Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Koukam na fotky, @mAra_ krasny psi, koukam ze mate doma nakonec i tu pumu.. nebo levharta..:D

Pridam historku z jineho vesmiru, spal jsem si takhle stocenej v krovi oblicejem do udoli ktery osvetloval uplnek, kdyz tu nahle sesty smysl zavelel k procitnuti a vidim jak se ke me pomalu blizi chlupata obluda.. pri pohledu od zeme jeste vetsi a hrozivejsi, tak si rikam to je v riti, kavkazak a jde me sezrat... o to vetsi bylo moje prekvapeni, kdyz jsem na ni promluvil, nastesti to byla holka a pritulna, takze si vlezla me a jeste me v noci zahrivala, rano vyprovodila. Bylo to vlastne mile, mit tam takovou friendly potvoru, zvlast v kontextu toho, kdyz o 5 dni pozdeji v tech mistech, kde jsem se pohyboval, zabil medved kluka jen o 2r starsiho jak ja.

Se stredoasiatama jsem se potkal u Jezidu, ti se s tim neserou, mlati je po hlavach klackem, kterej neodkladaj za zadnych okolnosti, ba dokonce ani pri nocnim srani, ktery probiha pro jistotu krok od vchodu do jurty. To jak se tihle psi chovali bylo uplne jiny kafe.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koukam na fotky, @mAra_ krasny psi, koukam ze mate doma nakonec i tu pumu.. nebo levharta..:D .

Já jsem to chtěl odlehčit tu debatu a narážel jsem na tohle :-)

https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/jablonec-nad-nisou-kockovita-selma-odlov-odstrel-puma.A191022_125827_liberec-zpravy_jape

Ale asi jsem zůstal nepochopen, když jsem říkal , že máme psi proti pumám :-)

post-13450-0-63180800-1575110773_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Tak věřím, že všichni co měli poznámky k SAO si jistě něco k tématu nastudovali, abychom se někam posunuli ;-)

(Vtip , hlavně mě nezabijte, na vašem názoru na mého psa mi tolik zas nesejde).

Hlavě že jsou Vánoce ;-)

Tady ji máte na poličce na první fotce.. :D

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Kilo granulí denně (dohromady) ... Plus jim k tomu ještě vařím... Tu slepici, tu vnitřnosti... Abych jim přilepšil.

Granule kupuju Orijen. Dva litry za 11 kilo.

Takže tak nějak 200 na den.

Tak mě napadá, mohli by se naučit lovit, co? Asi je vypustim dolů do dědiny :-D

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...