Liqid Odesláno 14. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Ahoj, první várku jsem včera odeslal, pokud někdo potřebují číslo na tracking, napište SZ. @alois @Kluk jako buk @Martin12 psal jsem SZ, zatím bez odpovědi, až budete mít kluci chvilku, ozvěte se, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Před hodinou, Liqid napsal: Ahoj, první várku jsem včera odeslal, pokud někdo potřebují číslo na tracking, napište SZ. @alois @Kluk jako buk @Martin12 psal jsem SZ, zatím bez odpovědi, až budete mít kluci chvilku, ozvěte se, díky. Ahoj, omlouvám se. Přečet jsem si to v práci a než jsem došel domů, tak jsem na to zapomněl. Dneska to pošlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Napínáky jsou doma. Honzo, ještě jednou moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Ja take moc dekuji, Honzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Napínáky dorazily. Jsou to moc pěkné kousky červeného dřeva. Moc Honzovi děkuju za všechnu práci a čas, co do toho vložil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Čekaly na mě doma. Moc děkuju Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 15. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2020 Dorazilo, diky moc, mam z nich radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 18. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2020 Dneska dorazily, díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AweOne Odesláno 19. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2020 taktiež včera prišlo, díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2020 Děkuji kluci za feedback. Zbytek budu odesílat v sobotu, v pracovní dny se bohužel tento týden neutrhnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 Díky, dnes dorazily a vyzvednuty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Chlapci nezbylo vám někomu něco že? Asi čekám marně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Vse v pořádku dorazilo. Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Ahoj, budete v dohledné době opět objednávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 28. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2020 já bych si taky ještě dva vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Taky bych si vzal, kdo zprocesuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Hoši, počkejte až bude sleva, mají je často a ušetří se celkem ranec. Od minulé objednávky mi tu ještě leží 2x42, pokud má někdo zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 Ahoj, děkuji, počkám, potřeboval bych velikost 45. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 30. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2020 (upraveno) před 3 hodinami, Liqid napsal: Hoši, počkejte až bude sleva, mají je často a ušetří se celkem ranec. Od minulé objednávky mi tu ještě leží 2x42, pokud má někdo zájem. já bych jedny vzal! a ty druhé 43, až se bude objednávat. Upraveno 30. října 2020 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladimírH Odesláno 4. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2022 Ahoj, kdyby byla potřeba dalších napínáků, od 3. do 13.3. jsou v 50% slevě za €14.50... Plus příslušenství (krémy, tkaničky, kartáče atd) v akci 3 za 2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se