Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, KOCKOPEES napsal:

Náš hňup :) strašně hodný ale ne moc bystrý 

To je úplný psí playboy. Typický Francouz.

----------------------------------

Náš mazel (distingovaný anglický gentleman):

Vit_CERTINA_Cascadeur_261005_02_Andy_.jpg

Upraveno uživatelem Vit
  • Like 7
Odesláno

Tak včera se nám podařilo na Mistrovství republiky KJ ČR složit zkoušku ZPU-1. Musím přiznat, že jsme trochu podcenili čas na přípravu, ale podařilo se o prsa Korejské ženy. Ale jak s maturitou, nikdo se neptá za kolik, ale jestli je😂

IMG_3043.thumb.jpeg.ba5c51b6aab4546d8666d14480b5e9a5.jpeg

• Like 12
  • Dát hlas 2
Odesláno

Tak prvnich par tydnu mame za sebou, prvni navyky snad zalozeny, furt se zlepšuje, ale dneska trochu sprcha... dopis od sousedů za dverma, ze prcek, kdyz jsme v praci, tak zalostne vyje... a pry vytrvale... co s tim? :-(20250927_083636.jpg.8485d72a4c2eb8fc8b0a13d9b979090e.jpg20251011_163527.thumb.jpg.cdd5dfd6661d3f0293416cf70465a5b7.jpg

• Like 2
Odesláno
před 17 hodinami, petr_cha napsal:

Tak prvnich par tydnu mame za sebou, prvni navyky snad zalozeny, furt se zlepšuje, ale dneska trochu sprcha... dopis od sousedů za dverma, ze prcek, kdyz jsme v praci, tak zalostne vyje... a pry vytrvale... co s tim? 😞20250927_083636.jpg.8485d72a4c2eb8fc8b0a13d9b979090e.jpg

Pejsek krásnej, jen sem rychle mrknul na YT, nekoukal sem

Odesláno

A to jsme si rikali, jak budeme v pohode.. pritelkyne 2-3 dny home officu tydne.. ja pracuju 10 minut od baraku, takze pripadna samota pro pejska je cca 2 dny v tydnu po dobu cca 9 hodin.. a stejne prcek jeden vyvadi.. zatim jsem spustil zachrannou akci v podobe zpristupneni vice mistnosti nez jsme puvodne chteli (kdyz je bez dozoru), nechavam hrat radio pres den a nechal jsem nakonec otevreno i na balkon, kdyz jeste neni tak zima... jako zalohu, ke ktere bych nerad uplne pristupoval, jsem doobjednal toto.. ale on nesteka, IRT obecne nestekaji moc, on spis knoura a vyje.. :-(Screenshot_20251015_153040_Chrome.jpg.ad0e01cb5bfc6980278f864253a15f92.jpg

Odesláno

Já vůbec netuším, jestli bych tohle svému psovi dokázal nasadit. Jako štěně mi knoural jenom kokr a po pár dnech z toho naštěstí vyrostl bez nějakého usměrňování.

Odesláno

Co jsem vcera studoval, tak prvni level je, ze to jenom pipne.. jen zvukovy signal jako reakce na excesivni zvukove projevy.. to mi neprijde hrozny... podobne se vyrabi i obojky pro lovecke vycviky (od stejne firmy) na signály... v kazdem pripade je to "krabicka posledni zachrany"...

Odesláno
Před hodinou, petr_cha napsal:

Co jsem vcera studoval, tak prvni level je, ze to jenom pipne.. jen zvukovy signal jako reakce na excesivni zvukove projevy.. to mi neprijde hrozny... podobne se vyrabi i obojky pro lovecke vycviky (od stejne firmy) na signály... v kazdem pripade je to "krabicka posledni zachrany"...

Aha, tak to je moje neznalost, ja myslel ze je to o necem jinem.....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...