Spongebob Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 před 13 hodinami, Americkej napsal: Půl krůty ke sváče, aby jí mezi jídly nevyhládlo. Počítám, že se brzy v okolí začnou ztrácet neopatrní houbaři. Ale je to modelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 před 19 hodinami, mAra_ napsal: Je Připomněls mi tím kamarádovo svatební foto. Jen ta vlevo nebyla tak chlupatá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 2. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2023 Jsme na návštěvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2023 (upraveno) V 2. 7. 2023 v 13:55, Radik napsal: Připomněls mi tím kamarádovo svatební foto. Jen ta vlevo nebyla tak chlupatá Když já mám tu chlupatou rád... A ona nás... .. Upraveno 3. července 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Můj milovaný doutník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 před 10 minutami, mlsoun1 napsal: Můj milovaný doutník Povedená momentka Marceli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Díky Víte Musel jsem ho preběhnout,nasadil tempo,Já taky a nakonec u cesty vyhrála pesemeska od nějaké psí slečny a blik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 No tož taky ve vodě,zatím na vodítku,neboť když jsem ho pustil,tak mi prostě uplaval.Na cvičení dobrý,ale jak vidí vodu,tak je nezvladatelný.Ale učitelka v psí školce říkala,že se to poddá.Doufám,nedávno nám skočil šipku z mostu a to ve vodě nebyla ani jedna kačena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 kámoši jak hrom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 Spinkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2023 před 5 hodinami, fijo napsal: kámoši jak hrom ...jsou Jerry a Tom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2023 Je to fešák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 (upraveno) Tož dodělal jsem s jeho pomocí plot,dostal kousek řízku,pomazlil se a spi Upraveno 7. července 2023 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2023 (upraveno) Malá zachycená u činnosti, kterou posledních pár měsíců, kvůli teplotě , nevykonává, a vlastně se jí vyhýbá... Běh. Edit: ale buďte v klidu, zas tak akční to nebylo ;-D Upraveno 8. července 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Tak dnes jsme prodělali asi poslední vyšetření a je potvrzen Kušingův(nejsem si jist jak se to vlastně píše)syndrom kdy se zvětšují vnitřní orgány.Je možnost operace.Cirka 100-150 tis.,ale je zde jen 70/30%,to jest 30% přežití.Pan docent kvůli jeho věku toto moc nedoporučuje,spíše vůbec a navrhl mi léčbu léky.Je to novinka na světovém trhu a zatím to u pejsků zabírá,sice to je balík,ale může mu to pomoci a hlavně prodloužit život.Tak nám držte palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Tak dnes jsme prodělali asi poslední vyšetření a je potvrzen Kušingův(nejsem si jist jak se to vlastně píše)syndrom kdy se zvětšují vnitřní orgány.Je možnost operace.Cirka 100-150 tis.,ale je zde jen 70/30%,to jest 30% přežití.Pan docent kvůli jeho věku toto moc nedoporučuje,spíše vůbec a navrhl mi léčbu léky.Je to novinka na světovém trhu a zatím to u pejsků zabírá,sice to je balík,ale může mu to pomoci a hlavně prodloužit život.Tak nám držte palce Držte se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se