Vit Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Tak jsem se nevydržel dívat na dětské smutné oči (i když už jsou to spíš cagoni (teen)) a už máme zase pejska a na dvoře je veselo. Fenky nebyly k mání a tak máme ANDYho, welsh corgi permb. Kocour to bere hodně rezervovaně, ale proces sžívání zatím jde lépe než jsem čekal. 9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října No vidíš , super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Tzv dvouvlaknove foto 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 23 hodinami, kuncák7 napsal: No vidíš , super. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října @Vit super je, zas bude veselo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamenec Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Paseme 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října před 4 hodinami, LovecK napsal: @Vit super je, zas bude veselo! Díky Karle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října V 5. 10. 2024 v 16:26, Vit napsal: Tak jsem se nevydržel dívat na dětské smutné oči (i když už jsou to spíš cagoni (teen)) a už máme zase pejska a na dvoře je veselo. Fenky nebyly k mání a tak máme ANDYho, welsh corgi permb. Kocour to bere hodně rezervovaně, ale proces sžívání zatím jde lépe než jsem čekal. jéé ten je teda ultra krásnej! toho jsem štěně asi ještě neviděl U nás to vypadá v blízké době na druhou čivavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 11 hodinami, Spongebob napsal: jéé ten je teda ultra krásnej! toho jsem štěně asi ještě neviděl U nás to vypadá v blízké době na druhou čivavu. Díky, je to velmi roztomilé a komické zvíře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 9 minutami, Vit napsal: Díky, je to velmi roztomilé a komické zvíře. To teda rozhodně taky by se mi líbil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Andy 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října @Vitzase pozdě.To je mi líto pejska.Je to na… Ale Andy je hezounký,tak ať je s Vámi co nejdéle a dělá pořádnou radost.Takže místo oběda,chodíš venčit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října A na půl hoďky zmizel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 9. října Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října před 6 hodinami, mlsoun1 napsal: @Vitzase pozdě.To je mi líto pejska.Je to na… Ale Andy je hezounký,tak ať je s Vámi co nejdéle a dělá pořádnou radost.Takže místo oběda,chodíš venčit? Ahoj Marceli, ne je to outdoorový pes s občasným přístupem do domu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října (upraveno) Spím, ale slyším všechno ... Upraveno 14. října uživatelem Vit 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Je to vydra,to není pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. října Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října Už pozoruje a vymýšlí lumpačiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se