Pepino65 Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Jak už je vidět z avataru, mám mopse Zippa z Talovinu. Už je mu také 6 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Mám maltézáka - jmenuje se Monty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Mám maltézáka - jmenuje se Monty. Dobra volba! A ma dobrej sestrih Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 (upraveno) No my máme "jen" kočky možno vidět na http://www.crown-royal.wz.cz/ Povahou skvělí kočkopsi:o) Upraveno 30. července 2008 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Jak už je vidět z avataru, mám mopse Zippa z Talovinu. Už je mu také 6 let. Koupání se mu moc nelíbí, zdá se. To znám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiDDDla Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Chuck... Dobré jméno, že? Takže ihned očekávám nějaké ty repliky na Norisse... Jinak je to takovej rozdováděnej jedenáctiletej kříženec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Poraďte s koupí / výběrem: Jaký hodinky by měl dostat půlroční pes k polonarozeninám? Něco "milirary", nebo radší "do společnosti"? Rozhodně podle toho, jaké aktivity pejsánek preferuje: zda spoločenské (gaučové) nebo outdoorové: v tom případě lze uvažovat o divers (pro labradory a podobné vodomily) nebo flieger (některá plemena skáčou za talířem do nebeských výšin) a pro bojová plemena samosebou military :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 (upraveno) a chrono pro chrty :-) Upraveno 30. července 2008 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 jéé, mýmu černýmu pudlovi by slušely ty nový Prim Diplomat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Apolenka... Celým jménem Apolenka Jakapa z Černé hory Už je to stará mopsí babička. Má 11let. Focena na chatě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 kurňa, tady je to samý mops..... (nic proti nim nemám, jen mě to překvapilo) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnovace Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Chuck... Dobré jméno, že? Takže ihned očekávám nějaké ty repliky na Norisse... Jinak je to takovej rozdováděnej jedenáctiletej kříženec. jo s norissem mají podobné uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 (upraveno) Poté,co nám na štědrý den umřel kokr,stavili jsme se v útulku(zadání bylo:pes,krátkosrsté,malé,světlé a ne nic loveckého)-skorotchyně s babou a skorošvagrem vzali něco,o čem tam tvrdili,že to je mix mezi jezevčíkem a kokrem(černým).......mno....takže máme fenu,dlouhosrstou,černou a je to mix mezi ohařem a jezevčíkem a kokrem dohromady. Potom máme ještě jednonohého papouška......Lůďa aka John Silver Upraveno 30. července 2008 uživatelem Gilius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerBear Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 (upraveno) No a ja mam flat coated retrievera. rikame mu Cert a je to cista duse. Upraveno 30. července 2008 uživatelem PanzerBear Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 (upraveno) Tak takhle pěkmou odezvu jsem ani nečekal, myslím, že by se mohlo doplnit, dívěj se lidem na ruce,co tam mají za hodinky, na boty/ i když to se mi nezdá zase až tak podstatné nejde li o oficialitu/ a potom hlavně kdo jim jde u nohy respektivě vedle jakých psích nohou jdou Upraveno 30. července 2008 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 a potom hlavně kdo jim jde u nohy Jo takhle....tak to většinou dětičky...... Hyena běhá okolo......nebo se navzájem zkoušet utahat se starším klukem.A když se jí zdá,že je prcek rychlejší,tak si ho zubama zpomalí...mrcha ho vždycky štípne(ale dává pozor...mrcha vyčůraná...aby ho fakt nehryzla). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Lepší fotku toho mého buldozéra jsem nevyhrabal. Již nějakej ten rok totiž odpočívá v psím nebi. Byl to velkej bojovník a na dalšího psa není zatím ta správná doba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šimon Stoklasa Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 (upraveno) kurňa, tady je to samý mops..... (nic proti nim nemám, jen mě to překvapilo) NA svou obranu musím říct, že jsme Apolenku pořídili, dřív, než se na jeden čas stal mops menším "trendem", dá-li se to tak nazvat.. ) Tak jako dnes York a pod.. Myslím, že pořídit si psa na základě módy je blbost.. Upraveno 30. července 2008 uživatelem Šimon Stoklasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Tak takhle pěkmou odezvu jsem ani nečekal, myslím, že by se mohlo doplnit, dívěj se lidem na ruce,co tam mají za hodinky, na boty/ i když to se mi nezdá zase až tak podstatné nejde li o oficialitu/ a potom hlavně kdo jim jde u nohy respektivě vedle jakých psích nohou jdou Dobrý nápad, Conrade, konečně nekonfliktní vlákno se 100% kladnou odezvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 30. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2008 Takovej Gaucovej mazlik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se