gougy Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 tak jsem se chtěl ještě dneska doma vytáhnout s domácí prací.........lapnul jsem do ruky vysavač, že jako vyluxuju a po zhruba jednom metru čtverečním divným rachotem a kouřovejma a čichovejma efektama motor vysavače řekl, že v tomhle vedru se na to může taky vys..... no nic už jsem si objednal novej, ale řeknu vám rozebrat to, to byl rébus..... ženě snáze vysvětlíš, že ty moderní vysavače už dávno nejsou dělané na chlapské ruce
kloubik Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Gougy - nebyly to spíš uklízečky? Mě takhle občas v práci v čobce zmizelo ze šuplíku s blbostma parker pero, někdy žvýkačky nebo čokoláda. Byl to takový přeplněny šuplík kde jak píšeš se asi čekalo že si toho člověk všimne třeba až za týden nebo vůbec. Je to k vzteku, ale člověk tomu nezabrání.
gougy Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 (upraveno) Gougy - nebyly to spíš uklízečky? Mě takhle občas v práci v čobce zmizelo ze šuplíku s blbostma parker pero, někdy žvýkačky nebo čokoláda. Byl to takový přeplněny šuplík kde jak píšeš se asi čekalo že si toho člověk všimne třeba až za týden nebo vůbec. Je to k vzteku, ale člověk tomu nezabrání.nevím, vydržel tam dva měsíce no.. Zase je důvod jít na Staromák a třeba tam budou nějaké hezké hodinky k vidění (šmarjá, jsem to ale optimista ) Upraveno 6. července 2015 uživatelem gougy
prischera Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Waze už dost dlouho nepoužívám, na hlavní tahy je to v pohodě, ale jinak tam je strašně málo podrobnějších informací. Podívej, jak je velký rozdíl mezi Waze a Google, např. v Italské stojí kolona a podle Waze je to OK a nejen to, celé centrum je čisté, ale není. Google a Waze jsou jedna firma. Nicméně na google maps je to info solidně zastarlý. Teď jsem koukl na trasu kterou jsem před chvílí projel, google v ní má místa s vysokým provozem a nikde nikdo. Waze používám pravidelně právě kvůli provozu. V Praze mě protáhne spolehlivě a info o dojezdu většinou sedí naprosto přesně. Dneska po cestě z Vysočiny, přes objížďku kolem uzavřené D1 a nabořeného kamionu, až do centra to nesedlo o pět minut (na dvou hodinách). Takže já si rozhodně nemůžu stěžovat, ono čím víc lidí ho používá, tím přesnější má data. Možná by nebylo od věci ho po dvou letech zase zkusit.
African Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Taky to sleduji, hodně moc smutná záležitost Jinak ta reakce Albánského lidu mě překvapila, to zase klobou dolů....V sobotu odpoledne tam už nebyl, byl jsem tam okolo 17 hodiny.Mě dostalo tohle http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/374320-chtel-mi-vzit-zbran-tak-jsem-ho-zastrelil-albanec-popsal-jak-zavrazdil-dva-cechy.htmluž jsem tam byl 2x a letos jsem se tam chystal znovu, trochu si to ještě promyslím.
Tondaa73 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Taky to sleduji, hodně moc smutná záležitost Jinak ta reakce Albánského lidu mě překvapila, to zase klobou dolů....No to mi povídej.....čuměl jsem na ty reakce místňáků jako tele na nový vrata. Já s nima moc dobrý zkušenosti nemám.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 No to mi povídej.....čuměl jsem na ty reakce místňáků jako tele na nový vrata.Já s nima moc dobrý zkušenosti nemám.pozri, niekto to tam organizuje - niekto tam ma jasno, ze aky problem vznikol a teraz cielavedome a premyslene sa sutredil na propagandu, aby sa udrzalo ake-take image o bezpecnosti regionu, inak tam skoncili a vzivote tam nikto nepride. aspon na mna to az tak divne zaposobilo, akoby sa fakt snazili udrzat si dobru povest.
Tondaa73 Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 (upraveno) Také mne to napadlo, že je to k udržení turistického ruchu v sezóně....ale mate mne to množství lidí. To by na Albánii byla dost povedená PR akce....myslím. Upraveno 6. července 2015 uživatelem Tondaa73
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 nemaju na vyber.... je mi to az podozrivo dobre zorganizovane - fotky, vlajky, napisy etcccc.....ze by niekto len tak nahodou mal doma napriklad v Chomutove ich vlajky a fotky?je to az prikladne zorganizovane....
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Dnesni navsteva koupalisteneprijemne....dal si aj dovod alebo len tak na slepo?
Rudykopalsson Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Odesláno 6. července 2015 Dnesni navsteva koupaliste to přesně znám: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13658-co-mě-právě-naštvalo/?p=1465603 Co vzali?
matt81 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 prave som vyvaral malemu juniorovi flasticky, dudle a podobne veci a skoncilo to tak ze som na to zabudol a vsetko to komplet spalil nejde o tych par eur, len o moju deravu hlavu a na zajtra ( teda dnes ) rano dalsie starosti navyse...
Pitris.k Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 neprijemne....dal si aj dovod alebo len tak na slepo?Bohuzel dal...jsem hnup, nechal jsem kamerku na okne.
Návštěvník tolja Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 No to mi povídej.....čuměl jsem na ty reakce místňáků jako tele na nový vrata.Já s nima moc dobrý zkušenosti nemám. jen potřebujou, aby tam kaštani dál vozili peníze..
kuncák7 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Njn, skoda. Nepotkali sme se? Ja tam byl s dvouma belgickejma ovcakama a s pani.Asi bohužel ne, protože dvou těhle psisek :-))) bych si určo všiml.
dieegoo Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Dnes mě vysloveně nepotěšil návrat do práce. Po 3 týdnech courání po Norsku hodně studená sprcha
VS Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Dnes mě vysloveně nepotěšil návrat do práce. Po 3 týdnech courání po Norsku hodně studená sprcha Závidím. Po 14 dnech nefunkčnosti klimatizace jsem měl ráno 42 stupňů. Už jsem to snížil na 30. Ale je to na dobré cestě, už se vypsalo výběrové řízení, tak do vánoc to snad bude.
kuncák7 Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 Dnes mě vysloveně nepotěšil návrat do práce. Po 3 týdnech courání po Norsku hodně studená sprcha Tak vítej, já jsem tu po skoro 10-ti dnech v Krkonoších a jsem jak v jiným světě.
Doporučené příspěvky