Ondoni Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) No jo, ale vztek na auto si musis na nekom zchladit...Jinak mne taky dnes nastvala ta moje. Tchan je po operaci ruky, tak nemuze jezdit. Dnes uz druhy den si zavolala zetaka (mne) jako taxik. Uz ji zvedam telefon s hlasenim "Taxi Tabor, dobry den".Teda, aby to nevyznelo blbe, tak ji vozim z prace z odpoledni pravidelne a bez kecu, ale vcera a dnes sla z rehabilitace a jen se ji pry nechtelo cekat na autobus... jj, nechoďte dneska do hospody V cípu... idem dnes zubarovi. Na 18:30 ! Co mam dovtedy robit ? Sedim tu a cumim do blba. sem si jednou zkrátil to čekání na zubaře pivkem...tvl, to bylo keců...ještě, že tehdy byla moje zubařka spolužačka ze základky...ale i tak to bylo bez obrázku Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Ondoni
Skopky-Sonny Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 ............hlavne proc jsi na ten obed jako sel? Nestacilo rict "sorry, ja to neplanoval, nemuzu jit, naplanoval to nejakej debil za me"Ten parchant se mě normálně zeptal jestli jdu na oběd, načež volá na šéfa, že může jít semnou... Samo že bych se z toho jinak vyvlíknul.
JaRooN Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Ten parchant se mě normálně zeptal jestli jdu na oběd, načež volá na šéfa, že může jít semnou... Samo že bych se z toho jinak vyvlíknul.No tak se ho treba sef ptal, zda pujde na obed. On rekl ne, ale zeptam se Sonnyho. Sel k tobe a zeptal se, zda pujdes na obed. Tys rekl ze ano a on sefovi zakricel, ze jo, muzes jit se Sonnym. Jestli ty ho nahodou uz nemas plne zuby a nejsi tim padem vuci nemu zaujaty...
Skopky-Sonny Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Je pravda, že mám poslední dobou trochu nervy...dnes jdu na squash, tak se do toho pořádně opřu ať jde všechno ven edit: přidaní boxujícího smile, který se ale jak tak koukám stejně nezobrazuje Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Skopky-Sonny
kuncák7 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Ale mě nenaštvala tchyně, ale to nabořený auto Navíc, podle všech informací, které mám, je z toho dost na prášky...zase, dyk je to jen auto...Doufám, že to nebylo na adrese tvého bydliště ? To bys pak mohl bejt nas...j i na mě .
Ondoni Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Doufám, že to nebylo na adrese tvého bydliště ? To bys pak mohl bejt nas...j i na mě . Nene, bylo to adrese jejího bydliště a nasranej na Tebe? Dyk Tobě jsou u nás baráku všichni vděční pane (ten Tvůj smajlík má v tom půllitru kofolu )
mondeo2 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Je pravda, že mám poslední dobou trochu nervy...dnes jdu na squash, tak se do toho pořádně opřu ať jde všechno ven edit: přidaní boxujícího smile, který se ale jak tak koukám stejně nezobrazuje na ten squash jdeš doufám se šéfem.
pavel67 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Dneska jsem se fakt n....l. 20 ledna se mi dostala do garáže svině, a vzala mi el. řetězovou pilu a úhlovou profi brusku Bosch. Ok , byla to moje blbost, den předtím chtělo se mi čůrat a špatně jsem zarygloval garáž.Tak jsem si půjčil motorovou pilu, když jsem do ní chtěl dolít benzín, zjistil jsem, že mi ještě šlohl kanystr s benzínem, brusku jsem si koupil starou na Aukru , a kanystr u pumpy.Včera večer ještě všechno Ok, a dneska zase všechno fuč - vrata prostě vypáčil.Chtěl bych dát na barák 4 kamery s nočním vidění- napájení po drátě, signál WiFi, se zapojením do PC a záznamem na 7dní. Máte prosím někdo zkušenost s těmito systémy, co koupit a čemu se vyhnout? P.S. Naštestí nešel nahoru a nešlohl mi kufřík s Primkami. Protože na 99% vím ze kterého etnika svině pocházela, asi by byla noc dlouhých nožů. :-) Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem pavel67
Josef01 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 No to je celkem drahá sranda, pokud chceš, aby to k něčemu bylo (tedy kvalitní), tak to vidím na 150 tis., jinak to bude šidítko se šumem a mizerným rozlišením. Každopádně známý má kamery na baráku a říkal, že je neuvěřitelný kolik chodí po ulici ve 3 ráno šmejdů, svítí baterkou do zahrad a aut a policie spí?.
pavel67 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Tak to jsi mně docela zaskočil. Myslel jsem, že 1ks kamery za 2-3K.Ale nevím, za 150K to už musí být celý Barandov i s klapkou-ne?
Z. Paul Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Tak to jsi mně docela zaskočil. Myslel jsem, že 1ks kamery za 2-3K.Ale nevím, za 150K to už musí být celý Barandov i s klapkou-ne?a Reyem Korantengem Hele dá se to udělat celý za 20k ale i za 200k
Josef01 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Jasně dá se to udělat levně a nebo dobře. Před časem jsme navrhovali kamerový systém pro jednu významnou firmu jen do mešího prostoru nákladních ramp, mám pocit asi 15 kamer a záznamový server a stálo to 350 tis., pak nějaký soukromník to navrhnul s PCčkem za 60 tis. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem Josef01
Lion Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 http://www.realsentrygun.com/Paintball%20Airsoft%20Turret%20Kit2.htm http://www.youtube.com/watch?v=RxBa5bQfTGc
Honza.manta Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Dneska jsem se fakt n....l. 20 ledna se mi dostala do garáže svině, a vzala mi el. řetězovou pilu a úhlovou profi brusku Bosch. Ok , byla to moje blbost, den předtím chtělo se mi čůrat a špatně jsem zarygloval garáž.Tak jsem si půjčil motorovou pilu, když jsem do ní chtěl dolít benzín, zjistil jsem, že mi ještě šlohl kanystr s benzínem, brusku jsem si koupil starou na Aukru , a kanystr u pumpy.Včera večer ještě všechno Ok, a dneska zase všechno fuč - vrata prostě vypáčil.Chtěl bych dát na barák 4 kamery s nočním vidění- napájení po drátě, signál WiFi, se zapojením do PC a záznamem na 7dní. Máte prosím někdo zkušenost s těmito systémy, co koupit a čemu se vyhnout? P.S. Naštestí nešel nahoru a nešlohl mi kufřík s Primkami. Protože na 99% vím ze kterého etnika svině pocházela, asi by byla noc dlouhých nožů. :-)Existujou finančně dostupné fotopasti - foťák reagující na pohyb.
Jeremy Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 http://www.realsentrygun.com/Paintball%20Airsoft%20Turret%20Kit2.htm A co Tě na tom štve? Mně se to docela líbí..
mondeo2 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 A co Tě na tom štve? Mně se to docela líbí..to není k naštvání, to je řešení jak vítat nezvané hosty,
Jeremy Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jen proč je to ve vláknu "co mě naštvalo?"
Lion Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jen proč je to ve vláknu "co mě naštvalo?" někam se mi vytratila citace... reagoval sem na "pavel67" ohledně ip kamery
Z. Paul Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Jen proč je to ve vláknu "co mě naštvalo?"Na předchozí stránce se někdo pát na kamerový systém, tohle je možné řešení místo toho
pavel67 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2014 Tak díky kluci za tipy, nejdříve jsem uvažoval o té fotopasti, potom o kameře, no bude uvažovací víkend.Ten paintballový kulomet je vinikající, asi by nebylo marné to koupit a pronajímat pro ty případy co jsem já. Myslím, že by to na dlouho odradilo.U nás by to bylo legrační, protože přes můj dvůr vede kočičí dálnice , to bych musel co tři hodiny dosypávat kulky.
Doporučené příspěvky