Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Takže moji hafíci.Artur(bišonek) a Beník(jezevčík),je to už dědek,ale v lese je to úplný mladík

Na první fotce Artík a Salča(sousedovic fenečka).Si někdy říkám,že už je jak naše.Zrovna po krásné vycházce na Bouzov a zpět.

Druhá Beník se svou novou hračkou.

Bez psů si už nedovedu představit život.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty si srandista. Kdo měl jednou boxera už nechce jinak. A hlavně boxeři nekoušou svoje páníčky v noci, víš? :P

:gora: Ty máš ale pamatováka, jsi mi to připomněl, aspoň je v noci sranda" Ale je pravda, že už jí máme teď v pelechu na zemi, protože do postele si občas dáváme prcka, když má blbé sny" Vidíš a pochopila, po třech letech říkám, už nesmíš do postýlky Ritunko a ona už tam nejde, jo jo, tak to má bejt :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

To je hezkej frňák. Hele Afričane proč ty píšeš místo tečky "? Jsem si všimnul, to děláš furt.

Hm, ti ani nevím, nikdy jsem nad tím nepřemýšlel, ale je pravda, že dělám vícero věcí jinak" :oneeyed02: Moje mladá mi docela často říká, jseš ty vůbec normální a já říkám úplně to samý, ti nevím, nikdy jsem nad tím nepřemýšlel a je to pravda. Tečka. :D

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...
Návštěvník Snow

To bys ani neměl. Teď mám svého toy pudla vedle sebe na gauči. Nehne se ode ač by mohl ležet na svém místě u mě v posteli, kde mě hřeje jeho dvaceticentimetrové tělo pěkně hezky na zádech každou noc. Tenhle psí kamarád z rasy, která je velikostí, jak už plyne z názvu, ještě pod trpasličími pudly je můj nepostradatelný druh.

Náš minulý toy si zase strašně oblíbil manželku, také s ní byl vždy a všude. I když je už chudáček sedm let po smrti, vždy, když si žena na něj vzpomene, hned má slzy v očích.

Odkaz ke komentáři

Tak přidám i mého šakala. Jmenuje se jak jinak než SCIFI. Celým jménem Scifi Snoopy Blackfloyd Von Silvestr a je to už starouš starej ale vychovaje líp než většina psů. Dost lidí si myslí že malý psi a Jorci obzvlášť nejdou vychovat ale opak je pravdou. Mám na to takovou teorii ale na to jsou asi jiná fora. Hlavně mám rád ale psy a to asi víc než hodinky :-)

scifik.JPG

scifiiik.JPG

Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...