milosh Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Ale kde že, nejlepčí pes je přecí Dobrmán Nejlepsi pes jsou dva Dobrousi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 To bys ani neměl. Teď mám svého toy pudla vedle sebe na gauči. Nehne se ode ač by mohl ležet na svém místě u mě v posteli, kde mě hřeje jeho dvaceticentimetrové tělo pěkně hezky na zádech každou noc. Tenhle psí kamarád z rasy, která je velikostí, jak už plyne z názvu, ještě pod trpasličími pudly je můj nepostradatelný druh. Náš minulý toy si zase strašně oblíbil manželku, také s ní byl vždy a všude. I když je už chudáček sedm let po smrti, vždy, když si žena na něj vzpomene, hned má slzy v očích. ja som s nim do pol roka spaval na gauci. on pochopitelne nechape ze uz ma dva roky, 45kg, sefik 120kg a dokopy sa tam uz proste nevojdeme.. takze ho mam raz za cas v naruci, mu to prospieva. ale ano, pes je partak na cely zivot. miestami je to naozaj dojemne. Na toho pred nim spominam dodnes, to bola stelesnena sfinga, na tom sa dalo rubat drevo a ani nemrkol. To bolo stelesnenie spolahlivosti a charakteru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Nejlepsi pes jsou dva Dobrousi ten vlavo mi pripomina jednu ucitelku zo zakladky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 ten vlavo mi pripomina jednu ucitelku zo zakladky To by sedelo, protoze ten vevo je TA. Ale jenom pujcena...Ale i tak, mne zase pripomina meho ucitele telocviku na gymplu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 ten vlavo mi pripomina jednu ucitelku zo zakladky mne zas pripada ze prave teraz rozmysla, co zle by mohla spravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Nejlepsi pes jsou dva Dobrousi Hezky pěkně, to je slovo chlapa Jsou krásný, ta napravo jak kdyby z oka vypadla tej naší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milosh Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Hezky pěkně, to je slovo chlapa Jsou krásný, ta napravo jak kdyby z oka vypadla tej naší Ten vpravo je muj!!! tohle je fotka, co mu byl rok... A jedna, kdyz byl jeste mimoiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Stejnak nejlepsi jsou Boxeri... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Náš borderkoliák Skoty. Už nevíme co ho učit, každou hovadinu se umí hrozně rychle a chce další. Po bývalém bíglovi konečně pes, který TOUŽÍ po učení, pokynech a příkazech. Akorát se s ním musí v něčem trochu jinak než s jinými psy, spíš jako s malým dítětem, koneckonců prý mají podobné IQ...:-).A je to nekonečný aportér... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Hlásím od včerejška nový přírůstek do rodiny... To jsem přehlédl, paráda. Je to pes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Náš borderák Max na borůvkách na houbách Omlouvám se za velikost fotek, bral jsem to telefonem a nenapadlo mě to zkontrolovat. Upraveno 4. října 2012 uživatelem Dali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Musel jsem to trochu promazat, někteří z vás by si měli přečíst pravidla o velikosti vkládaných fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 To jsem přehlédl, paráda. Je to pes?Ano, pes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gmic@1986 Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Taky se pridam - to je nas trhac Barca Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Nas milacik ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gmic@1986 Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Kdo měl jednou boxera už nechce jinak. Nezbyva nez souhlasit:) Poridili jsme si bileho boxera,je hlucha,ale kouzelna...hrozne rychle se uci,naprosto bezproblemovy pes...az na to,ze si ted zacala k sobe odnaset nase boty..nekouse je,jen na nich lezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busmil Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Flat Coated Retriever, fenka, teď už je kapánek větší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Helejte, nemáte tip na nějakou značku psích hadrů co nedělá nějaký růžovoučký svetříky a podobně ale spíš nějakej maskáč/khaki voblečení? Potřebuju pro JRT v zimě do lesa. Jinak si to snad budu muset nechat ušít nebo co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Nezbyva nez souhlasit:) Poridili jsme si bileho boxera,je hlucha,ale kouzelna...hrozne rychle se uci,naprosto bezproblemovy pes...az na to,ze si ted zacala k sobe odnaset nase boty..nekouse je,jen na nich lezi Bili boxeri jsou kouzelni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 (upraveno) Trojan: Znacku z hlavy nevim, ale pamatuju se, ze na Mall.cz meli pred par lety maskacovej prehoz, nepromokavej, kterej jsem kupoval nasemu voriskovi ve velikosti JRT v cerveny barve. A ani to nebylo za velky penize! Upraveno 6. října 2012 uživatelem Tower Of Power Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se