "Lidská tragikomedie". Libreto se dá najít na webu a je to docela fajn čtení (když už nechodíte do divadla)... té postavy si poměrně vážím a ztotožňuji se s ní, takže podle ní mám ten nick...hm, a já myslel že je o synonymum pro Mimoně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Jednoznačně popírám. A pro eskimaka a jemu podobné: žádné kamarádšafty, husy jsme spolu nepásli, vy levičácká chátro, pro vás jsem vždy "pan František Dobrota, rodák z blízké vesnice" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 (upraveno) financ: Ale kdepak! To se pleteš. Mimoň je odjinud. Upraveno 12. prosince 2019 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 Není pravda, u Mimoně máme jen chalupu... jinak doporučuju cukrárnu na náměstí a hospodu u hasičárny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2019 financ: Ale kdepak! To se pleteš. Mimoň je odjinud.No me spis prijde ze Odjinud je nekdy Mimon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se