Snow Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Archimede Outdoor 41 Chronograph Archimede z Pforzheimu rozšiřuje svou sbírku hodinek pro venkovní sporty o chronograf. Chronograf Outdoor 41 jak už prozrazuje název v pouzdru o průměru 41 milimetrů z extra kalené nerezové oceli. Hodinky jsou tedy zvláště dobře chráněny před poškrábáním. Světelné indexy a ručičky zajišťují dobrou noční čitelnost na černém číselníku. Velkoplošná tlačítka chronographu se připojují k výrazné ochraně korunky. Díky masivnímu dnu s plným závitem zůstává vestavěný chronograf ráže Eta / Valjoux 7750 chráněn před pronikáním vody až do tlaku 20 barůtedy 200 m. K dispozici je Chronograph Outdoor 41 . Na nerezovém náraamku stojí sportovní hodinky 1 560 ?, na černém koženém řemenu 1 480 ?. Což je za tyhle hodinky, které mimo to, že mají vynikající odolnost, tak přesnost, velmi dobrá cena !! source: https://www.watchtime.net/uhren/archimede-outdoor-41-chronograph/?utm_source=Watchtime_daily_nl&utm_campaign=Archimede__Outdoor_41_Chronograph_27112019&utm_medium=email Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Škoda jen, že ke zodolněnému pouzdru už není zodolněný tah. Taky by mě zajímalo, jestli je to pak vizuálně 100% totožné. Když už teda na hodinky nějak tvrzené pouzdro vůbec dávají. A taky se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 (upraveno) Ja nekde cetl, ze ten tvrzeny tah trpi na korozi, coz se pouzdra netyka.Hodne zajimave hodinky! Upraveno 1. prosince 2019 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jsou super ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Takže jsi je měl v ruce? Pokud jo, mají pouzdro a tah totožný odstín? JInak jsem taky slyšel, že s tvrzenými tahy u předchozí generace byly problémy ohledně koroze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Pošlu nějaké wrist shoty. Na ruce sedí fajnove. Tah i pouzdro se zdá, že má odstín totzny. Nicméně tvrzene je jen pouzdro. Tah nikoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Vypadaji dobre. Mel jsem tyden putovni nechrona a byly fajn. Chrona vypadaji mozna jeste lip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Mne hodně zaujaly ty klasické (název Protect), když je Archimede představilo. Fajnová velikost a originální design. Hodně jsem o nich přemýšlel. Nicméně pak představili, cca rok na to, model Antimag, který má ochranu před působením magnetického vlnění. Pouzdro sice trochu narostlo, ale stále sedělo na ruce příjemně. Nárůst velikost pouzdra je pochopitelný z konstrukčně technického hlediska, kdy ochrana proti zmagnetizování funguje stejně, jako třeba u Milgausů, a to zabudování ještě jednoho pouzdra (z měkkého kovu) do vnějšího pouzdra. No, a někdy na přelomu 2019/2020 pak představili právě model Chrono. Musím říct, že ve finále se mi asi líbí ze všech modelů nejvíc. Stále parádní, neokoukané a navíc tvrzené pouzdro (o velikosti modelu Antimag) sic s o něco málo větší výškou. Přesto na ruce sedí fajnově a nosí se taktéž dobře. Nicméně na ruce už jsou i díky své váze znát (což ale nehodnotím negativně). Brzy postnu vícero fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norrona Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Takže jsi je měl v ruce? Pokud jo, mají pouzdro a tah totožný odstín? JInak jsem taky slyšel, že s tvrzenými tahy u předchozí generace byly problémy ohledně koroze.Teď už Archimede na modelu Outdoor tvrzený tah nenabízí. Netvrzený tah/spona nereziví- pravidelně plavu. Bohužel je nyní zase choulostivý na otěr a je na něm hned vše vidět. Samotné pouzdro hodinek OK = bez jediného škrábanečku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Potřeboval bych to vidět naživo, protože absence lunety jim určitě ubere pár mm ( alespoň opticky ). Ale vždyt já vlastně další hodinky nepotřebuju :-). Odolná chrona se ale hoděj vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se