Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

...že jste mě, vy blbouni, nakazili Primkama tak, že to vlákno sjíždím stokrát denně a přemýšlím o koupi Primek...no úplnej pablb ze mě :D

Utíkej dokud můžeš. :goof:  Dej si prim sekci do ignorovaných - komplet. :bangin:

Odesláno

...že jste mě, vy blbouni, nakazili Primkama tak, že to vlákno sjíždím stokrát denně a přemýšlím o koupi Primek...no úplnej pablb ze mě :D

Ma rada zni,zakaz si celej chronomag,zakazat si jen jednu sekci nezabira :-))). Osobni zkusenost

Odesláno

Dneska jsem to zkusil již po několikáté a nejsem schopný si v každý podvečer už asi druhým rokem nedát flašku až tři, dobrého, červeného vína :eek:  No, ale jinak vše ok, v práci makám, rodině se věnuji na 150%, všichni jsou se mnou spokojeni, tak si říkám, proč si v podvečer nesosnout? Všechno utichne, otvírák zavrčí a najednou pohodíčka, jak když na Africké pláži mrknete do leva a tam krásná ženská nebo vidíte poprvé v životě mamku hrošici s malým ve volné přírodě :clap:  No a já chci stále přestávat, stojí to vůbec  za to? Vždyť je pohoda si říkám, ale nemá to vliv třeba na zdraví něják, ení škodlivé víno na játra, nebo ták něco?

post-364-0-39482800-1390340762_thumb.jpg

post-364-0-53788100-1390340772_thumb.jpg

post-364-0-56753900-1390340781_thumb.jpg

Návštěvník PavelB
Odesláno

Moje blby zada.. Jako by jim nestacila jedna operace pred rokem. Ona mu musi vyskocit i dalsi plotynka :-( tohle nikomu nepreju, boli to jak prase

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Africane, nevím kolik ti je, ale mám kolem sebe několik známých i kamarádů, kteří piju fest, někteří více než 20 let. Ze všech jsou trosky lidí v různých stadiích stavu. Jak psal Josef 01, neni cesta zpět. Začíná se to projevovat (tedy začínám si toho všímat u lidí kolem sebe ve věku 50 let) později. Pokud začíná mít někdo zdravotní problémy, tak je nikomu neřekne a pak to jede jako po másle. Měl jsem dva hodně dobré kamarády,chlastali denně tvrdý alkohol více než 20 let. Oba dva už tu nejsou, jednomu bylo 52 druhému 53. Jednomu z nich jsem nesl rakev, brečel jsem ze jsem neviděl na cestu. Je to velmi těžké, ale jde to.

Odesláno z mého Transformer Prime TF201 pomocí Tapatalk

Odesláno

Dneska jsem to zkusil již po několikáté a nejsem schopný si v každý podvečer už asi druhým rokem nedát flašku až tři, dobrého, červeného vína :eek:  No, ale všechno utichne, otvírák zavrčí a najednou pohodíčka,

Ty poslouchej a zkoušel jsi vyndat baterky z toho otvíráku ?   Flašku až tři to by mě pálila žáha jak z praku, já tak max jednu a to se musím přemlouvat.

Odesláno

Afričane, jestli jsou to těžká JAR vína, tak potež pánbu. Ono je to ale, tak jako všechno, trochu složitější. Kdysi jsem četl, že slavný spisovatel Ludvík Souček byl natolik silný, že prohlašoval, že ne chlast jeho, ale on chlast porazí. A prý to tak bylo...

Odesláno

Vytočila me sousedka u dcery v domě. Jdu ji venčit psa (dceři) a ta pika zrovna vyhazuje kosti z celého kuřete z okna třetího patra ven na trávu před domem. Tak ji říkám, hele proč to děláte? Já pak musím hlídat psa každou vteřinu, aby něco nesežral, protoze nevím co to je a jestli to není třeba otrávené. Bába mi říká, to je pro kočičky, ja na to,a ze tady lítají potkani velcí jak bobři vám nevadí? Odpověď me dostala, prý má ráda všechna zvířata. Kolem domu je imrvere plno salámu, kosti, chleba atd. Co s tím?

Odesláno z mého Transformer Prime TF201 pomocí Tapatalk

Odesláno

Bude mě čtyřicet, v nesmrtelným bosch otvíráku mám aku baterii, která nelze vyndat, no a je pravda, že piju hlavně JAR, Australie a Chile vína, ale z Lídlu za šedesát Kč, což mě trochu straší :cheers:  Je pravda, že to čas od času proložím něco kvalitnějším" Nehrozí, že bych dal denně víc jak ty tři, pak jsem už opravdu malátný a jdu většinou spát, takže dávky se budou spíš snižovat" Taky to občas proložím litránkem zelený, ale to jen o sobotách" Myslím si, že je velmi důležité, že piju hodně vody a to i přes noc, denně vypiju okolo pěti litrů bez problém, tzv. proplachování, no a hlavně mě voda chutná :clap: No nic, pokusím se to omezit"

Odesláno

Bude mě čtyřicet, v nesmrtelným bosch otvíráku mám aku baterii, která nelze vyndat, no a je pravda, že piju hlavně JAR, Australie a Chile vína, ale z Lídlu za šedesát Kč, což mě trochu straší :cheers:  Je pravda, že to čas od času proložím něco kvalitnějším" Nehrozí, že bych dal denně víc jak ty tři, pak jsem už opravdu malátný a jdu většinou spát, takže dávky se budou spíš snižovat" Taky to občas proložím litránkem zelený, ale to jen o sobotách" Myslím si, že je velmi důležité, že piju hodně vody a to i přes noc, denně vypiju okolo pěti litrů bez problém, tzv. proplachování, no a hlavně mě voda chutná :clap: No nic, pokusím se to omezit"

Tak po tomhle výčtu tě můžu ujistit, že máš náběh na alkoholika z povolání :)

Odesláno

Shiraz SA měl 14% a Merlot Chile 13%, což jsem právě vypil, ale myslím, že ty procenta odpovídají normě, žádnej hukot :smile_anim: Jinak já piju hodně vody od malička, naši mě dávali litrovou láhev vody k posteli, již když mě bylo sedm roků a můj malej jí také miluje, prostě se cítíme lépe, když je poblíž, ale samozřějmě se bez ní také obejdeme, když není" Takže ten článek je pro lidi, kteří ji nepotřebujou, ale z nějákých důvodů jí pijou, což nechápu"

Australské Merloty mívají okolo 14 %, to je pak hukot.
Nepřeháněl bych to ale ani s tou vodou.
http://ona.idnes.cz/je-pitny-rezim-podvod-0tw-/dieta.aspx?c=A140117_104832_dieta_pet

Odesláno

Shiraz SA měl 14% a Merlot Chile 13%, což jsem právě vypil, ale myslím, že ty procenta odpovídají normě, žádnej hukot :smile_anim: Jinak já piju hodně vody od malička, naši mě dávali litrovou láhev vody k posteli, již když mě bylo sedm roků a můj malej jí také miluje, prostě se cítíme lépe, když je poblíž, ale samozřějmě se bez ní také obejdeme, když není" Takže ten článek je pro lidi, kteří ji nepotřebujou, ale z nějákých důvodů jí pijou, což nechápu"

To chces rict, ze kdyz budes pit hodne vody, tak pak budes mensi alkoholik?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Afričana jestli si z nás neděláš prdel, jdi se okamžitě léčit. Jinak si tě rodina a kamarádi do budoucna moc neužijí a budeš se jim hnusit čím dál víc.

Odesláno

:lol2: Ne, ne, já se ptal celou dobu, zda-li to moje pití může může mít nějáký vliv na vnitřnosti, protože jinak jsem úplně v pohodě. No a myslíš, že fakt 1 až 3 láhve denně červeného vína můžou být náznakem alkoholismu?

To chces rict, ze kdyz budes pit hodne vody, tak pak budes mensi alkoholik?

Odesláno

Dneska jsem to zkusil již po několikáté a nejsem schopný si v každý podvečer už asi druhým rokem nedát flašku až tři, dobrého, červeného vína :eek:  No, ale jinak vše ok, v práci makám, rodině se věnuji na 150%, všichni jsou se mnou spokojeni, tak si říkám, proč si v podvečer nesosnout? Všechno utichne, otvírák zavrčí a najednou pohodíčka, jak když na Africké pláži mrknete do leva a tam krásná ženská nebo vidíte poprvé v životě mamku hrošici s malým ve volné přírodě :clap:  No a já chci stále přestávat, stojí to vůbec  za to? Vždyť je pohoda si říkám, ale nemá to vliv třeba na zdraví něják, ení škodlivé víno na játra, nebo ták něco?

No já si s chutí dávám Australský Šíráz - taky ten levnější - a taky tak jednu až dvě lahve - ale ne každý den.

Jinak Australský kameraman David Egby - opravdu dobrý kameraman - mi dával k lepšímu radu na spokojené manželství:

"Já jsem v podstatě celý rok mimo domov - točím. Vždy se na pár dní dostanu domů a jsem s rodinou. To končí vánoci - to jsem s manželkou dva týdny a to je akorát. Potom odjedu tak na dva měsíce na svoji víkendovou chatu k moři a ty strávíme ve třech - já, můj pes a moje červené víno."

Pánovi je dnes 63 a vše mu klape. A víno pil denně.Tak nevěš hlavu.

Odesláno

Jinak Australský kameraman David Egby - opravdu dobrý kameraman - mi dával k lepšímu radu na spokojené manželství:

"Já jsem v podstatě celý rok mimo domov - točím. Vždy se na pár dní dostanu domů a jsem s rodinou. To končí vánoci - to jsem s manželkou dva týdny a to je akorát. Potom odjedu tak na dva měsíce na svoji víkendovou chatu k moři a ty strávíme ve třech - já, můj pes a moje červené víno."

Pánovi je dnes 63 a vše mu klape. A víno pil denně.Tak nevěš hlavu.

přijde mi to dost sobeckej přístup k rodině. Lepší mít takovou s kterou ses rad.
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...