kdojinej Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Koukam na fotky, @mAra_ krasny psi, koukam ze mate doma nakonec i tu pumu.. nebo levharta..Pridam historku z jineho vesmiru, spal jsem si takhle stocenej v krovi oblicejem do udoli ktery osvetloval uplnek, kdyz tu nahle sesty smysl zavelel k procitnuti a vidim jak se ke me pomalu blizi chlupata obluda.. pri pohledu od zeme jeste vetsi a hrozivejsi, tak si rikam to je v riti, kavkazak a jde me sezrat... o to vetsi bylo moje prekvapeni, kdyz jsem na ni promluvil, nastesti to byla holka a pritulna, takze si vlezla me a jeste me v noci zahrivala, rano vyprovodila. Bylo to vlastne mile, mit tam takovou friendly potvoru, zvlast v kontextu toho, kdyz o 5 dni pozdeji v tech mistech, kde jsem se pohyboval, zabil medved kluka jen o 2r starsiho jak ja. Se stredoasiatama jsem se potkal u Jezidu, ti se s tim neserou, mlati je po hlavach klackem, kterej neodkladaj za zadnych okolnosti, ba dokonce ani pri nocnim srani, ktery probiha pro jistotu krok od vchodu do jurty. To jak se tihle psi chovali bylo uplne jiny kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 skoro 10 let a furt magor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 U nas to s aktivitou moc neprehanime.fena, 46,2kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 (upraveno) Koukam na fotky, @mAra_ krasny psi, koukam ze mate doma nakonec i tu pumu.. nebo levharta.. .Já jsem to chtěl odlehčit tu debatu a narážel jsem na tohle :-)https://www.idnes.cz/liberec/zpravy/jablonec-nad-nisou-kockovita-selma-odlov-odstrel-puma.A191022_125827_liberec-zpravy_japeAle asi jsem zůstal nepochopen, když jsem říkal , že máme psi proti pumám :-) Upraveno 30. listopadu 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Tak věřím, že všichni co měli poznámky k SAO si jistě něco k tématu nastudovali, abychom se někam posunuli ;-) (Vtip , hlavně mě nezabijte, na vašem názoru na mého psa mi tolik zas nesejde). Hlavě že jsou Vánoce ;-)Tady ji máte na poličce na první fotce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Jj to je zase jaguár dovezený z Mexika :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Cekani ba jidlo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aktobe Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Nejoblibenejsi hracka Odesláno z mého SM-A600FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Naše Maggie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 9. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2019 Naše MaggieKrásná, vzpomínám na tu mojí, takhle taky chrápávala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Dneska celý den venku s kočárem a psama tak mám zase něco málo fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Sakra ,na té druhé fotce je vidět, jak se ten bílí vůbec nebojí a má krásný zuby. Je nádherný a sebejistý i z fotky to vyzařuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Kolik toho tyhle dva krasavci za den "sešrotují"?Ty bude asi taky lepší šatit než živit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Kilo granulí denně (dohromady) ... Plus jim k tomu ještě vařím... Tu slepici, tu vnitřnosti... Abych jim přilepšil.Granule kupuju Orijen. Dva litry za 11 kilo.Takže tak nějak 200 na den. Tak mě napadá, mohli by se naučit lovit, co? Asi je vypustim dolů do dědiny :-D Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 ... tak to bych teda radši moc neriskoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 (upraveno) Myslím že jsou ucenlivost sama, stačí vypustit a pud zařídí vše ostatní, ale nedoplatil by ses :-). Upraveno 15. prosince 2019 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Proutena sprcka na Millonario 15 vyhodnocena jako hracka ... vlastne nejen ta sprcka, viz posledni foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Čekáme na nového člena rodiny :-). Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Letos Monty oslavil 16 let, už to není žádný mladík, ale aktivity, kde nemusí moc sportovat mu svědčí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 24. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2019 Hlídám synátorovi čerta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se