beeman Odesláno 8. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 kluci pozde, uz to ma indexy, prave leptam a nozky jsem uz zakalil, proste budanebo a klaplo to, zadny karambol, az prijdu domu a polestim, vyfotim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Tak šup šup domů, jsem napnutý jako guma od trenek:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 napíná to ..darebák jeden, ale s tím kalením jsem ti držel palec...to vždy loterie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Před hodinou, Kostra napsal: Pak už jen damaškové šroubky a je to A ještě damaškový , kdyby se z toho tady kluci . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 tak lunetu jsem tak uplne nedokoncil, narychlo zahral az chytla do modra a sup s tim do vody, tu jeste zitra poladim, byl jsem zvedavej, jak to bude pusobit, zitra to soupnu do stejny upravy jako nozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 8. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 tak mi to nedalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Tyvole bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Ta korunka se tam moc nehodí. Jinak super! Na první pokus to vypadá velmi povedený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Ólala, tak to je lahůdka, smekám čapku Álois;-)Hned to hoď ráno na poštu směr Bruntál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka44 Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Je to pecka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 Co dodat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2021 před 47 minutami, Kostra napsal: Ólala, tak to je lahůdka, smekám čapku Álois;-) Hned to hoď ráno na poštu směr Bruntál Hovno, z Liberce si proto dojedu Je to pecka. Jen tak korunka ehm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Hovno, z Liberce si proto dojedu Je to pecka. Jen tak korunka ehm... Tak alespoň že to zůstane v Sudetech Ale vážně, myslím že toto půjde rovnou do Beeman muzea Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 před 41 minutami, Kostra napsal: Tak alespoň že to zůstane v Sudetech Ale vážně, myslím že toto půjde rovnou do Beeman muzea Nikam nejedu, není mi po včerejšku do skoku ;-D Jasné že první bude Lojzovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 muj milasek !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 par rannich balkonovek, bez uprav a filtru, dnes si dam voraz, ale zitra se pustim do tech ctyr kousku pro nedockavce mozna stihnu nozky, ty budou vsechny stejny, potom budem resit lunetu, individualne, diky prvni lunete uz mate jakousi predstavu, co ten damasek svede, tak bude na vas, jak s tim hodlate nalozit muze byt se sroubkama nebo bez, muze byt bez indexu nebo s, nebo co ja vim, to dame dokupy, co bych ale vazne nerad, je gravirovani do tohoto damasku, toho se ted bojim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 prvni venceni, zatim jsem se odvazil jenom mezi decka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Fakt se ti to povedlo draku, klobouček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 (upraveno) před 6 hodinami, beeman napsal: prvni venceni, zatim jsem se odvazil jenom mezi decka Tak v kombinaci těmi prsteny je vidět, že to není model pro měkkýše a Second Blood by zjevně tekla z tvého protivníka. Luneta je nádherná, zdobná, ale čuňu by natrhla taky před 6 hodinami, beeman napsal: Upraveno 9. října 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2021 Nadhera,fakt se Ti to povedlo.Jses dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se