911 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 i pro tyhle pripady mam u sebe bud .38 Spec nebo teleskop nebo oboji... na tebe by si ale pes netroufl jinak souhlasim s gasem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 co je to za kecy, jaká hra, v případě, že ke mě přiběhne pitbul bez pána, košíku, obojku a okamžitě chytne mého psa za nohu a trhá, tak mít zbraň okamžitě střílím, je třaba si uvědomit, že bojové plemeno má svá specifika a nemá takhle na ulici co dělat, být tam třeba Tvoje dítě, tak zcela jistě mluvíš jinak ... Naprostej souhlas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masserr Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 je fakt, ze mi vetsinou staci ukazat zuby a zavrcet... ale pamatuju na silenyho pittbulla, co vyjel po moji buline, ani jsem netusil, ze jsem takhle nasratelnej - skoro jsem ho uskrtil a drzel ho jednou rukou ve vzduchu za krk... Jo, jo...agresivní pittbull nebo nějaká podobná bestie, dokáže člověka pěkně rozpumpovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2008 no a ted si predstav rozdparadeniyho kibiho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Já mám 8 let americkýho stafordšírskýho teriera a když jsem dělal na pumpě,tak kofoly přišli s kudlou pro prachy,pes vylít,naštěstí na ně nedošáhnul,pěnu u huby a bylo po přepadení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 18. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2008 Takhle normálně chrní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plumbum Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Mám velkú slabosť pre teriéry.Od roku 1981 v okolí našeho domu/a blízkom priľahlom okolí/ pobieha ´plemeno Írsky teriér. Je to pes velmi náročný na pevné nervy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joshua007 Odesláno 2. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2009 Takhle normálně chrní... Super foto.... My máme doma Dobrmana. Taky umí dělat super pózy....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tessok Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 Tohle je Náš Desmond - íček /labrador/ v dubnu mu jsou 4 roky je to kamarad s velkym srdcem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 (upraveno) tohle je naše zlobidlo A ještě jedna... Upraveno 8. února 2009 uživatelem Hammer_Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senseeei Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 A takto to vyzera ked nemam s kym pit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 8. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2009 A takto to vyzera ked nemam s kym pit. Ten pes má styl!! Metaxu miluju... hned si jdu dát panáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lindy Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2009 stafordsirsky bulterier,Dag, na fotce jeste mimino..cca 3 mesice:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 Tak toto je náš štvornohý člen rodiny pred rokom a teraz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 vlamor: Nádherný boxer, opravdu kouzelné fotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlamor Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2009 vlamor: Nádherný boxer, opravdu kouzelné fotky... Dík... Ten boxer ( s "papierovým" menom Matrix !!!) má otca z vrhu z Talianska a chovaného v Chorvátsku, tak si môžeš predstaviť jeho povahu... Denne musím bojovať o pozíciu šéfa svorky... Pridávam dva zábery, keď si užíval leto na záhrade, kde sa mu darilo a darí likvidovať výsadbu... (Fotím rád a vo fotovýbave mám viac peňazí ako v hodinkách... dúfam, že ma za toto priznanie tu nebude niekto kameňovať... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 (Fotím rád a vo fotovýbave mám viac peňazí ako v hodinkách... dúfam, že ma za toto priznanie tu nebude niekto kameňovať... ) To je normální, to my, slušný lidi, máme taky I když, jak o tom tak přemýšlím, tak už to tak vlastně možná v mém případě není, záleží na tom, jak by se to počítalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 vlamor: ty fotky jsou moc povedený, já nefotím (Sony DSC-H5), ale na pěkný fotky se rád podívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Já mám jen třípsa, ale zatím stačí. Kdyžtak bych si pořídil pětipsa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2009 Tak toto je náš štvornohý člen rodiny pred rokom a teraz... PARADA !!! ja jen pridam aktualni foto ze soboty - oslava tretich narozenin... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se