Jump to content

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Recommended Posts

@mAra_je super! a mám zákeřný dotaz máš v telefonu víc fotek dcery nebo psa? :D Já Ti možná nevěřím totiž ani ty krevety, nějakou beztak měla....

Tohle je pro mě asi jediný argument, pro bych zvažoval barák. Protože takového psa si do bytu asi nepořídím :) 

před 40 minutami, vojta1 napsal:

@mAra_je super! a mám zákeřný dotaz máš v telefonu víc fotek dcery nebo psa? :D Já Ti možná nevěřím totiž ani ty krevety, nějakou beztak měla....

Tohle je pro mě asi jediný argument, pro bych zvažoval barák. Protože takového psa si do bytu asi nepořídím :) 

Měla 🙂

Jednu jako zákusek....

a co se týče fotek. Já fotím psy (teď už tedy jen psa) a žena dceru 🙂

edit: 26/10/3

pesn/ dcera,,/ motorka

...

jen za březen 

Edited by mAra_

Přijdu do parku, odepnu vodítko a nazdááár, pes v prdeli... Naštěstí nemá moc kam utýct, za chvilku jsem jí připnul, ale poslouchat rozhodně nebude, natož aby šla přivolat. Základní povely jsme ji naučili když byla fakt ještě mrňous, chápe všechno, ale je paličatá že už to víc nejde. Jeden den je boží, vychvaluju jí do nebe a pak je tři dny jak hovado 🤣 

IMG_20230401_153718.jpg

IMG_20230401_153658.jpg

IMG_20230401_153634.jpg

Mara- s výstaváma mi mluvíš z duše, sourozenci našeho jsou šampioni všeho druhu. My nejraději toto a nebo ničit vše.

IMG_20230402_153225.jpg

IMG_20230330_112750.jpg

Edited by kuncák7

před 8 minutami, Radik napsal:

Jen to sem všichni valte. Na každou změnu v tomhle vlákně se těším :) Ještě kočičí by mohlo víc žít.

Že jo PXL_20230402_115252218.PORTRAIT.jpg.. my to vencime všechno naráz.

Edited by mAra_