zerrou Odesláno 23. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2010 S potěšením a úlevou oznamuji, že jsem si přivezl domů asi před hodinou jezevčíka Kubíčka/ 14.04.1995/ který uspěšně podstoupil odnětí sleziny pro nádor.Váhal jsem, protože je vzhledem k věku kardiak, a tak operace byla dost risiko ,ale zvládl to brilantně Ted ještě ta histologie a snad bude vše zase v pohodě.Takže mám důvod mu říkat, udělal bych si tě na česneku ale jsem chudý,na tak drahou večeři nemám / 1x operace vyhřezlé ploténky, 2x operace kýly a ted tohle, drobná šití se psích rozmíšek nepočítám // To i odkoupení Ypových zásob by snad přišlo levněji.Ale o to samozřejmě nejde,ted bude mít rekonvalescenci a tak za 14 dní zase se mnou vyrazí do lesa. tiez mam jazvecika,operacia torzie zaludka,samozrejme problemy s chbticou,inac je to pasak a ked sa haraju suky je nenormaaalny,,,asi ako ja ked vydim pekne hodinky
furo Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 priatelkin jack russel kedysi a dnes. chronomagor už od malička
JakubS Odesláno 24. listopadu 2010 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2010 Půl roku máme doma tuhle radost ochočila si nás dokonale a to jsme před pěti rokama když odešel předchozí pes tvrdili, že psa domu už nikdy
African Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Tak se ty mojí holce v noci něco zdálo, nejdříve mě vzbudilo vrčení, pak ze spaní někam začla běžět a nakonec se mi zakousla do stehna Ale hned se vzbudila a pustila, ale já jsem se tam tlemil ve dvě ráno ještě tak hodinu" Úplně mě rozsekala, ale dneska půlde spát takto
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Tak to je hodně nepříjemná zkukšenost. A jak vypadá tvoje stehno?
African Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Tak to je hodně nepříjemná zkukšenost. A jak vypadá tvoje stehno? V pohodě, ona po mě jenom cvakla, spíš jsem se hodně leknul :-), ale nestiskla" Ze cvičáku chodím v horším stavu, speciláně při hře s balonky, to je uplnej úchyl a musím se mít napozoru.
sibirnaya Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 blb kouse stromek blb kouse zeleznej stolek blb se mi vali na kravicce proste stene, no krizenec staffa a bulldoka. su zvedavej, co z toho vyroste. muj napad to nebyl, to dotahla hvezda, znacka divej, nesu miminko..
filo-boxer Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 (upraveno) @Vlastimil7664: Tak to jo. Ale stejně bych měl asi neklidné spaní Upraveno 3. prosince 2010 uživatelem filo-boxer
African Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 blb kouse stromek proste stene, no krizenec staffa a bulldoka. su zvedavej, co z toho vyroste. muj napad to nebyl, to dotahla hvezda, znacka divej, nesu miminko.. To je ale agresor Krásnej, uvidíme, copak z něho vyroste"
bose Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Holka Parson Russel Terier máme ji 2 měsíce a je to pecka.)
pavel23 Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Já s mazlíčkama, když jsme je ještě měli a náš mazlik.
utrejch Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 etien (16) ale na fotkach je o dva roky mladsi ...
long Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 etien (16) ale na fotkach je o dva roky mladsi ... Je moc krásná, také máme WHWT a vlastně18 ti měsíční mimino. :-)
long Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 (upraveno) Další fotky naší cca 18 měsíční lehce rozmazlené WHWT slečny. :-) Upraveno 14. ledna 2011 uživatelem Baker Smazany mega fotky
undertaker Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Na mňa čaká doma stále tento usmiaty krásavec
Horhe Odesláno 11. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2010 Můj chlupatec. Na tý druhý fotce je úplně boží
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se