Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jeste me napadlo, nejak se mi to ztratilo, nebo jsem mozna ani nikoho nemel:
nevite prosim o nekom, kdo udela AR na safir? kvalitne? idealne v Praze nebo blizkem okoli, ale samozrejme vezmu cokoliv

dikes

• Odpovědi 2,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zkus se poptat v optikách, tam nabízejí nanesení AR prakticky na jakékoli brýlové čočky, třeba by uměli domluvit s dodavatelem i nanesení na safír.

Při tvé šikovnosti si to ale uděláš i sám, dělá se to napařováním ve vakuu: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjv0-7G-vDrAhXKl-AKHTmYBOgQFjAEegQIBRAB&url=http%3A%2F%2Fportal.szspraha1.cz%2Fszs%2Fportal.nsf%2F0%2FFB89785D2E016FF8C12579AC003588EA%2F%24FILE%2FPovrchov%C3%A9%20%C3%BApravy%20br%C3%BDlov%C3%BDch%20%C4%8Do%C4%8Dek.docx&usg=AOvVaw2h5kuaDq-JJnHaHIVuSolS

Odesláno

diky vsem, na Onyx jsem tady narazil vcera, napsal Rudovi a uz jsme si i stihli placnout :-)
bude tedy oboustranny AR, modro-fialovy :-)

Odesláno

jj, taky mam radost, kdyz se angazuje nekdo s fora 🙂

korunku jsem doted resil na soustruhu, ale vcera  me napadlo, kdyz uz kamaradim s CNC, ze bych ji vykrouzil temer profi, tak jsem spichnul programek, jeste malinko doladim a vyzkousim

Odesláno

dnes jsem musel pretocit 12 hotovych mezikrouzku, protoze jsem se pred tim sekl a dira pro strojek byla o 4 desetiny mensi, ted uz jenom frezuju diry pro korunku a zarezy pro uchyceni strojku

4630D275-9628-43A5-804F-A400C1C52263.jpeg

A9D144DE-1C0E-4C39-B0E8-6E8157C3254C.jpeg

Odesláno

chlopi, vy jste jasnozrivci :-D
opravdu bych rad stihl poslat foto do kalendare, bohuzel ale fotit neumim, takze stezi budu vybran :-)
a taky rasto ma recht, delam limitku FirstBloodu, jeste nevim kolik, asi 20 kousku max, momentalne makam na deseti

z eteru

Odesláno

First blood to sedí, když vidím ty dosekané prsty. Ale chápu to, mám to tak taky když se do něčeho pustím. Nicméně držím palce ať to dopadne.
Přimlouvám se za ty dvě fotky do kalendáře.

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Odesláno

Hlavně si zaznamenej nejzazší termín na zaslání fotek! Řekl bych, že máš obrovskou šanci i jen s fotkou rozdělaných hodinek, nebo samotného dýnka...bez ohledu jak dobře fotíš :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...