Přejít na obsah

XIIVI

beeman

Doporučené příspěvky

jo, to 3-6-9 je na prd. "Nezkusíš nevieš."

Ale když už - nezkusíš oddělat i index minutowy z pozic 59-60-01 a posunout to logo výš?

Tahkle se mi tam zdá takové bezprizorné...

Ale netrvám na ničem (tak jsem naučený od manželky ;o)

Upraveno uživatelem Datel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Asi všechny naštvu, ale musí ty vteřinový indexy být tak výrazný? 

Když přemýšlím nad variantama:

1) vteřinové indexy + všechny hodinové indexy => je tam toho moc a nevyniknou ani ta čísla XII a VI. 

2) vteřinové indexy + indexy na 12, 3,6 a 9 => je to nějaký divný, něco tam chybí. 

3) jenom vteřinové indexy s logem => oko mi na tom spočine klidně, ale ještě pořád to není ono - k těmhle hodinkám by se spíš hodily pořádné hodinové indexy. 

Ona totiž ta poslední varianta - bez hodinových indexů - je vlastně něco jako jsi měl na začátku, kde to sice potřebovalo doladit ručičky a další věci, ale indexy mi připadají na správném místě a správně rozložené. 

post-40502-0-03434400-1578682977_thumb.png

(PS: jestli jsem spletla vteřinové a minutové indexy, tak se omlouvám.) 

Odkaz ke komentáři

Zdar, index minutový = index vteřinový. Liší se právě ručičkou, která to indikuje ;o)

Tvůj radikální řez (IMHO, ve vší úctě a jak se to ještě okecávává) je cestou z nedávného pralesa přes zvelebený parčík k pustině s pár pařezy ;o)

podle mne je to takové najednou holé. I ty ručky se jak ruce kostlivcovy po té pustině rozpřahují....

Jó čeština, to mi vždycky šlávalo?. ;oD

Odkaz ke komentáři

jenom rychle prilozeni, vic dnes nedavam, bude jeste hodne rucni prace s finalizaci jednotlivych prvku, ale nejak to zvladnu

je to z 0,5mm plechu, ten stribrny je 0,3mm, melo by to byt taky v pohode

de51cb2ce16572a16f3e2e9efdcf21c4.jpg

ca43dbc843e90d053f8ac853128a09a3.jpg

df5a97b484a6b6600a98fd1d73c4e8a1.jpg

Odkaz ke komentáři

Datel, teď si nejsem úplně jistá. To je na mě ta poezie? 

Indexy z původního návrhu podle mě potřebovaly zvětšit. Na tu velikost, co je teď. Ale jsou vcelku na správném místě, možná tím zvětšením se dostanou trochu víc od středu, ale ne úplně na kraj. 

Tím, že se oproti původnímu návrhu zvětšily, tak se ten cifr víc zabydlí. Tím pádem mi ty vteřinové připadají už trochu moc. Líbily by se mi víc, kdyby byly ještě drobnější. Když se podíváš obecně na potápky, tak to je všude podobný - hodinové indexy jak bambule, vteřinové drobné, často ani ne přímo na ciferníku, ale na chapter ring. 

Anebo co ty "páté" vynechat? 

post-40502-0-78024000-1578688281_thumb.jpg

Jinak není to úplně holé, ten ciferník na návrzích má strukturu. 

Zdar, index minutový = index vteřinový. Liší se právě ručičkou, která to indikuje ;o)

Tvůj radikální řez (IMHO, ve vší úctě a jak se to ještě okecávává) je cestou z nedávného pralesa přes zvelebený parčík k pustině s pár pařezy ;o)

podle mne je to takové najednou holé. I ty ručky se jak ruce kostlivcovy po té pustině rozpřahují....

Jó čeština, to mi vždycky šlávalo?. ;oD

Odkaz ke komentáři

Vlastně myslím, že by měly přijít trošku víc od středu ke krajům. Ale asi jsi omezený datovým okýnkem. 

Tak uvidíš, jsou to hlavně tvoje hodinky. 

možná tím zvětšením se dostanou trochu víc od středu, ale ne úplně na kraj. 

Upraveno uživatelem KatkaB
Odkaz ke komentáři

Jsem omezený nejen datovým okýnkem ;o)

Ono to nějak dopadne,

já mám z tohoto projektu největší radost díky Beemanovým Seiko

co mám právě na ruce (a chytil jsem je na místní inzerci)

ale to je zase jiná pohádka

Odkaz ke komentáři

Tak mě se ta "moje" varianta líbí :lol2: , v jednoduchosti je krása, ještě bych vyházel ty minutové indexy a nechal jen hodinové, které by mohly být velké, jsou to drsné hodinky, ne stopky.

Díky tomu by se index posunul více ke kraji cifru a nedělal by ementál z loga, což nevypadá úplně cool.

Ještě mě napadla jedna šílenost, ale tím si nejsem vůbec jistý, znak posunout na trojku- nebude zasahovat do loga a použít ho částečně jako okébko na datum. Kruh bude durch a tam bude datum, ve výřezech lumi.

Odkaz ke komentáři

Ano, tak nějak podobně to myslím s těmi indexy, vyjádřil jsi to líp. 

Tak mě se ta "moje" varianta líbí :lol2: , v jednoduchosti je krása, ještě bych vyházel ty minutové indexy a nechal jen hodinové, které by mohly být velké, jsou to drsné hodinky, ne stopky.

Díky tomu by se index posunul více ke kraji cifru a nedělal by ementál z loga, což nevypadá úplně cool.

Ještě mě napadla jedna šílenost, ale tím si nejsem vůbec jistý, znak posunout na trojku- nebude zasahovat do loga a použít ho částečně jako okébko na datum. Kruh bude durch a tam bude datum, ve výřezech lumi.

Odkaz ke komentáři

Je to fakt rozdíl, XIIVI se nepere s těmi indexy.

Napadlo mne (nezkusíš nevieš) jak by vypadalo čtverzubé kolečko uprostřed, na ose vteřinovky.

Nebo místo vteřinovky (ale aby to zas nevypadalo jak mrkací dětské Ruhly?.)

jak říká Liška v reklamě - rejžo...jen nabízím.... ;o)

Odkaz ke komentáři

Použití loga/korunky je na malé ručce moc fajn. A co dvanáctku a šestku do cifru vygravírovat? Přesahy do indexů by nebyly tak dramatické a efekt reliéfu by byl zachován a celkový vzhled cifru by byl určitě kompaktnější.

Upraveno uživatelem api aki
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...