Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Rodice premysli, ze si poridi psa... Maji velkou zahradu (treba 1000m2).

Co poradite? Nejakyho psa na ven, napadla me treba bordel kolie :).

At to neni nic malyho uplne (ale to na ven asi byt nemuze) ale at to zase neni nejakej malamut...

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rodice premysli, ze si poridi psa... Maji velkou zahradu (treba 1000m2).

Co poradite? Nejakyho psa na ven, napadla me treba bordel kolie :).

At to neni nic malyho uplne (ale to na ven asi byt nemuze) ale at to zase neni nejakej malamut...

Diky.

Já pořídil loni Hovawarta a musím říct, že na velkou zahradu (hlídání) a zároveň k rodině (děti a příbuzní) naprosto parádní pes. Chytrej, hodnej a i mazel. Pro mě naprosá paráda. Taky máme 1500m, v zimě spí na sněhu, do boudy takřka neleze. V létě super, úplně se odchlupí a je jak retrívr. Doporučuji.

Odkaz ke komentáři

Asi ti každý poradí toho, kterého sám má.  My máme bílého švýcarského ovčáka, fenu. Chytrá , hodná, poslušná i hravá. Přitom, když se jí něco za plotem nelíbí, tak štěká jak  ďas. V neposlední řadě se všem líbí a ptají se nás, co to máme za psa.

Tak dobrý výběr.

Odkaz ke komentáři

to bownwld  Borderka potřebuje společnost a potřebuje zaměstnat jinak začne vymýšlet blbosti. Je to vyloženě pes do rodiny na dlouhé procházky nebo na kolo, učit ho nové kousky a povely, vyloženě ho to baví. Špatně snáší samotu. Je to pracovní pes potřebuje utahat nejlépe fyzicky i psychicky.

Odkaz ke komentáři

Můj chlupatec. Belgický ovčák tervueren Cholti Deabei, IPO2,OB1, 100% pracovní linie, matka Juki Tarkatan (Finsko), IPO3 a otec D´Jakson de Nelly (Francie), RING3. Tvrdý a razantní obranář s výborným nosem, ale taky gaučák a mazel s dokonalým sociálem, co miluje všechno živé :) A má štěňata, ještě pár pejsků k odběru právě teď http://deabei.com/bb_cz/stenata.htm. Případné dotazy do SZ.

Upraveno uživatelem mmoobbyy
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...