Vit Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Včera jsem měl možnost osahat Beemanovy produkty a můžu říci, že jsem z nich měl naživo ještě lepší dojem než z fotek. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 diky za fota, bylo fajne, uz jsem se z toho vzpamatoval a udelal par malinko lepsich fotek baleni Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 ai jine Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 ai dalsi Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Paráda, celek i v detailu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 (upraveno) Před hodinou, Daemonultimate napsal: Paráda, celek i v detailu. naprostý souhlas, hodinky, řemeny, doplňky, kompozice fotky - dokonalé Jednoznačně do kalendáře Upraveno 1. srpna 2021 uživatelem Irwinek přidání textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 diky panove, kez by to byla pravda jeste jsem prevlikl, vlozka lunety neni pridelana, necham na prvnim majiteli, necht se rozhodne, do ktereho pouzdra ji bude chtit aplikovat, na vyber je jich 7 kousku Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 1. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 dnes uz posledni, II s novym cifrem a starym pouzdrem Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 To si tak jeden krátí čas při čekání na damašek... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 to se tak jeden poti u nerezi vazne, bude, pokousim se mezicasem sehnat nekoho, kdo by mi alespon malinko, na par nozicek, ukul, nestiham to ted vsechno, na picku jsem nesahl ani nepamatuju kdybyste mel nekdo tipana na ochotneho kovare, budu vdecnej jo, abych nezapomel, pustil jsem se tedy dnes do dokonceni peti kousku nerezovych nozicek, ono stacilo poridit poradny vidiovy vrtacky a slo to jak po masle u toho jsem svezl jeste dve zelezny doforoty Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 Jupíííí, budou ocelová pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 (upraveno) No, ocelové bych asi taky bral ale damašek mi z hlavy nevymaže ani tvrdý alkohol v jakémkoliv množství Upraveno 2. srpna 2021 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 na picku jsem nesahl ani nepamatuju asi jsem pár fotek přehlídl než je cenzor smázl či co dobře tak, už tak závidím na doraz, tak pohled na to sahání si holt odpustím taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2021 praveze zadny nebylo, takze nophoto mel jsem ted fajn pokec, clovek by neveril, kolik lidi na zde foru ´fusuje´ do ruznejch samodomo hodinkovejch kreaci a praci s kuzi. a velice uspesne chtel jsem uz taky odejit a dat inzerat, ale zacalo prset, tak nemohu, zkusim to z founu Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 dnes se mi extra nechtelo, poustim se do prace teprve ted, dosli mi reminky, tak si udelam pripravu na par kousku Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 3. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 3. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2021 (upraveno) V 2. 8. 2021 v 15:06, beeman napsal: ... kdybyste mel nekdo tipana na ochotneho kovare, budu vdecnej ... Už jsem ti to chválil na srazu. Jak jsem tu fakt dlouho nebyl, tak jsem docela koukal... Na kováře bych se zkusil podívat na foru knife.cz Nicméně kamarád je kovář (pravda šikovnej hobbík, ne profík co se tím živí), damašek umí a dělá (mám od něj i jeden nebo dva nožejky), ale měl bych strach, že uvnitř toho ingotu může být trhlinka, do které se obráběním dostaneš a na hodinkách to bude vadit. Chtěl jsem doporučit damasteel nebo podobnej nerezovej damašek, ale zjistil jsem, že v ČR je to dostupný hlavně pro nožíře a pro tebe tak ve špatných rozměrech. Kulatina max do průměru 34mm a plocháče max 5. Nicméně podle produktových listů na stránce to umí vyrobit v jaký tloušťce chceš (čti na hodinky plocháč třeba 15mm a šířku 45mm by měli dělat) a imho by to na ty pouzdra byla nejlepší varianta... Na damaškový lunety by to bylo ale dostupný hned.... https://damasteel.se/ V ČR má zjevně zastoupení tento člověk, tak bych to zkusil konzultovat s ním. Občas prodávají i odseky na kila (je to přímo na webu damasteelu), tak třeba by tam něco šlo vyšpatnit... http://www.damascen.cz/ Upraveno 3. srpna 2021 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Katchabba Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Zkus kontaktovat tyhle týpky … https://www.futuronforge.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 4. srpna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 panove diky moc, parada, uz jsem mluvil s Libercem, to vypada na supr ochotny a sikovny borce, az mi z toho jde hlava kolem pristi tyden tam jedu okouknout materialy, kterych nabizeji nepreberne mnozstvi, takze ano, damasek bude a nejspis i neco lepsiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 4. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2021 Sláva Budeme zvědaví, s čím se vrátíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se