Hasňa Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tady v Norsku dostávám před propadnutím upozornění z centrálního registru. Což se mi zdá fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tady v Norsku dostávám před propadnutím upozornění z centrálního registru. Což se mi zdá fajn.to je fajn. Mohli by takový upozornění zavést i před tim než ti odeberou deti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Chi,chi,drsný to joke :-) Ale je pravda, že by se to u nás Hasňo mohlo aplikovat také, tedy s těmi STK myslím, protože mě s pravidelností na propadlou upozorňují policisté.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Co je to Brumla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) Co je to Brumla?Si snad děláš kozy ne ? Předce Bayerische Motoren Werke AG , to ví každý malý dítě................. .............. Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Co je to Brumla? láskova láska na láskovu lásku se nesahá na láskovu lásku si Láska sahá sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tolja: mas recht... Od ted do Prahy pouze vrtulnikem. Laska je laska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tolja: mas recht... Od ted do Prahy pouze vrtulnikem. Laska je laska Brumla s BRUMLAMA... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Kluci ja nevim s tim ridicakem.Mne zhruba pred mesicem pipla SMS z uradu,ze se mam dostavit pro novy ridicsky prukaz,ktery mam na urade vyzvednuti. Podotykam,ze mi propada az zhruba za mesic.Spis mne prekvapilo,kdy sebrali moje tlf cislo,kde fotku a hlavne i to,ze sami vydedukuji,ze bych si na to ani nevzdechnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 @hopa26: Třeba jim tvé telefonné číslo omylem zadal do formuláře někdo jiný - čím dál tím víc lidí si své vlastní telefonní číslo nepamatuje, musí ho hledat v seznamu a přitom se uklepnou o kontakt vedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Kluci ja nevim s tim ridicakem.Mne zhruba pred mesicem pipla SMS z uradu,ze se mam dostavit pro novy ridicsky prukaz,ktery mam na urade vyzvednuti. Podotykam,ze mi propada az zhruba za mesic.Spis mne prekvapilo,kdy sebrali moje tlf cislo,kde fotku a hlavne i to,ze sami vydedukuji,ze bych si na to ani nevzdechnul.to mi přijde divný. Fotku po mě chtěli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Tolja: mas recht... Od ted do Prahy pouze vrtulnikem. Laska je laska tvl, už vidím jak Láska láskyplně votlapkává smyglowiec a nechává ho v heliservisu čipnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Kluci ja nevim s tim ridicakem.Mne zhruba pred mesicem pipla SMS z uradu,ze se mam dostavit pro novy ridicsky prukaz,ktery mam na urade vyzvednuti. Podotykam,ze mi propada az zhruba za mesic.Spis mne prekvapilo,kdy sebrali moje tlf cislo,kde fotku a hlavne i to,ze sami vydedukuji,ze bych si na to ani nevzdechnul. SCIFI, ne ten tady, ale to co jsi napsal. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Z úřadu ne, ale z STK se mi pravidelně připomínají cca 2 měsíce před vypršením STK :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Na STK se tato sluzba musi nechat zaktivovat nahlasenim mobilniho cisla a je to fajn vec. Z uradu mi taky Petre jeste nic neprislo. Jiny kraj jiny mrav asi Mimochodem se brzy stavim na kavu. Mame u Tve sousedky realizovat prelozku kabelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Mimochodem se brzy stavim na kavu. Mame u Tve sousedky realizovat prelozku kabelu.Hahaha, chvilku mi to trvalo než jsem to pořádně přečet znova. Myslel jsem že jsi obřezávač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 (upraveno) https://www.dropbox.com/s/fi0jntfv7f9g35i/20151120_181804.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/3s6lvi9f0nu1ozp/20151120_180139.jpg?dl=0 Nemám ve zvyku si vymýšlet.Znovu opakuji,že mne to překvapilo,vůbec by mne nenapadlo se na řidičák podívat-už mám tu plsatovou kartičku,žádnou růžovou knížku z dřívějška. Dostanu se tam ve středu,rozhodně budu chtít vysvětlení. Řidičák mi měnili naposledy v roce 2005 ,před rokem mi pouze na stejném uřadě prodlužovali pas. Ozvali se sami. omlouvám se za styl vložení ,mám nějaký zvláštní prohlížeč,neumí zkopírovat link Upraveno 20. listopadu 2015 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Tady v Norsku dostávám před propadnutím upozornění z centrálního registru. Což se mi zdá fajn.Mně volají nebo mailují ze servisu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 https://www.dropbox.com/s/fi0jntfv7f9g35i/20151120_181804.jpg?dl=0 https://www.dropbox.com/s/3s6lvi9f0nu1ozp/20151120_180139.jpg?dl=0 Nemám ve zvyku si vymýšlet.Znovu opakuji,že mne to překvapilo,vůbec by mne nenapadlo se na řidičák podívat-už mám tu plsatovou kartičku,žádnou růžovou knížku z dřívějška. Dostanu se tam ve středu,rozhodně budu chtít vysvětlení. Řidičák mi měnili naposledy v roce 2005 ,před rokem mi pouze na stejném uřadě prodlužovali pas. Ozvali se sami. omlouvám se za styl vložení ,mám nějaký zvláštní prohlížeč,neumí zkopírovat linkčlověče to je pohádka jak vod andrséna nebo máte v pardubicích vip úřad 1.u desetiletýho řp by někdo chtěl rozhodně aktuální fotografii a každá žádost o vydání řp se musí vlastnoručně podepsat2. během posledních dvou měsíců sem si byl pro tři nové řidičáky (dělal jsem si rozšíření) - pokaždé jsem musel dávat novou fotku a znovu žádost podepisovat3. ty tvoje fotky dokazují co? - že sis nechal udělat novej řp a přišla ti výzva k vyzvednutí ? - nejspíš jo ...... co ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 21. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2015 Mimochodem se brzy stavim na kavu. Mame u Tve sousedky realizovat prelozku kabelu. Jestli to bylo na mě tak se klidně stav :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky