Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

co je to za kecy, jaká hra, v případě, že ke mě přiběhne pitbul bez pána, košíku, obojku a okamžitě chytne mého psa za nohu a trhá, tak mít zbraň okamžitě střílím, je třaba si uvědomit, že bojové plemeno má svá specifika a nemá takhle na ulici co dělat, být tam třeba Tvoje dítě, tak zcela jistě mluvíš jinak ...

Naprostej souhlas..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je fakt, ze mi vetsinou staci ukazat zuby a zavrcet... :D

ale pamatuju na silenyho pittbulla, co vyjel po moji buline, ani jsem netusil, ze jsem takhle nasratelnej - skoro jsem ho uskrtil a drzel ho jednou rukou ve vzduchu za krk... :D

Jo, jo...agresivní pittbull nebo nějaká podobná bestie, dokáže člověka pěkně rozpumpovat :gun_bandana:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
vlamor: Nádherný boxer, opravdu kouzelné fotky...

Dík... ;)

Ten boxer ( s "papierovým" menom Matrix !!!) má otca z vrhu z Talianska a chovaného v Chorvátsku, tak si môžeš predstaviť jeho povahu... :boxing:

Denne musím bojovať o pozíciu šéfa svorky... :rifle: :taz:

Pridávam dva zábery, keď si užíval leto na záhrade, kde sa mu darilo a darí likvidovať výsadbu...

(Fotím rád a vo fotovýbave mám viac peňazí ako v hodinkách... dúfam, že ma za toto priznanie tu nebude niekto kameňovať... :chair: )

post-3792-1234481967.jpg

post-3792-1234481994.jpg

Odkaz ke komentáři

(Fotím rád a vo fotovýbave mám viac peňazí ako v hodinkách... dúfam, že ma za toto priznanie tu nebude niekto kameňovať... :chair: )

To je normální, to my, slušný lidi, máme taky :D I když, jak o tom tak přemýšlím, tak už to tak vlastně možná v mém případě není, záleží na tom, jak by se to počítalo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...