Petr72 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Radamez a Matilda (Pug)zohrana dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Nas neporhdne vobec nicim, najradsej ma chlieb a rozky Taky je to kus psaOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Radamez a Matilda (Pug)zohrana dvojka Krásná dvojka Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Náš mlsoun má nejraději mašíčka a vajíčka ale když má možnost vyžrat misku kočky u souseda nebo najde "svačinu " v parku tak je to ještě lepší. Doma z misky to je pro blbce a vodu raději z kaluže nebo konve.Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 Konecne doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2023 On 5/11/2023 at 10:43 AM, cali said: Sucitime. Ten nas nas opustil takto pred rokom, vo veku nedozitych 15 rokov, co bolo na cuvaca viac nez slusne. Detom sa povedalo ze utiekol a dospeli ho len v duchu naposledy pochvalili nakolko aj vlastnu smrt zvladol s absolutnou graciou jemu vlastnou, proste si len vecer lahol ako normalne a rano uz nevstal, pricom este den pred tym naposledy zdrhol do dediny jak to mal rad. No a poriadne luto nam za nim zacina byt az teraz, ked vidime co sme si obstarali namiesto neho. toho sa aj ja desim. Baddy bol uplne dokonaly pes, nula problemov, posluchal, totalne prisposobivy, okolo deti super, nikdy nic neznicil, zdravy az do smrti. Teraz vymaknut takeho autistu jak bol ten pred nim, tak nas asi porazi ale to patri k tomu. zatial sme v stave ze novy pes nie, ale to sa zmeni, davam tomu tak pol roka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Tesime sa z noveho bazena… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Dnes si to Benik uzil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 V 13. 5. 2023 v 9:57, Nick06 napsal: Krásná dvojka Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk to teda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2023 V 13. 5. 2023 v 10:01, Nick06 napsal: Náš mlsoun má nejraději mašíčka a vajíčka ale když má možnost vyžrat misku kočky u souseda nebo najde "svačinu " v parku tak je to ještě lepší. Doma z misky to je pro blbce a vodu raději z kaluže nebo konve. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk to je jak ten můj blboun Koukám taky už se věkem blíží desitce co? Mýmu bude 9 a už má tu hubu taky pěkně šedivou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 (upraveno) Tak my už máme (asi - popíšu dále) prvního pokousaného... Každý den vstávám v šest, pouštím štěně ven a jdu si zase lehnout(myslím tím, když nejdu do práce). V neděli jsem ji tedy vypustil , pak šel dál spát a v osm že jí jdu dát snídani... Pes žere a já se na ni dívám a vidím, že je za krkem celá fest od krve. Tak ve mně hrklo. Tak jsem celého psa prohlédl, jestli se někde, nevím, neřízla, něco se jí nestalo (i když fakt nevím, jak by si dostala svou krev za krk). No nikde nic. Tak varianta č. 2, zadávila mi kočky. Tak ven na zahradu prohlédnout kočky. No a obě taky úplně v pořádku... Tak varianta č. 3, něco vlezlo k nám na zahradu a ona to zadávila. No na celé zahradě ani peříčko, ani chlup (cizí, vlastních je tu dost), no nikde nic... Tak už mi z toho vyplývá, že snad jediná možnost je ta, že nějaký chytrák strkal ruce plotem, aby si pohladil štěňátko. Nic jiného mě nenapadá... Žena teda říkala, že to by u nás jistě někdo zazvonil, ale já si myslím, že zvonit by nikdo nezvonil, že by věděl, že ještě dostane přes čuňu, co mi sahá na psa.... Je to záhada. Ale já si fakt myslím, že někoho rafla. Přidávám foto, ve spící pozici Upraveno 16. května 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Ještě to mohla zadávit a sežrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Ježek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Malej Pošťák?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Ale kulovy,to byl mimozemstan a ona ho proste sezrala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se