Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Soused mel baseta a ten sluntal furt,ikdyz nepil,proste furt a neustale mel ohozeny nabytek,gauc,vsechno:-).

tema hranatyma tlamama myslis co?

neboj, len si robim trochu p...l z boxerovej tlamy :) su to krasne psy s vybornou povahou.

ja som sa zamiloval do labradora. nasa rastie ako z vody :)

post-8088-017930800 1351943075.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To jsou nehorazne pomluvy!!! Ne, vazne, slintaji jenom po jidle nebo piti, nebo kdyz je mooooc vedro....nebo kdyz maji na neco chut, nebo neco moc pekne voni (treba nejaka fenka)...

krásně jsi to pro mě shrnul....takže spouštěče jsou jenom : jídlo,pití, počasí, sex a nebo nějaká jiná libůstka....

tak to bejt boxer...bych se uslintal :P

Odkaz ke komentáři

grakij: ta třetí fotka je luxusní...doufám a přeju, ať se brzo někdo ozve!

Takhle hlídal náš valašský ohař kdysi prcka č. 1, do měsíce ho to čeká znova, s č. 2 :)

Ta fotka je úplně děsivá, vypadá to jak když na pejskovy děláte nějáké laboratorní pokusy :D Ale pejsek je hezkej, to se musí nechat"

Odkaz ke komentáři

Včera jsem dělal záskok a venčil tyhle mazlíky - štěňata amerického buldoka a perfektního rok a chlup pita. Každý z nich by potřeboval vlastního pánečka. Pokud o někom víte kdo hledá parťáka do života, dejte prosím vědět do SZ. Děkuji i za hafy.

Co se stalo? To jsou utulkaci? Poptam se a dam vedet!

Odkaz ke komentáři

Ta fotka je úplně děsivá, vypadá to jak když na pejskovy děláte nějáké laboratorní pokusy :D Ale pejsek je hezkej, to se musí nechat"

Já měl na mysli hlavně tu barevnost...podzimovka jako vyšitá...skoro jako by to bylo focené ve Středozemi :)

edit pro přehlednost...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odkaz ke komentáři

Já měl na mysli hlavně tu barevnost...podzimovka jako vyšitá...skoro jako by to bylo focené ve Středozemi :)

edit pro přehlednost...

Ahá, teď jsem si teprve všimnul, že tam dokonce leží miminko, no tak to je ještě děsivější :D :cheers:

Odkaz ke komentáři

Co se stalo? To jsou utulkaci? Poptam se a dam vedet!

Díky. Nejsou z útulku, Pit je v podstatě vypiplané a svým způsobem zachráněné štěndo. Z domu musí, z důvodu přepejskování. Zvládá High Jump, Wall Climb prostě sporťák :)

Bulldočí štěnda zůstávají pánečkům "na krku", nejdříve spousta lidí chtěla, ale nakonec vždy cukla. Jsou s PP z výborného pracovního spojení.

Všichni tři jsou to skvělí psi, kdybychom my neměli doma kapacity obsazeny hned jednoho bereme :(

@Ondoni díky, taky doufám.

post-5631-086676300 1352146162.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Já nedávno přistihl svého cca půlročního rotvíčka při likvidaci pelechu...tak dostal deku na zem...ale stejně spává se mnou v ložnici na velkým chlupatým koberci..

EDIT: pardon, spatne jsem pridal foto, tak v dalsim postu uz je...

Upraveno uživatelem MKR
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...