Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

S potěšením a úlevou oznamuji, že jsem si přivezl domů asi před hodinou jezevčíka Kubíčka/ 14.04.1995/ který uspěšně podstoupil odnětí sleziny pro nádor.Váhal jsem, protože je vzhledem k věku kardiak, a tak operace byla dost risiko ,ale zvládl to brilantně Ted ještě ta histologie a snad bude vše zase v pohodě.Takže mám důvod mu říkat, udělal bych si tě na česneku ale jsem chudý,na tak drahou večeři nemám / 1x operace vyhřezlé ploténky, 2x operace kýly a ted tohle, drobná šití se psích rozmíšek nepočítám // To i odkoupení Ypových zásob by snad přišlo levněji.Ale o to samozřejmě nejde,ted bude mít rekonvalescenci a tak za 14 dní zase se mnou vyrazí do lesa. Posted Image

tiez mam jazvecika,operacia torzie zaludka,samozrejme problemy s chbticou,inac je to pasak a ked sa haraju suky je nenormaaalny,,,asi ako ja ked vydim pekne hodinkyPosted Image

Odesláno

Půl roku máme doma tuhle radost :) ochočila si nás dokonale a to jsme před pěti rokama když odešel předchozí pes tvrdili, že psa domu už nikdy :rolleyes:

post-8167-030429800 1290637152.jpg

post-8167-061887000 1290637156.jpg

Odesláno

Tak se ty mojí holce v noci něco zdálo, nejdříve mě vzbudilo vrčení, pak ze spaní někam začla běžět a nakonec se mi zakousla do stehna :eek: Ale hned se vzbudila a pustila, ale já jsem se tam tlemil ve dvě ráno ještě tak hodinu" Úplně mě rozsekala, ale dneska půlde spát takto :D

post-364-031092700 1291369479.jpg

Odesláno

Tak to je hodně nepříjemná zkukšenost. A jak vypadá tvoje stehno?

V pohodě, ona po mě jenom cvakla, spíš jsem se hodně leknul :-), ale nestiskla" Ze cvičáku chodím v horším stavu, speciláně při hře s balonky, to je uplnej úchyl a musím se mít napozoru.

Odesláno

blb kouse stromek

Posted Image

blb kouse zeleznej stolek

Posted Image

blb se mi vali na kravicce

Posted Image

proste stene, no :) krizenec staffa a bulldoka. su zvedavej, co z toho vyroste. muj napad to nebyl, to dotahla hvezda, znacka divej, nesu miminko..

Odesláno

blb kouse stromek

proste stene, no :) krizenec staffa a bulldoka. su zvedavej, co z toho vyroste. muj napad to nebyl, to dotahla hvezda, znacka divej, nesu miminko..

To je ale agresor :smile_anim: Krásnej, uvidíme, copak z něho vyroste"

Odesláno

etien (16) ale na fotkach je o dva roky mladsi ...

Je moc krásná, také máme WHWT a vlastně18 ti měsíční mimino. :-)

Odesláno (upraveno)

Další fotky naší cca 18 měsíční lehce rozmazlené WHWT slečny. :-)

Upraveno uživatelem Baker
Smazany mega fotky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...