Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

pes na rogalu ?

nízkoletící.........

Tak mě teď napadlo, jak mají ultralighty vyřešeno WC? Bydlím kousek od letiště a ty létající sekačky na trávu mi tady brčí nad hlavou pořád, když je hezky. :)

Odesláno (upraveno)

Tak mě teď napadlo, jak mají ultralighty vyřešeno WC? Bydlím kousek od letiště a ty létající sekačky na trávu mi tady brčí nad hlavou pořád, když je hezky. :)

na chodbičce za závěsem přece :D

K tomu tématu, máme kocoura, co čtyři dny u nás žere a pak se na dva dny ztratí - jestli nechodí někam na zahradu dělat záhady třeba :D

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

Hej, kdyz se mi nekdo prizna, ze dobrovolne posloucha metal, tak mam potize se mu do obliceje nevysmat a radsi se s nim uz moc nebavim

Hele, znalče, nejni metal jako metal. :cheers: . Jestli posuzuješ tvrdší muziku podle toho co hrajou na radiu Beat, tak není co dodat. Mě sere dechovka, ale vysmat se do ksichtu někomu koho to baví nepokládám za nutný, ani vhodný, ani ku*va slušný....

Odesláno

Hej, kdyz se mi nekdo prizna, ze dobrovolne posloucha metal, tak mam potize se mu do obliceje nevysmat a radsi se s nim uz moc nebavim

Tak prosím, pojď na to.
  • Dát hlas 1
Odesláno

Tak prosím, pojď na to.

Myslím, že to neudělá ze dvou důvodů, s někým kdo poslouchá metal nevidí důvod se bavit a za druhé protože dost členů nějakou formu metalu poslouchá, by se pak nemusel s velkou částí osazenstva již dál bavit...

Odesláno

No ja neviem ale rockové gitarové verzie /Fur Elise, Symphony No.5/ Beethovena aleibo Vivaldiho sú proste paráda. Ja rozlišujem muziku na dobrú a zlú a je mi jedno, či to je ľudovka alebo metal.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

mikrospánek na dálnici, naštěstí to odnesly jen svodidla a levej bok auta

ufff? neprijemne!!!

ale aspon si OK!

Odesláno

Myslím, že to neudělá ze dvou důvodů, s někým kdo poslouchá metal nevidí důvod se bavit a za druhé protože dost členů nějakou formu metalu poslouchá, by se pak nemusel s velkou částí osazenstva již dál bavit...

Poslouchám vlastně jen dva druhy muziky - starou country nebo starý rock. To se mnou asi taky mluvit nebude. :crying_anim:

Odesláno

Neposloucham metal ani dechovku,donedavna ani vaznou hudbu,ale bavim se s kazdym,at posloucha cokoliv. Proste usklibat se nad tim,co posloucha druhej me prijde prizemni. Jo a nemusim treba Michala Davida,snad se tu se mnou jeste nekdy nekdo da do reci :-)))

Odesláno

ufff? neprijemne!!!

ale aspon si OK!

ano, přesně tak, na plechy kašlu, hlavně že holky jsou v pořádku, jel jsem s rodinou
Odesláno

Poslouchám vlastně jen dva druhy muziky - starou country nebo starý rock. To se mnou asi taky mluvit nebude. :crying_anim:

No to na beatu hrajou máš problém kámo...

Odesláno

ano, přesně tak, na plechy kašlu, hlavně že holky jsou v pořádku, jel jsem s rodinou

brrrr, tvl, mráz po zádech....tak to dopadlo ještě super!

Odesláno

Ze jsem naslapl obri ho.vno. Coz by byla skoro normalka, kdyby to nebylo na vlastni zahrade, ze vsech stran poradne oploceny. Kocka to na 99% nebyla, ta to neudela primo na travnik a hlavne by to musel bejt levhart. Zadnyho zvanyho psa jsem tady nemel pres rok. To mi sem nekdo hazi pres den psa, nebo jak..?

Někdo ti je tam háže, už jsem se s tím setkal, byl to jakýsi druh sousedské odplaty, možná to bylo zaznamenáno i na zdejším fóru, dnes to ale nenajdu jsem na mobilu

The Tap Tap

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...