beeman Odesláno 10. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 diky diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E36 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Opravdu parádní práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 10. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2021 Alois, nebude to už na zbroják? Jinak velká poklona! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 V 10. 10. 2021 v 9:27, beeman napsal: diky diky Ta kresba je fakt fantazie...moc povedené práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 tak ten material je zaklad, z nej by bylo hezke cokoliv ja jinak pomalu ale jiste, na cnc se zatim dari, horsi je to na soustruhu, delam novy pripravek na lunety a hned na zacatku jsem vhytnul poradny kopanec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 Jako jestli se ptáš, tak ano l, jsme jak na trní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 tak jsem to zakriknul, u posledniho pouzdra, operace cislo 4, najednou rana, vlitnu tam, sestka freza fuc, zlomena, material v sklicidle pootoceny, jsem si hned rikal, ze je to vpr... no nastesti neni to nic, co by neslo rozlestit bejt to bronz, tak leti do pytle, ale toto nee no treba si toho nikdo nevsimne :- D samozrejme tou ranou se rozhodilo nastaveni os, takze jsem to pulhodiny centroval, nastesti se povedlo a operaci dojizdim pouceni pro priste? kdyz uz si sakrys v duchu rikam, ze material se uz docela hodne hreje a vzduch to nestiha uchladit a stopro je uz freza tupa, tak nezustat doufat, ze to ta freza urcite da, dyt uz je to jenom kousek, ale zastavit obrabeni a promptne frezu vymenit!!! ono kdy jsem na tom damasku zatim zlikvidoval cca 30 frez, tak jsem z toho asi trosku rozhozenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 11. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2021 rozlesteno, dnes stacilo, pokracovani zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Pravidelně sleduji a s velkým napětím čekám, jak se to vyvine. Mimochodem jsem novým členem party - č.007. Bál jsem se velikosti, ale jde to i na mé ruce. Až na tu váhu, je to teda slušný ingot (teď jsem nosil titanovky 40 mm tak tam je přechod velmi markantní). Aloisi, asi budu potřebovat nějaké pouzdro navíc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 verim, ze ti budou delat radost co se tyce vahy, tak bez reminku a spony maji cca 120g, coz neni nic hroznyho, ale titanu konkurovat nemuzou si urcite rychle zvyknes dnes cely den v zaprahu a vysledek vydite, proste s tim mateosrm musim hooodne opatrne mel jsem i par karambolu, jako treba po pulhodine nastavovani a upinani konecne zmacknu START a vono to jede uplne jinam nez bych ocekaval, by se ve me krve nedorezal, nastesti byla freza v poloze, ze sice zajela do materialu, ale zrovna do mista, kde by se stejne pozdeji ubiralo, to je tak, kdyz zapomenete v ovladani natazenej jiny program pro cnc, nez kterym chcete prave obrabet, mel jsem z prd...e kliku hodne me dnes teapilo i vrtani direk pro stezejky, ocistec, vrtaky se lamali, az jsem vytahl jeden z te same serie a tim to najednou slo bezvadne takze nakonec vse ok, zitra jeste dirky pro sroubky, dodelat ruco povrchovku, vyleptat, vylestit, zakalit a pripravim polotovary pro lunety, tak uz kluci pomalu davejte vedet, jak si je predstavujete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 12. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 jeste doplnim, pozorny ctenar si urcite vsiml, jednou pouzdro je bez ochrany korunky, nebylo to planovany, bohuzel jsem pri ubirani materialu zajel flexou dal nez bylo zahodno, no a to uz rozlestit opravdu neslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Pravidelně sleduji a s velkým napětím čekám, jak se to vyvine. Mimochodem jsem novým členem party - č.007. Bál jsem se velikosti, ale jde to i na mé ruce. Až na tu váhu, je to teda slušný ingot (teď jsem nosil titanovky 40 mm tak tam je přechod velmi markantní). Aloisi, asi budu potřebovat nějaké pouzdro navíc:) Vítej do klubu draku:-) Si příště na srazu můžeme udělat burzu pouzder a lunet:-) Ať dělají radost a jsem moc rád (Álois ví) že skončily v dobrých rukou;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 jeste doplnim, pozorny ctenar si urcite vsiml, jednou pouzdro je bez ochrany korunky, nebylo to planovany, bohuzel jsem pri ubirani materialu zajel flexou dal nez bylo zahodno, no a to uz rozlestit opravdu neslo A bude se slevou nebo za příplatek? Ale vážně, vypadá to, ze se hodina Asrael přiblížila, jupí, jupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2021 Limitka za priplatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 13. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 jak jinak, co se nepovede prohlasuji od ted za limitku uz jedu lunety a trapim ruce smirklama na nozkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Umí svítit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 tak jsem včera úspěšně přebral hodinky od mistra Aloise, fakt nádherný kus ..udělal mi chlapec obrovskou radost. A do toho jsme příjemně pokecali, bylo to moc prima...děkuji moc chlape. PS jinak ať trošku rozvířím vášně... kluci s tím damaškem se máte fakt na co těšit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 diky Dejve, at slouzi dzosi, az dokoncim damasek, tak se opet vrhnu na klasicka pouzdra, budes mit z ceho vybirat graviruju damasek, pomaloucku, polehoucku, precejenom samodomo vyrobena gravirovaci freza ze zlomene dvojky neni uplne etalon presnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 před 6 hodinami, beeman napsal: diky Dejve, at slouzi dzosi, az dokoncim damasek, tak se opet vrhnu na klasicka pouzdra, budes mit z ceho vybirat graviruju damasek, pomaloucku, polehoucku, precejenom samodomo vyrobena gravirovaci freza ze zlomene dvojky neni uplne etalon presnosti To vypadá jako moje budoucí luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 17. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 jop dnes uz mam temer v podstate hotovo, naleptano, zakaleno, uz jenom umravit povrch a finito tedy jeste se ti tam pokusim dat tu lumi, je to vygravirovano dve desetinky hluboko, tak to snad pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se