Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Náš mlsoun má nejraději mašíčka a vajíčka ale když má možnost vyžrat misku kočky u souseda nebo najde "svačinu " v parku tak je to ještě lepší. Doma z misky to je pro blbce a vodu raději z kaluže nebo konve.db3c2c397750b389ece03820f6149041.jpg

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

On 5/11/2023 at 10:43 AM, cali said:

Sucitime. Ten nas nas opustil takto pred rokom, vo veku  nedozitych 15 rokov, co bolo na cuvaca viac nez slusne. Detom sa povedalo ze utiekol a dospeli ho len v duchu naposledy pochvalili nakolko aj vlastnu smrt zvladol s absolutnou graciou jemu vlastnou, proste si len vecer lahol ako normalne a rano uz nevstal, pricom este den pred tym naposledy zdrhol do dediny jak to mal rad.  No a poriadne luto nam za nim zacina byt az teraz, ked vidime co sme si obstarali namiesto neho.

toho sa aj ja desim. Baddy bol uplne dokonaly pes, nula problemov, posluchal, totalne prisposobivy, okolo deti super, nikdy nic neznicil, zdravy az do smrti. Teraz vymaknut takeho autistu jak bol ten pred nim, tak nas asi porazi :) ale to patri k tomu. zatial sme v stave ze novy pes nie, ale to sa zmeni, davam tomu tak pol roka.

Odkaz ke komentáři

V 13. 5. 2023 v 10:01, Nick06 napsal:

Náš mlsoun má nejraději mašíčka a vajíčka ale když má možnost vyžrat misku kočky u souseda nebo najde "svačinu " v parku tak je to ještě lepší. Doma z misky to je pro blbce a vodu raději z kaluže nebo konve.db3c2c397750b389ece03820f6149041.jpg

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

to je jak ten můj blboun :D  Koukám taky už se věkem blíží desitce co? Mýmu bude 9 a už má tu hubu taky pěkně šedivou :D 

Odkaz ke komentáři

Tak my už máme (asi - popíšu dále) prvního pokousaného...

Každý den vstávám v šest, pouštím štěně ven a jdu si zase lehnout(myslím tím, když nejdu do práce). V neděli jsem ji tedy vypustil , pak šel  dál spát a v osm že jí jdu dát snídani... Pes žere a já se na ni dívám a vidím, že je za krkem celá fest od krve. Tak ve mně hrklo. Tak jsem celého psa prohlédl, jestli se někde, nevím, neřízla, něco se jí nestalo (i když fakt nevím, jak by si dostala svou krev za krk). No nikde nic. Tak varianta č. 2, zadávila mi kočky. Tak ven na zahradu prohlédnout kočky. No a obě taky úplně v pořádku... Tak varianta č. 3, něco vlezlo k nám na zahradu a ona to zadávila. No na celé zahradě ani peříčko, ani chlup (cizí, vlastních je tu dost), no nikde nic... Tak už mi z toho vyplývá, že snad jediná možnost je ta, že nějaký chytrák strkal ruce plotem, aby si pohladil štěňátko. Nic jiného mě nenapadá... Žena teda říkala, že to by u nás jistě někdo zazvonil, ale já si myslím, že zvonit by nikdo nezvonil, že by věděl, že ještě dostane přes čuňu, co mi sahá na psa....

Je to záhada. Ale já si fakt myslím, že někoho rafla.

Přidávám foto, ve spící pozici 🙂

PXL_20230516_190715262.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...