papun Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Držím palce a doporučuji četbu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Corvus corone corone Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Co tě nezabije, to tě posílí. A stáří latiníci mají ještě jedno heslo - Per aspera ad astra. Držím palce, ať to všechno zvládneš.
Delapancha Odesláno 14. srpna Nahlásit Odesláno 14. srpna Taky držím palce. Sleduji toto vlákno nějakou dobu a velmi ti fandím.
PBone Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Žádné nové zprávy ? Jak jsme na tom s extra lunetami a "nerez" šroubky ? Předpokládaje tedy, že všechny hithit hodinky již byly dodány.
xkuba Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 12 hodinami, PBone napsal: Žádné nové zprávy ? Jak jsme na tom s extra lunetami a "nerez" šroubky ? Předpokládaje tedy, že všechny hithit hodinky již byly dodány. Všechny hodinky bohužel dosud nebyly dodány. Já na svoje čekám už druhý rok..
Czechgun Odesláno 25. srpna Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna před 39 minutami, xkuba napsal: Všechny hodinky bohužel dosud nebyly dodány. Já na svoje čekám už druhý rok.. Ahoj napiš mi prosím na sejna@provokewatch.com a hned se na to podíváme. Nové šroubky už mám v solném roztoku a vše vypadá dobře. Výměnu pak uděláme buďto na počkání na dílně, nebo se pošlou hodinky k nám. Také kdyžtak můžeme potom zaslat balíček s šroubky tomu kdo by si je chtěl vyměnit sám. 1
Beardedscape Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 7 minutami, Czechgun napsal: Také kdyžtak můžeme potom zaslat balíček s šroubky tomu kdo by si je chtěl vyměnit sám. Ahoj, Já bych ty šroubky prosil zaslat poštou. Předpokládám, že se nic nezvrtne, když si je vyměním jeden po druhém, ne?
Czechgun Odesláno 25. srpna Autor Nahlásit Odesláno 25. srpna Vůbec nic se stát nemůže. Pošlu s nima i vhodný šroubovák. 1 1
Kaiser FJI Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Pánové, můžete mi prosím objasnit o co jde a těmi šroubky a nač je nutná výměna? Předem děkuji
Czechgun Odesláno 28. srpna Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna před 23 minutami, Kaiser FJI napsal: Pánové, můžete mi prosím objasnit o co jde a těmi šroubky a nač je nutná výměna? Předem děkuji Ahoj, je problém s materiálem šroubů a některé začali reznout i přes to že to je nerez. Takže bude výměna. Přidám sem pak odkaz na formulář kde půjde vyplnit adresa a my pak šrouby automaticky odešleme. 6
PBone Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září Ahoj, dlouho žádné zprávy, ... na čem se v PROVOKE momentálně pracuje ? Co příplatkové barevné lunety, náhrada šroubků nebo slibovaný řemínek ? Má to nějaký progres, nebo plní v současné době firma nějaké jiné závazky ? Díky za info. 1
Czechgun Odesláno 13. září Autor Nahlásit Odesláno 13. září Právě teď, PBone napsal: Ahoj, dlouho žádné zprávy, ... na čem se v PROVOKE momentálně pracuje ? Co příplatkové barevné lunety, náhrada šroubků nebo slibovaný řemínek ? Má to nějaký progres, nebo plní v současné době firma nějaké jiné závazky ? Díky za info. Ahoj , pracujeme a děláme vše aby už se neopakovaly problémy z posledního půl roku. Kdo si chce vyměnit šroubky sám napiste mi prosím na sejna@provokewatch.com Pošleme vám nové i se šroubovákem. Máme je vyzkoušené a jsou v pořádku. Na lunetu ještě uděláme jednoduchý přípravek na její sundání. Teď to není ideální a může dojít k poškození pouzdra. To že moc nepřispívam neznamená že nic neděláme. Jen si po tom všem udržuji zdravý odstup a soustředím se na dílnu. 2 2
PBone Odesláno 13. září Nahlásit Odesláno 13. září před 21 minutami, Czechgun napsal: Ahoj , pracujeme a děláme vše aby už se neopakovaly problémy z posledního půl roku. Kdo si chce vyměnit šroubky sám napiste mi prosím na sejna@provokewatch.com Pošleme vám nové i se šroubovákem. Máme je vyzkoušené a jsou v pořádku. Na lunetu ještě uděláme jednoduchý přípravek na její sundání. Teď to není ideální a může dojít k poškození pouzdra. To že moc nepřispívam neznamená že nic neděláme. Jen si po tom všem udržuji zdravý odstup a soustředím se na dílnu. Ok, prima a díky za info, chápu, že nenecháváš nic náhodě, proto ten přípravek 1
Czechgun Odesláno 13. září Autor Nahlásit Odesláno 13. září Ještě ke šroubům, aby to bylo co nejjednodušší a přehledné. Do předmětu mailu prosím napsat šroubky provoke a taky bude nejlepší když mi napíšete jak je poslat. Buďto údaje na zásilkovnu nebo poštu.
dieqo Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září před 13 hodinami, PBone napsal: Ahoj, dlouho žádné zprávy, ... na čem se v PROVOKE momentálně pracuje ? Co příplatkové barevné lunety, náhrada šroubků nebo slibovaný řemínek ? Má to nějaký progres, nebo plní v současné době firma nějaké jiné závazky ? Díky za info. Ahoj PBone. Můžu se zeptat? Nemyslím to špatně, ale zajímá mě to. Svoje hodinky už máš viď? Když žádáš o šroubky. Ale cítím z tvých zpráv pořád tlak na Jirku. Pokud má k Tobě splněný závazek, tak i kdyby se tu půl roku nevyjádřil, nebo si vzal "delší dovču" tak o nic nejde ne? Nebo to celé blbě chápu a jsi tak velký fanda, že potřebuješ týdení reporty co zrovna dělají a jestli vůbec dělají? Pěkný den. P. 1
dieqo Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září Dnes na ruce, ale koukám, nepřetočil jsem si datum Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Moty Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září @dieqo já mám taky svoje hodinky, šrouby nepotřebuju, ale jak se vyvíjí druhá luneta, která je součástí některých balíčků a nový řemínek mě také zajímá, takže já myslím, že ten dotaz čas odčasu není chybný 3
PBone Odesláno 14. září Nahlásit Odesláno 14. září před 3 hodinami, dieqo napsal: Ahoj PBone. Můžu se zeptat? Nemyslím to špatně, ale zajímá mě to. Svoje hodinky už máš viď? Když žádáš o šroubky. Ale cítím z tvých zpráv pořád tlak na Jirku. Pokud má k Tobě splněný závazek, tak i kdyby se tu půl roku nevyjádřil, nebo si vzal "delší dovču" tak o nic nejde ne? Nebo to celé blbě chápu a jsi tak velký fanda, že potřebuješ týdení reporty co zrovna dělají a jestli vůbec dělají? Pěkný den. P. Ahoj, kdyby měl splněný závazek, tak bych se logicky neměl na co ptát . Otázkou je, existuje-li vůbec u těchto projektů nějaký časový závazek. Ale s tím jsme do toho šli, nemám s tím problém. Samozřejmě mě zajímá jak projekt pokračuje a jaké má problémy. A "být u toho" bylo přeci součástí projektu na HitHitu ne ? Teď jsem se např. dozvěděl, že Jirka chystá přípravek na výměnu lunet . Je prostě precizní a to se mi líbí. Máš pravdu, hodinky mám, jsou fajn a vlastně o "nic" nejde, ale uzavřené to ještě není. Ne, nepotřebuji týdenní reporty, a ať si klidně vezme 1/2 roční dovču , stačí sem dát o tom ale alespoň zmíňku , a v tom potřebuje Jirka, nic ve zlém, občas pošťouchnout Příjemný den PK 5
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se