Gustaf Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 buď rád, už jsem tak asi dva týdny bez mobilu (ty skleněný potvory fakt nevydrží) a je to úžasně OSVOBOZUJÍCÍ pocit, co jsem nemyslel, že je možné zažít zatim jsem vyhrabal ze supliku starou xperii mini. kua,to vypada jak mp3ka jak je to maly. potrebuju nejaky spojeni se svetem, pac pred tydnem mi kleknul i notes. kdyz se dari...:-D
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 zatim jsem vyhrabal ze supliku starou xperii mini. kua,to vypada jak mp3ka jak je to maly. potrebuju nejaky spojeni se svetem, pac pred tydnem mi kleknul i notes. kdyz se dari...:-Dno já teď koukám po něčem mini, retro, ideálně bez OS
Sphinxx Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Hele je to úplně jednoduchý, mě to kolikrát přijde, že skutečně velká skupina českých řidičů vůbec nedělala autoškolu, jako pravidlo ZIPu, defenzivní jízdu a celkově plynulou jízdu vídám na silnicích velmi málo. Co považuji za CZ specialitu je vyblikávání v levém pruhu při předjíždění, vybržďování a nevádání znamení o změně směru při objíždění cyklistů i motorkářů. Tohle jsem v Německu, Rakousku a nebo i třebas ve Švédsku neviděl. Takže dokud se nenaučí řidiči jezdit podle pravidel, tak se asi bude pořád všude stát u zůžení a podobně ... a já při cestách na Moravu nebo i do Brna jezdím výhradně po D11 a pak pérdelema, než čekat na tankodromu.
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 chlapi chápu to rozhořčení nad D1 (jezdil jsem ji minimálně 2x týdně X let), ale nesrovnávejte ČR s civilizovanými zeměmi, to je nemístné.Srovnání s Albánií, Izraelem, Indií, Egyptem, to na silnici snesem.
Ondoni Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 ... a já při cestách na Moravu nebo i do Brna jezdím výhradně po D11 a pak pérdelema, než čekat na tankodromu. to já taky, tentokrát jsem bohužel na trase musel vyzvedávat čokla. Taky jsem ho po tomto víkendu přejmenoval na Logistického Oříška
Jivl Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Ten zip, to je klasika.....Blinkr při objíždění motorky, cyklisty či chodce má 2 funkce:- zachraňuje jim život jinak při nečekané myšce ohrožený- informuji vozidlo jedoucí za mnou o něčem, co pravděpodobně nemá šanci vidět včasA ještě bych doplnil:- červená zadní mlhovka, nejlépe vždy, popř. když trochu zaprší- ježdění natlačený ke středovému pruhu aniž chci předjíždět
Sphinxx Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 chlapi chápu to rozhořčení nad D1 (jezdil jsem ji minimálně 2x týdně X let), ale nesrovnávejte ČR s civilizovanými zeměmi, to je nemístné.Srovnání s Albánií, Izraelem, Indií, Egyptem, to na silnici snesem. Jooo, to mi připomělo, jak mi minulý týden kamarád žijící v Stockholmu říkal, jak je to u nás ve východní Evropě teď napjaté nu a tak jsem si vzpomněl na naše garnitůry, které nám neustále tvrdí, jak se kvapem blížíme k západu :D ... tak mi to teď hezky koresponduje s tím, co jsi napsal v tomhle případě jsem i já v klidu )) .
Sphinxx Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Jivl: ten blinkr při objíždění považuji za naprosto normální a podle mého názoru důležitou věc, ale dělá to fakt málokdo. Tuhle se s dcerou vracíme z hub a objíždím skupinu cyklistů, protože mám místo zrcátek "lopaty", tak si více najíždím tím, že se to hodně stáčelo v serpentinách jel jsem s ohledem na děti fakt pomalu, ale co mě šokovalo ... skupina byla složená z cca 6 dospělých, 3 dětí a z toho jedna ženská měla u kola ridgebacka, který běžel v jízdím pruhu, tedy po její levé straně - no v tu chvíli mě jen napadlo, co kdyby ji ten pes úlekem ztrhnul do silnice ... prostě tohle moc nechápu a to si pořád říkám, že jsem za volantem klidnej a jen tak něco mě nevyvede z míry .
JHonza Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Ten zip, to je klasika.....Blinkr při objíždění motorky, cyklisty či chodce má 2 funkce:- zachraňuje jim život jinak při nečekané myšce ohrožený- informuji vozidlo jedoucí za mnou o něčem, co pravděpodobně nemá šanci vidět včasA ještě bych doplnil:- červená zadní mlhovka, nejlépe vždy, popř. když trochu zaprší- ježdění natlačený ke středovému pruhu aniž chci předjíždětDoplním:- plná čára je pádný důvod k dostatečnému zpomalení- na okreskách se jezdí prostředkem i tehdy, když tam nevidím nebo něco jede naproti - vysočinská specialita (CR, HB, JI, ZR - nevím, jak na druhé straně).
Jivl Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Fajnová záležitost jsou také nohy osoby, zpravidla spolujezdkyně, na předním sedadle natažené na airbagu u čelního skla - tj. v lepším případě jí je airbag zpřeláme, v horším obtiskne na hubu a v nejhorším se zabije vlastními koleny....A pak také nepřikurtovaný pes velikosti větší než malé - v případě bouračky je jednak letícím předmětem několikanásobně větší hmotnosti, jednak leknutím může pohryzat i posádku, a jak se ke zraněným mají dostat ti, co chtějí dát první pomoc?A úplně bych zapomněl na 3 pruhy na dálnicích. Ten prostřední opravdu není vyhražen pro ženy :-) Ono tedy i mnoho chlapů, zejména mimopražských, také 3 pruhy nikdy nevidělo a tak v nich jezdit neumí.....
FrantisekH Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 ty woe my tady na západě nemáme tři pruhy ani na adidasu..
Sphinxx Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 ty woe my tady na západě nemáme tři pruhy ani na adidasu..Čím víc průhů, tím víc Adidas, takže minimálně čtyři ...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 no já teď koukám po něčem mini, retro, ideálně bez OS To jsme na tom stejně, tady už čumím dva dny a čekám na devatenáctého.
gougy Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 To jsme na tom stejně, tady už čumím dva dny a čekám na devatenáctého.Moc díky za odkaz na první pohled Nokia 6300, jdu to projít celé
Ondoni Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Silně zvažuju jít do něčeho takového na víkendy, kdy OS opravdu nepotřebuju ani nechci - v týdnu bohužel potřebuju. Nepoužívané staré stroje jsme dali na nějakou dobročinnou recyklaci, takže nějaká funglovka to jistí. Kamile taky díky za odkaz!
Viktor Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Já někdy používám Modu mini, takovej izraelskej minitelefonek. Ale je na velký SIM karty, takže jsem tam dal jednu starou twist kartu a přesměrovávám hlavní mobil. Je to fajn, vejde se hezky do kapsy, ale nepřesměrovává to SMS...To jsou taky vynálezy, ty nano sim.
Marfael Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Dnes volal šéf ( který se drží tradičních starých modelů) z mé Lumie 920 a jak zavěsil, tak pronesl... To je strašný ( ten telefon, myšleno na velikost a váhu) a šel pryč:-)). Takže to i docela chápu, že někdo zase prahne po starých dobrých menších dlouhonabitodržících jednoduchých telefonech:-)
Ondoni Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 Duchodci Asi jo, ale nebaví mě 3x za víkend hledat zásuvku. A to mám moji stávající xperii asi půl roku
MJ. Odesláno 18. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2014 To jsou taky vynálezy, ty nano sim.Používej redukci
Doporučené příspěvky