Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Sucho jako kráva a borec si přes noc napustí 25 kubíků do bazénu. A celá dědina je bez vody. Ti lidi jsou takoví kreténi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem roura74
Odesláno (upraveno)

:eek: cože? Ono je něco podobného v pravidlech? Už jsem u nějakej pátek, ale tohle je pro mne novinka.

Tak už si tu za tie roky aj niečo preskákal. Osobne Ťa považujem div že nie za jedného zo zakladajúcich členov :D

Ale aby som podporil nášho bojovníka za netiketu, oslovovanie vlastnými menami mi tiež moc nesedí.

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Tak už si tu za tie roky aj niečo preskákal. Osobne Ťa považujem div že nie za jedného zo zakladajúcich členov :D

Ale aby som podporil nášho bojovníka za netiketu, oslovovanie vlastnými menami mi tiež moc nesedí.

Člověče beze srandy jsem to nevěděl a samo pravidla respektuji, takže bude změna :) ;) .

Odesláno

zitra malujem byt, myslím, že atomový výbuch je horší...................tvl to je krámů a to mám zatím jen vystěhovanej obývák .........ne celej

Odesláno

zitra malujem byt, myslím, že atomový výbuch je horší...................tvl to je krámů a to mám zatím jen vystěhovanej obývák .........ne celej

Ale za to Ti malba brzy uschne, možná už na válečku / štětce.

Odesláno

....tak snad jim to s tou fracouzskou holí někdo ve sprchách vrátí....

Kéž by...

Odesláno

Nechápu opravdu nechápu JAK SI NĚKDO MOHL PŘEVZÍT NOVĚ ZHOTOVENÝ ÚSEK D1 ( myslím si cca 65 km směr Brno - Praha ( rozuměj zadavatel, investor od zhotovitele)

To je silnice jak po tmě jebat !!!

Ty dva spolu musej mít sex a nebo jsou v tom obrovské úplatky, ale fakt obrovský !!!!!

Jel jsem minulý týden tak různě po balkánu ( Chorvatsko, Černá hora, Bosna atd atd) a taková hrozná vlnovitá a křivá silnice není nikde ani ta původní dvacet let stará.

To je fakt takový problém, aby se jeli podívat jak se to má dělat na  dálnici  v Chorvatsku ? !!!!!!

Vždyť to co oni dělají není v pořádku ani jako nové a ještě kvůli parkoviští na D1 trpí každý kdo tam jede. To je jako masochismus pro lidi co rádi jezdí autem !!!!

Odesláno

Jak jsem se vracel z Chorvatska,  došlo mi konečně, že D1 byla asi původně myšlená jako trať pro vlaky, jenom nakonec změnili projekt, na ty pražce nenatáhli koleje a mezi nima to vyasfaltovali. Jinak si ten typickej zvuk vlaku, linoucí se zpod měkkých pneumatik našeho Fordíka, fakt vysvětlit nedokážu.

Odesláno

Jak jsem se vracel z Chorvatska,  došlo mi konečně, že D1 byla asi původně myšlená jako trať pro vlaky, jenom nakonec změnili projekt, na ty pražce nenatáhli koleje a mezi nima to vyasfaltovali. Jinak si ten typickej zvuk vlaku, linoucí se zpod měkkých pneumatik našeho Fordíka, fakt vysvětlit nedokážu.

To je záměrně, abys podle zvuku mohl určit na kterým jsi kilometru. U většiny brňáků to je zažitý pavlovův reflex. Jakmile cítím pod zadkem panely, tak začnu slintat, stahovat trenky a už se vidím doma na trůně.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

To je záměrně, abys podle zvuku mohl určit na kterým jsi kilometru. U většiny brňáků to je zažitý pavlovův reflex. Jakmile cítím pod zadkem panely, tak začnu slintat, stahovat trenky a už se vidím doma na trůně.

hm, tak o tento radostny zazitok ma pripravil Phaeton?!

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...