FantasticFabio Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna před 4 minutami, DavidLC napsal: Dneska jsem měl málem nového kámoše, zastavil jsem a koukám pesan, nikde nikdo, tak jsem si s ním chvíli povídal a dohodli jsme se že ho dovezu na úřad v obci, aby ho nepřejelo auto. Tak mu říkám nástup na podlahu, on že jo a jak obejdu auto, koukám jak sedí na sedačce, no hádej se s někým, kdo ti oblizuje tlamou držku, žejo. Tak z prava dobrý a jedem. No uklízet jsem musel já, ále co.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sedačky je mi líto , ale tobě poklonu, za tvou obětavost !
DavidLC Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna před 13 minutami, FantasticFabio napsal: Sedačky je mi líto , ale tobě poklonu, za tvou obětavost ! To nešlo neudělat, on se blboun hnal k silnici a sedačka byla za 10 minut cajk (ona ani před tím nebyla nic moc ). Hlavně jsem měl pocit, že by klidně jel k nám domů a neměl by problém skočit do postele a dožadovat se pohoštění, naprosto boží tvor . 1 1 1
Pandera Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 9 hodinami, DavidLC napsal: Dneska jsem měl málem nového kámoše, zastavil jsem a koukám pesan, nikde nikdo, tak jsem si s ním chvíli povídal a dohodli jsme se že ho dovezu na úřad v obci, aby ho nepřejelo auto. Tak mu říkám nástup na podlahu, on že jo a jak obejdu auto, koukám jak sedí na sedačce, no hádej se s někým, kdo ti oblizuje tlamou držku, žejo. Tak z prava dobrý a jedem. No uklízet jsem musel já, ále co.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nebejt těch zrcadlových textů ve fotkách, jeden by si myslel, že pes řídil a ty jsi strachy zřídil sedačku spolujezdce... 2
FantasticFabio Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 52 minutami, Pandera napsal: Nebejt těch zrcadlových textů ve fotkách, jeden by si myslel, že pes řídil a ty jsi strachy zřídil sedačku spolujezdce... no kdoví ?! Je možný že pes jel jako prase, ještě ho u toho olizoval , takže to musela odnést sedačka kdoví jestli ten psék měl vúbec papíry ?! 1
Ivan Lelák Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 12 hodinami, DavidLC napsal: Dneska jsem měl málem nového kámoše, zastavil jsem a koukám pesan, nikde nikdo, tak jsem si s ním chvíli povídal a dohodli jsme se že ho dovezu na úřad v obci, aby ho nepřejelo auto. Tak mu říkám nástup na podlahu, on že jo a jak obejdu auto, koukám jak sedí na sedačce, no hádej se s někým, kdo ti oblizuje tlamou držku, žejo. Tak z prava dobrý a jedem. No uklízet jsem musel já, ále co.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Krásný pesan, snad už našel domov. Vypadá udržovaně, asi se dlouho netoulal. Škoda, že neměl obojek s adresou nebo telefonem, možná se z něj majiteli vyvlékl nebo ho neměl vůbec. Předpokládám, že by mohl být čipovaný a majitel se najde.
DavidLC Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 17 minutami, Ivan Lelák napsal: Krásný pesan, snad už našel domov. Vypadá udržovaně, asi se dlouho netoulal. Škoda, že neměl obojek s adresou nebo telefonem, možná se z něj majiteli vyvlékl nebo ho neměl vůbec. Předpokládám, že by mohl být čipovaný a majitel se najde. Jj, byl čistý, vychovaný a nestresovaný, takže snad jen nehoda a ne permanentní útěkář . U nás ve vsi je jedna fenka, co lidem neustále zdrhá, to je pak těžký. Samozřejmě je to na mejiteli, ale kolikrát vůle psa překvapí...
DavidLC Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Tak pesan/čubina je doma, dobrá zpráva. Jen nechápu, že nebyla od úterý k nalezení v obci o cca 2 tis. lidech. Průjezd jedničkové silnice by mě nedal spát a křižoval bych obec a okolí neustále. Být to tedy můj pes. No nic....další je, že teda nešla domů, útěkář, kdo ví. Jsem celkem rád, že ten náš blboun z vrátek jen vykoukne a jinak je v pohodě....konec hlášení 3 1
Jocker Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Konečně pátek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 8 2
ouskavl Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Konečně se naučil přezouvat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 5
vzduch Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Konečně zima se sněhem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
Lobber Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna před 14 hodinami, DavidLC napsal: Tak pesan/čubina je doma, dobrá zpráva. Jen nechápu, že nebyla od úterý k nalezení v obci o cca 2 tis. lidech. Průjezd jedničkové silnice by mě nedal spát a křižoval bych obec a okolí neustále. Být to tedy můj pes. No nic....další je, že teda nešla domů, útěkář, kdo ví. Jsem celkem rád, že ten náš blboun z vrátek jen vykoukne a jinak je v pohodě....konec hlášení Je fajn vidět, že existují lidi jako ty … já mám doma taky Ment***osku , co si 2x udělal při venčení soukromý výlet bez rušení mé osoby . Asi tak mě nestresovalo , že by se nevrátil , či někoho napadl ( on ma větší strach z lidi , než lidi z něho ) - ale z myslivců. Hledal jsem ho jednou asi 3 hodiny ( a při tom obvolal policii a místní hospodáře ) …. Teď už má pro jistotu GPS . A ja mám svatý klid… 1
Duri86 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna (upraveno) So ségrou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna uživatelem Duri86 7 4
FantasticFabio Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 7 hodinami, Duri86 napsal: So ségrou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale jsou si fakt podobný !
DavidLC Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 22 hodinami, Lobber napsal: Je fajn vidět, že existují lidi jako ty … já mám doma taky Ment***osku , co si 2x udělal při venčení soukromý výlet bez rušení mé osoby . Asi tak mě nestresovalo , že by se nevrátil , či někoho napadl ( on ma větší strach z lidi , než lidi z něho ) - ale z myslivců. Hledal jsem ho jednou asi 3 hodiny ( a při tom obvolal policii a místní hospodáře ) …. Teď už má pro jistotu GPS . A ja mám svatý klid… On by to udělal každý pejskař . Utěkářstvi v lese je průser, ale z baráku (doprava, lidi) asi větší a taky mám v minulosti zážitky... Proto, teď už jen jednoho, tahouna mám na šňůře pořád. Sedák s gumou a provazem. Kříženec s ESPéčkem, táhne rad a já jsem jemu vděčný za "rozchození" artrozy . 1 2
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna (upraveno) Zdar chlupaci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna uživatelem mlsoun1 4
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Snih milujeme oba Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Prd nasel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Andy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna A vzapeti zahucel cely pod snih Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Právě teď, Vit napsal: Andy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Já ho miluji.Jsem rád že jsem ho mohl poznat osobně kamaráde a již se na něj těším až si vyrazíme zase společněTak ho za mne podrbej kamaráde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se