Přejít na obsah

Hodinky PROVOKE

Doporučené příspěvky

Moje heslo je jednoduché: kdo nemá velké sny nedokáže velké věci a proto jsem se rozhodl udělat další velký krok.

Tritiové trubice, olejová náplň, otočná luneta, jednoduchá výměna baterie, vlastní integrovaný řemínek, nová technologie výroby, nové materiály, nové barvy a cenově dostupnější. Tohle a ještě něco navíc budou nové PROVOKE HYDRO. 

Proč dělám nový model? Současné hodinky jsou super ale mají několik zásadních problémů. Jako největší vidím nenahraditelnost jednotlivých výrobních kroků a hlavně to že je ve finále vše závislé na mě.  A to je špatně a v minulém roce mě to tvrdě vyškolilo. Problémy s olejem, nemoc, přepracovanost to vše se propsalo do termínů dodání a teprve teď dodělávám hodinky z minulého roku. Ale tohle všechno je hromada zkušeností a teď je chci všechny použít u nového modelu. Hodinky budou vyrobené novou technologií která umožní zlevnění výroby, všechny kroky budu moct nechat v případě problémů udělat u jiného dodavatele, montáž bude nově taková aby hodinky zvládl připravit zaškolený pracovník. Hodinky PROVOKE chci dostat k prodejcům hodinek tak aby si je bylo možné vyzkoušet a koupit nejen u mě. Chci aby byli hodinky PROVOKE v daném segmentu ty nejlepší na světě.

Sám jsem dokázal to co v jiných firmách dělá tým lidí. Od nuly jsem navrhl hodinky s olejovou náplní a v současné době vím jen o dvou firmách na světě které dělají olejové hodinky bez bubliny. A to vše na koleni v garáži a ze zkušenostmi z videí na youtube. Všechny díly které nechávám vyrábět dělají firmy v okruhu 100 Km od mé dílny, nakupované díly jako strojek, safírové sklo a karbon zásadně kupuji od prodejců kteří nejsou z Číny. A tak to bude i dál! Made in Czech republic pro mě není jen nějaký nápis je to důležitá součást mé filozofie. 

Ale sám to nedokážu a potřebuji pomoc. 18.2. 2025 spustím kampaň na Hithit a její úspěch je pro mě zásadní. Pomoc můžete už teď.  Pro úspěch kampaně je klíčové dát o hodinkách vědět. Sdílejte mou práci, pokud náhodou píšete do novin, máte silné sociální sítě, nebo můžete jakkoliv o mé práci dát vědět do světa tak už teď je ten správný čas. Výroba hodinek je moje vášeň abych, se tomu mohl věnovat naplno prodal jsem i můj starý projekt a nyní mám úplně vše vsazeno na jednu kartu a hra začne 18.2. na Hithit. 

BANER TRITIUM.jpg

• Like 5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci být první co to pohaní kurňa, protože ti moc fandím! ale co už 🙄Promiň, když už se ptáš, tak to vypadá jako z umělé hmoty od wietnamce (ten jakoby pololesk a celkem škaredé logo). Navíc se ani nehne a trčí bez ohybu tzn to bude strašně neohebný/nepohodlný, nebude to krásně obepnutý kolem zápěstí, ale bude to trčet vždy někam do strany. Čím je ta guma měkčí, ohebnější..jako fkm tropic, nebo orig kaučuk tím je to pohodlnější.

U pouzdra sedí pěkně to je fajn! 

Ale pohodlí nošení je fakt stěžejní.

Upraveno uživatelem Spongebob
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Je to takové nějak moc hranaté. Asi by tomu slušelo trošku prohnutí, jakoby lehounké bombírování. Nebo nějaké proužky jako má třeba na svých gumách Omega, které to ten prázdný prostor trošku rozbijí. Ty koncovky hlavně, na mě působí jako strašně prázdné. Velká rovná plocha nahoře a dole. Nápis Provoke bych dal jen zevnitř. 

image.png.491f5d6785dbb709d86952ccc6c464be.png

image.png.20f859bd5bcc472dbcc0bbcfc7cede0d.png

Odkaz ke komentáři

Díky za zpětnou vazbu.

@Spongebob a @libor2002 je to vzorek z 3D tiskárny takže je to úplně tvrdé a neohebné. Mám na cestě flexibilní filament ale i tak to nebude mít žádnou super texturu je to prostě pořád jen tisk. Takhle to dělám vždy, vytisknu si vzorky, upravím je a když jsem spokojený jdou do výroby. Tady to bude vstřikování do formy takže finální povrch uvidím až na hotovém kusu. 

@Fade to zakončení u pouzdra mám zatím otevřené sám nevím co tam ještě udělám.  Nápis si ještě musmí rozmyslet, ale asi bude jen na sponě. 

Ještě mám v hlavě super sponu takže můžete očekávat další příspěvky na téma řemínek 🙂

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Jen nápad na sponu. Nechceš ji nechat udělat tak, abys ji mohl prodávat i zvlášť? Nevím jak bude vypadat, ale kdyby měla mikroregulaci a pasovala by i na jiné gumy, mohla by to být fajn alternativa :) 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

To vůbec nemám v plánu. Nestíhám dělat hodinky a nedovedu si představit dělat ještě doplňky. A navíc tenhle řemínek a spona bude pouze pokud bude úspěšná kampaň kterou chystám. Takový řemínek a spona se musí vstřikovat do formy a ty jsou drahé 😞

Odkaz ke komentáři

Díky za vysvětlení a ještě jednou se omlouvám za upřímnost ;) Logo zevnitř nebo jen na sponě lepší! ;)

Spona bude titanová? Nákresu bohužel nerozumím.. ale to je čistě moje věc jsem na to blbej 😆

Každopádně jsem rozhodně tvůj budoucí zákazník 😎

Odkaz ke komentáři

Ahoj, jdu s kůží na trh a zajímá mě váš názor. Po večerech kreslím nový model ke kterému spustím kampaň 18.2. na Hithit a jsem skoro ve finále. 

PROVOKE HYDRO II.JPG

PROVOKE HYDRO II_.JPG

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 19 hodinami, Bert napsal:

Jirko, stejný font písma luneta a číselník, avšak rozdílný na datumovce?

Nezdá se Ti to celkově již moc uniformní?

Ahoj, datumovka je  jasná. Tam není na výběr na to jsem moc malý pán abych si mohl objednat datumovku s vlastním fontem. Ohledně ciferníku a lunety chci do případné finální podoby zapojit ty co se zúčastní kampaně a prodiskutovat to s nimi. 

Odkaz ke komentáři

Přes den montuji hodinky a doháním co jsem zmeškal a po večerech chystám nový model. S blížící se kampaní roste moje nervozita ale taky se fakt těším až kliknu na zveřejnit a skončí tenhle maraton kdy dělám dvě věci najednou. To fakt nemám rád ale byla to nutnost. 

Nová verze spony vypadá slibně. Ted nevnímejte to že je hnusná páčka, hranatý tvar atd... je to první vzorek na vyzkoušení funkčnosti a tímhle směrem rozhodně půjdu dál. Zde taky přiznám kde jsem čerpal inspiraci. Podobný systém jsem viděl na nějakém taktickém opasku a přišlo mi to opravdu super a teď to přenáším do řemínku na své hodinky. Video zde.

Až bude trochu času opět přidám shrnutí co se za poslední dobu povedlo a co ne. 

• Like 1
Odkaz ke komentáři

S tímhle se musím podělit hned! Nová varianta spony vypadá víc než dobře. Video zde.  Dnes jsem překonal pro mě velkou metu. Nové hodinky jsou připravené a pokud klapne kampaň půjdou do výroby. Kampaň mám připravenou, fotky už se chystají moje  nervorzita roste do závratných výšin. Mám připravené opravdu dobré hodinky k tomuhle okamžiku směřuji od prvního prototypu. První model pro mě byl občas cesta do pekla sralo se toho fakt hodně a ještě teď to doháním. Ale pro mě to jsou zkušenosti a ty jsem teď využil. Teď se můžu v klidu zavřít do dílny, přestat po večerech makat na kampani, dodělat resty a 18.2. to spustím. Vše je vsazeno na jednu kartu první model byl opravdu důležitý ale tohle  v případě úspěchu změní hru. Už žádné dlouhé čekání, umožní mi to dát hodinky k prodejcům a po čase se pokusím vyrazit i do světa. Můj cíl je jednoduchý chci udělat v daném segmentu ty nejlepší hodinky jsem přesvědčen že na to tenhle koncept má. V rámci "one man show" jsem toho zvládl celkem dost ale teď budu potřebovat ještě jednou pomoct. Nechci žádnou charitu, kupte si moje hodinky to je vše.  TAKŽE POKUD NUTNĚ POTŘEBUJETE NOVÉ HODINKY TAK SE UVIDÍME 18.2. NA HITHIT.COM 

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...