Fade Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února To jsou teda česky Provoke, nebo anglicky "provouk"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 4. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února před 2 minutami, Fade napsal: To jsou teda česky Provoke, nebo anglicky "provouk"? Ahoj, já říkám Provoke protože jsou teď hlavně pro CZ zákazníky. Problém je že mi ještě nikdo nedokázal s jistotou říct správnou anglickou výslovnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února před 3 minutami, Czechgun napsal: Ahoj, já říkám Provoke protože jsou teď hlavně pro CZ zákazníky. Problém je že mi ještě nikdo nedokázal s jistotou říct správnou anglickou výslovnost Já pracuju v USA týmu, tak se ti klidně zeptám kolegů jak by to vyslovovali 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno 4. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února před 5 minutami, Fade napsal: Já pracuju v USA týmu, tak se ti klidně zeptám kolegů jak by to vyslovovali Super to jsem zvědav dej mi pak prosím vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Já jsem se zeptal AI Slovo "provoke" se v angličtině vyslovuje jako /prəˈvoʊk/ v americké angličtině a /prəˈvəʊk/ v britské angličtině. Americká angličtina: pruh-VOHK Britská angličtina: pruh-VOHK (s mírně odlišnou samohláskou „o“) Hlavní přízvuk je na druhé slabice: pro-(nepřízvučné) - VOK (přízvučné). Chcete-li si výslovnost poslechnout, můžete ji najít na stránkách jako Forvo nebo Cambridge Dictionary. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 5. února Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února Já bych to ještě PROFOUK němčinou, kde se V čte jako F. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno pátek v 13:08 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 13:08 Ahoj, natočil jsem video kde jsem rozvedl co mám v plánu, proč nový model a další věci. Ke shlédnutí videa je třeba zkopírovat odkaz protože není veřejné. https://youtu.be/UfhSQjEuoco 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolek86 Odesláno pátek v 15:21 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 15:21 před 2 hodinami, Czechgun napsal: Ahoj, natočil jsem video kde jsem rozvedl co mám v plánu, proč nový model a další věci. Ke shlédnutí videa je třeba zkopírovat odkaz protože není veřejné. https://youtu.be/UfhSQjEuoco Super! Držím palce a 18. do toho velmi pravděpodobně opět nastoupím v kolik bude výkop? Abych nepřišel pozdě 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno pondělí v 14:12 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:12 Tak V 7. 2. 2025 v 16:21, Dolek86 napsal: Super! Držím palce a 18. do toho velmi pravděpodobně opět nastoupím v kolik bude výkop? Abych nepřišel pozdě Ahoj bude to v 7 ráno V týdnu sem přidám pár informací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno pondělí v 14:24 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:24 Mám obří radost na tohle jsem se opravdu těšil! Video zde. Abych zajistil to že bude projekt úspěšný i dál musel jsem se dívat ne za jeden roh ale rovnou tak za dva. A tohle je konečně pryč. Projevilo se to hlavně na termínu dodání hodinek ale jinak to nešlo. Nemohl jsem usnout na vavřínech a musel jsem během normální práce řešit to co bude a co musí přijít abych mohl projekt posouvat. Moje plány jsou teď jasné. Až spustím kampaň užiju si každou zakázku a každé rozdělané hodinky protože nebudu muset přemýšlet že za deset minut mě čeká dalších několik věcí. Tahle práce mě fakt baví a když mi nic neodvádí pozornost je to jedním slovem úžasný. Na stole mám opožděné hodinky na které mám úplný klid, před sebou zajímavé zakázky a na Hithitu připravenou kampaň. Dosáhl jsem asi pracovní nirvány Jsem opravdu spokojený. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno pondělí v 18:34 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 18:34 Kdyby mel nekdo zajem, tak tady jsou jedny olejovky co "nesedi" https://obleceni.bazos.cz/inzerat/197899539/hodinky-provoke-hydro-smile.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno úterý v 07:00 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:00 Bylo otázkou času kdy budou nějaké na bazaru ale nečekal jsem že zrovna tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno úterý v 07:07 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:07 S prodávajícím jsem včera večer mluvil, a požádal jej, (v rámci ochrany @Czechgun) aby na fotce rozmazal ten grafický prvek, jehož vyobrazením došlo k porušení autorských práv. Toto prodávající učinil. O důvodech prodeje spekulovat nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno úterý v 07:09 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:09 před 1 minutou, Bert napsal: S prodávajícím jsem včera večer mluvil, a požádal jej, (v rámci ochrany @Czechgun) aby na fotce rozmazal ten grafický prvek, jehož vyobrazením došlo k porušení autorských práv. Toto prodávající učinil. O důvodech prodeje spekulovat nebudu. Dobrá připomínka díky @Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno úterý v 07:30 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 07:30 (upraveno) Tak už jen týden... Já si neskutečně užívám to že můžu dělat v klidu jen hodinky, spadl ze mě veškerý stres a vlastně jsem klidný i kvůli kampani. Udělal jsem úplně všechno co bylo v mých silách, mám připravené skvělé hodinky, tentokrát mám připravené i dobré promo aby bylo o projektu co nejvíce slyšet. Po roce stresů, řešení sraček, milionu neúspěchů se to povedlo a můžu v klidu pracovat. Vím že už jsem to psal včera ale já mám takovou radost Upraveno úterý v 07:42 uživatelem Czechgun 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Czechgun Odesláno úterý v 08:05 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 08:05 Ještě doplním krátké video a část z kampaně kde představuji v čem bude nový model lepší. Je to text z kampaně takže je to napsané i pro "nehodinkovou" část zákazníků Nová generace modelu PROVOKE HYDRO TRITIUM přináší to nejlepší z předchozí verze a zároveň revoluční vylepšení, která ji posouvají na vrchol segmentu odolných hodinek. Připravte se na nekompromisní kvalitu, inovativní technologie a bezkonkurenční odolnost. Plnění olejem. Technologie plnění olejem je unikátní, i na světové úrovni. Ciferník vytváří dokonalou iluzi, že hodinky nemají sklo – ručičky a indexy jakoby levitovaly přímo na povrchu. Navíc olejová náplň eliminuje odlesky a výrazně zlepšuje čitelnost ze všech úhlů. Jako bonus pomáhá tlumit nárazy a otřesy. Podívejte se na video: YouTube Tritiové trubice – viditelnost 24/7 bez kompromisů. Zapomeňte na dobíjení nebo závislost na vnějším světle. Bezpečné a osvědčené tritiové trubice využívají radioaktivní záření k nepřetržitému svícení, čímž zajišťují maximální čitelnost i v naprosté tmě. Jednosměrná otočná luneta. Nová luneta s 60 přesně definovanými kliknutími umožňuje přesné měření času při potápění, lze ji použít jako stopky nebo počítadlo vypitých piv Snadná výměna baterie – konec závislosti na servisu. Nový systém výměny baterie umožňuje snadnou a rychlou výměnu přímo v pohodlí domova bez zásahu do vnitřní části hodinek bez rizika ztráty vodotěsnosti – už žádné složité návštěvy servisu. Voděodolnost posunutá na nový level. Díky nové membránové kompenzaci roztažnosti oleje budou hodinky vždy vyrovnávat tlak s okolním prostředím. To znamená extrémní odolnost vůči tlaku a naprostou spolehlivost i při hlubokém ponoru. Ergonomický řemínek s inovativní sponou. Kaučukový řemínek je nejen pohodlný, ale i skvěle integrovaný k pouzdru hodinek, což zajišťuje luxusní vzhled i perfektní stabilitu na ruce. Nová spona umožňuje mikroregulaci po 3 mm. Samozřejmě si stále můžete přidat vlastní řemínek. Podívejte se na ukázku: YouTube Nové materiály, nové možnosti. Pokročilé výrobní technologie umožňují širší spektrum barevných variant, rychlejší produkci a lepší dostupnost. Extrémní odolnost bez kompromisů. Pouzdro je vyrobeno z materiálů využívaných při konstrukci rámů střelných zbraní (např. Glock). Tento materiál je navíc vyztužen 40 % uhlíkových vláken, což zajišťuje jeho maximální pevnost a odolnost. Švýcarská preciznost – strojek Ronda Swiss Made. Srdcem hodinek je vysoce kvalitní strojek Ronda ve špičkové Swiss Made verzi. Tento strojek je uložen na kamenech, což zajišťuje vyšší odolnost a přesnost oproti plastovým variantám. Díky své spolehlivosti patří mezi osvědčené standardy v segmentu odolných hodinek. 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno úterý v 14:43 Nahlásit Sdílet Odesláno úterý v 14:43 (upraveno) //Pardon, už je psáno výše. Upraveno úterý v 14:45 uživatelem JII. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se