filo-boxer Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 pěknej mazel....boxery mám rád....jenom kdyby tolik neslintali To jsou nehorazne pomluvy!!! Ne, vazne, slintaji jenom po jidle nebo piti, nebo kdyz je mooooc vedro....nebo kdyz maji na neco chut, nebo neco moc pekne voni (treba nejaka fenka)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pertino Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 To jsou nehorazne pomluvy!!! Ne, vazne, slintaji jenom po jidle nebo piti, nebo kdyz je mooooc vedro....nebo kdyz maji na neco chut, nebo neco moc pekne voni (treba nejaka fenka)... Přesně tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 To jsou nehorazne pomluvy!!! Ne, vazne, slintaji jenom po jidle nebo piti, nebo kdyz je mooooc vedro....nebo kdyz maji na neco chut, nebo neco moc pekne voni (treba nejaka fenka)... Takže vlastně furt Ale jsou na tom i mnohem hůř,třeba baset,to je jeden z nej slintáčů:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Takže vlastně furt Ale jsou na tom i mnohem hůř,třeba baset,to je jeden z nej slintáčů:-)tak toto zase nepotvrdim, mama ma baseta a naozaj slinta len hned po piti.. inac v podstate vobec. tie vase hranate tlamy ale slintaju poriadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 tak toto zase nepotvrdim, mama ma baseta a naozaj slinta len hned po piti.. inac v podstate vobec. tie vase hranate tlamy ale slintaju poriadne Soused mel baseta a ten sluntal furt,ikdyz nepil,proste furt a neustale mel ohozeny nabytek,gauc,vsechno:-).tema hranatyma tlamama myslis co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 Soused mel baseta a ten sluntal furt,ikdyz nepil,proste furt a neustale mel ohozeny nabytek,gauc,vsechno:-).tema hranatyma tlamama myslis co?neboj, len si robim trochu p...l z boxerovej tlamy su to krasne psy s vybornou povahou. ja som sa zamiloval do labradora. nasa rastie ako z vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 3. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2012 mops je i výborná chůva:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kabi4 Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 To jsou nehorazne pomluvy!!! Ne, vazne, slintaji jenom po jidle nebo piti, nebo kdyz je mooooc vedro....nebo kdyz maji na neco chut, nebo neco moc pekne voni (treba nejaka fenka)... krásně jsi to pro mě shrnul....takže spouštěče jsou jenom : jídlo,pití, počasí, sex a nebo nějaká jiná libůstka....tak to bejt boxer...bych se uslintal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 4. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2012 Včera jsem dělal záskok a venčil tyhle mazlíky - štěňata amerického buldoka a perfektního rok a chlup pita. Každý z nich by potřeboval vlastního pánečka. Pokud o někom víte kdo hledá parťáka do života, dejte prosím vědět do SZ. Děkuji i za hafy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 grakij: ta třetí fotka je luxusní...doufám a přeju, ať se brzo někdo ozve! Takhle hlídal náš valašský ohař kdysi prcka č. 1, do měsíce ho to čeká znova, s č. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 grakij: ta třetí fotka je luxusní...doufám a přeju, ať se brzo někdo ozve! Takhle hlídal náš valašský ohař kdysi prcka č. 1, do měsíce ho to čeká znova, s č. 2 Ta fotka je úplně děsivá, vypadá to jak když na pejskovy děláte nějáké laboratorní pokusy Ale pejsek je hezkej, to se musí nechat" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Včera jsem dělal záskok a venčil tyhle mazlíky - štěňata amerického buldoka a perfektního rok a chlup pita. Každý z nich by potřeboval vlastního pánečka. Pokud o někom víte kdo hledá parťáka do života, dejte prosím vědět do SZ. Děkuji i za hafy. Co se stalo? To jsou utulkaci? Poptam se a dam vedet! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) Ta fotka je úplně děsivá, vypadá to jak když na pejskovy děláte nějáké laboratorní pokusy Ale pejsek je hezkej, to se musí nechat" Já měl na mysli hlavně tu barevnost...podzimovka jako vyšitá...skoro jako by to bylo focené ve Středozemi edit pro přehlednost... Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Já měl na mysli hlavně tu barevnost...podzimovka jako vyšitá...skoro jako by to bylo focené ve Středozemi edit pro přehlednost... Ahá, teď jsem si teprve všimnul, že tam dokonce leží miminko, no tak to je ještě děsivější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Ahá, teď jsem si teprve všimnul, že tam dokonce leží miminko, no tak to je ještě děsivější jo tak, tys myslel tu moji fotku...nj, to byl záměr (filtry) a očividně se povedl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Co se stalo? To jsou utulkaci? Poptam se a dam vedet! Díky. Nejsou z útulku, Pit je v podstatě vypiplané a svým způsobem zachráněné štěndo. Z domu musí, z důvodu přepejskování. Zvládá High Jump, Wall Climb prostě sporťák Bulldočí štěnda zůstávají pánečkům "na krku", nejdříve spousta lidí chtěla, ale nakonec vždy cukla. Jsou s PP z výborného pracovního spojení. Všichni tři jsou to skvělí psi, kdybychom my neměli doma kapacity obsazeny hned jednoho bereme @Ondoni díky, taky doufám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 20. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2012 Kontrola orby, dobře to mají udělané... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) Já nedávno přistihl svého cca půlročního rotvíčka při likvidaci pelechu...tak dostal deku na zem...ale stejně spává se mnou v ložnici na velkým chlupatým koberci.. EDIT: pardon, spatne jsem pridal foto, tak v dalsim postu uz je... Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem MKR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 (upraveno) edit: duplicitni post, pardon Upraveno 21. listopadu 2012 uživatelem MKR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKR Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Přidám ještě jedno foto, celým jménem Baryk Don z Kněžných luk, můj nejlepší přítel, 32kg, 6,5 měsíce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se