Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nez jsem to dopsal, tak jsi rychlejsi. Ten pokus o ubraneni uzemi ve svarecskych rukavicich je teda uz dost mazec :). Tak zase rodice priste radi pohlidaji...

tak tohle jsem zažil s naším kocourem, kterého jsme dali do "školky" k rodičům  z důvodu naší dovolené . On naopak zabral jejich ložnici a oni bivakovali v obýváku 10 dnů...dva velcí, dospělí lidé, kteří se leta starali o dalmatina...ten ostatně s nimi sdílel gauč v obýváku, protože naše malá kočička tam nepustila ani jeho :)  . a to na něj šel tchán i se svářeckými rukavicemi a v  plexisklové masce obraběče kovů...marně.

No ale, tohle se už zvrhává v diskusi spíš do sekce Humor, než Co mě dnes naštvalo :)

Odesláno

Moje kocka pri rekonstrukci bytu napadla a pokousala instalatera. On, sadrokartonar i zednik z bytu utekli, zavolali mi a cekali az prijedu a kocku zavru :-)

Takze ja ho chapu.

Pro ilustraci pridavam foto mojí Máni.

post-643-0-33502900-1394647143_thumb.jpg

Odesláno

Nez jsem to dopsal, tak jsi rychlejsi. Ten pokus o ubraneni uzemi ve svarecskych rukavicich je teda uz dost mazec :). Tak zase rodice priste radi pohlidaji...

...nekecám, taky jsem tomu nechtěl uvěřit, když jsme si pro něj jeli ho vyzvednout...ale stalo se to. A přitom je to na první pohled tak nevinné koťátko (perská činčila).....ale někdy svině :)

post-27543-0-66391400-1394647416_thumb.jpg

post-27543-0-53238200-1394647448_thumb.jpg

Odesláno

Moje kocka pri rekonstrukci bytu napadla a pokousala instalatera. On, sadrokartonar i zednik z bytu utekli, zavolali mi a cekali az prijedu a kocku zavru :-)

Takze ja ho chapu.

Tak Máňa vypadá trochu jako jaguár a pokud má tvou školu, tak se nedivím, že řemeslníci vyklidili pole...

Trochu mi to připadá jako ten průser, co se stal v Oregonu: http://video.idnes.cz/?c=A140312_111521_tv-zpravy_mku&idVideo=V140312_111059_tv-zpravy_mku

Jinak my máme asi jen osmikilovou bestii, která prokousla sousedce achilovku. Krve bylo jak z prasete.

Odesláno

Takze ja ho chapu.

Tak Máňa vypadá trochu jako jaguár a pokud má tvou školu, tak se nedivím, že řemeslníci vyklidili pole...

Trochu mi to připadá jako ten průser, co se stal v Oregonu: http://video.idnes.cz/?c=A140312_111521_tv-zpravy_mku&idVideo=V140312_111059_tv-zpravy_mku

Jinak my máme asi jen osmikilovou bestii, která prokousla sousedce achilovku. Krve bylo jak z prasete.

Vona Máňa je ale v jádru hodná......jako ja :-)

Odesláno

Vona Máňa je ale v jádru hodná......jako ja :-)

To určitě, nebyl jsem u Pinkasů zas tak ožralý, abych si nepamatoval, jak na tebe číhá na hraně dveří Franz! :D

Odesláno

Netušil jsem že je tady tolik kočičích lidí. Taky Vaše kočičky tak milují stěžejky, korunky, ručičky, pružinky, rotorky, perka, šroubečky a ozubená kolečka? Moje miláčky tyhle věci úplně fascinují... Vždycky když rozeberu nějaké Primky, úplně šílejí..

Odesláno

Jak píše Sibiř, tatík je velký šéf :flex: No a jak píše Quido, to taky není vůbec špatný, párkrát v životě už jsem si to také zkusil, no a vždycky skončil s holým zadkem na ubytovně :lol2: Takže u mě sám sobě šéfem prostě jaksi nefunguje"

Sem myslel, že šéf jseš Ty nebo někdo z Tvý rodiny ?

Odesláno

Že se mi dneska nechtělo do Prahy autem, takže sedím ve vlaku, který stojí před Olomoucí, ve které spadly troleje, takže tady budu sedět zřejmě ještě několik hodin.

Odesláno

To je mi líto. Nejraději od ní mám Fauna a nedoceněnou Kalamitu.

Nápodobně. Jen jsem včera nepochopil dramaturgii ČT, která zařadila právě Fauna, který šel nedávno na dvojce. Stejně tak na noc zařadili notoricky známé Kopytem sem, kopytem tam. To šlo taky nedávno, i když pravda na Primě tuším. 

Odesláno (upraveno)

Nápodobně. Jen jsem včera nepochopil dramaturgii ČT, která zařadila právě Fauna, který šel nedávno na dvojce. Stejně tak na noc zařadili notoricky známé Kopytem sem, kopytem tam. To šlo taky nedávno, i když pravda na Primě tuším. 

Bývávalo to tak, že jednotlivý TV stanice si kupovaly předem na celý rok vysílací práva na všechny možný filmy, tuším, že z důvodu nějaké regulace či co. Nevím jak je to dnes, ale možná nemaj nic jinýho koupený k vysílání. Jo a Kalamita je můj nejoblíbenější film od Ch.

Upraveno uživatelem Klotzman
Odesláno

Stve me posta, zasilka odeslana z USA 18.2., v cesku je od 22. a teprve dneska opustila postu 120. Lemry liny.

Nastval me zamestnanec, ktery neco pohnojil vlastni lenosti a jeste se co pul hodiny pripomina s omluvou, osobne, mailem, esemeskou. Tak jsem si chtel spravit naladu na aukru a v posledni vterine me prehodi kolega z fora.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...