Harwey Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Este stale sa zoznamuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Vypadá smutně ta Vaše veverka,asi že jste ji krevety sežrali Ale kdepak Právě tady před spaním demoluje dcery plyšáka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Hraje si na pataloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 (upraveno) Ale táto, já jsem toho Elvírčiného koníka nechtela úplně sežrat. Proč se zlobíš ? (To si zase zítra vyslechnu) Upraveno 1. dubna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 @mAra_je super! a mám zákeřný dotaz máš v telefonu víc fotek dcery nebo psa? Já Ti možná nevěřím totiž ani ty krevety, nějakou beztak měla.... Tohle je pro mě asi jediný argument, pro bych zvažoval barák. Protože takového psa si do bytu asi nepořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 (upraveno) před 40 minutami, vojta1 napsal: @mAra_je super! a mám zákeřný dotaz máš v telefonu víc fotek dcery nebo psa? Já Ti možná nevěřím totiž ani ty krevety, nějakou beztak měla.... Tohle je pro mě asi jediný argument, pro bych zvažoval barák. Protože takového psa si do bytu asi nepořídím Měla Jednu jako zákusek.... a co se týče fotek. Já fotím psy (teď už tedy jen psa) a žena dceru edit: 26/10/3 pesn/ dcera,,/ motorka ... jen za březen Upraveno 1. dubna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 Přijdu do parku, odepnu vodítko a nazdááár, pes v prdeli... Naštěstí nemá moc kam utýct, za chvilku jsem jí připnul, ale poslouchat rozhodně nebude, natož aby šla přivolat. Základní povely jsme ji naučili když byla fakt ještě mrňous, chápe všechno, ale je paličatá že už to víc nejde. Jeden den je boží, vychvaluju jí do nebe a pak je tři dny jak hovado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 ..protoze jezevcik. Ale je krasna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Je to fešanda. Nás se v lese Beník ještě drží.Uvidíme časem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Moc hezká! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Tak Alby sourozenci už jezdí po výstavách. Její ségra vyhrála nejlepší štěně výstavy. Mají jediné štěstí, že já na to nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Nestíhám edit : kdysi jsem měl na zahradě vzrostlé keře borůvek... O jedličkách ani nemluvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 (upraveno) Mara- s výstaváma mi mluvíš z duše, sourozenci našeho jsou šampioni všeho druhu. My nejraději toto a nebo ničit vše. Upraveno 2. dubna 2023 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 (upraveno) Tak dnes snad už naposledy:-) malá kontroluje té menší zuby Upraveno 2. dubna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Suprovy fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 Jen to sem všichni valte. Na každou změnu v tomhle vlákně se těším Ještě kočičí by mohlo víc žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 (upraveno) před 8 minutami, Radik napsal: Jen to sem všichni valte. Na každou změnu v tomhle vlákně se těším Ještě kočičí by mohlo víc žít. Že jo .. my to vencime všechno naráz. Upraveno 2. dubna 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 No jo jenže u nás se už odpočívá.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 3 minutami, mAra_ napsal: Že jo .. my to vencime všechno naráz. No já koukám, že u vás žádný kastovní rozdíly neexistujou, všichni můžou všude, smečka spí spolu, tak to má bejt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2023 před 1 minutou, Radik napsal: No já koukám, že u vás žádný kastovní rozdíly neexistujou, všichni můžou všude, smečka spí spolu, tak to má bejt! Je to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se