Návštěvník Kamil Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Taky jsem se s Gottem párkrát setkal osobně a mohu jen potvrdit názory o jeho profesionalitě a relativní skromnosti. A co se týká morálního profilu, nesoudím. Nevíme a ani nebudeme vědět všechny okolnosti, které ho nebo i jiné k tomu vedly. Nesoudím dokonce ani ty, co na mě za minulého režimu donášeli. Stačí mi, že osobně mám svědomí a lustrační osvědčení čisté. _______________________________________________________________________________________ Byli jsme a doufám budeme i do budoucna slušné nebo přinejmenším slušně se vyjadřující fórum, takže Zlý Jablko a utrejch si na týden odpočinou a do budoucna se budou krotit ve výrazech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Já si teď nějakou dobu, balím cigára, ne že bych chtěl šetřit, ale baví mě to - mám to takovej rituál. Cca po třech týdnech na mě na FB vybafl inzerát na plničku cigaret. Absolutně to nechápu. Tabák kupuju jen za hotové, takže netuším, jak se to na FB dozvěděli, že už balím a nekupuju normální cigára. Velkej bratr asi fakt funguje.Ted me pritelkyne zatahla do prodejny vonavek ocuchat nejaky parfemy aby vedela co mi koupit k vanocum.Prvni stranky ktery jsem na telefonu otevrel maji banner eshopu tohodle obchodu, nahoda?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Taky jsem se s Gottem párkrát setkal osobně a mohu jen potvrdit názory o jeho profesionalitě a relativní skromnosti. A co se týká morálního profilu, nesoudím. Nevíme a ani nebudeme vědět všechny okolnosti, které ho nebo i jiné k tomu vedly. Nesoudím dokonce ani ty, co na mě za minulého režimu donášeli. Stačí mi, že osobně mám svědomí a lustrační osvědčení čisté. _______________________________________________________________________________________ Byli jsme a doufám budeme i do budoucna slušné nebo přinejmenším slušně se vyjadřující fórum, takže Zlý Jablko a utrejch si na týden odpočinou a do budoucna se budou krotit ve výrazech.Ty jsi nejaky drsny pred vanoci tohle mi zas tak vyhrocene neprislo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Nahodou dobrej trenink na vanocni flejmy:) Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Jéé budou vánoce.............to zas bude tóčo...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 (upraveno) Ten plivanec na Gotta byl hloupý a nanejvýš trapný, mimochodem Gott za komárů pomohl mnoha kejklířům a nebylo mu za těžko použít svůj vliv, aby si režimu nepohodlný textař, nebo zpěvačka mohli škrtnout a vydělat děckám na dárky, takže bacha na rychlé odsudky zpoza klávesnice a demokracie. Face to face a s estebakama za prrdelí by mnohý internetový soudce o svou odvahu asi rychle přišel. Janeček, to byl jinej hajzzl, ten pár lidí naopak zcela zaříznul. Utrejch to napsal zemitě, mimochodem s ním souhlasím. Ale neproběhlo nic, co by místní, v drtivé většině, chlapskou společnost nějak zásadně pohoršovalo. Podle mě je týden moc. Dej dva dny, tři tu bývaly za daleko horší kalibr. Nehrajme se tu na katolickou vyšší dívčí. To by byla taky otrava. Upraveno 29. listopadu 2015 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Tata dostal novej mobil- co me to stalo nervu a premlouvani,nez jsem ho presvedcil. A ten kram pro duchodce nefunguje.takze reklamace a nervy v kyblu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 29. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2015 Mas povolenu lokalizaciu ? Ak ano, nechapem comu sa cudujes.Lokalizaci uvnitr obchodniho centra? Ja nejsem paranoik, je mi to celkem jedno, ale byl jsem prekvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Krtenek - Založ si vlákno: Co mě právě naštvalo a potěšilo zároveň. Mein Gott. Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Napr. Android robi lokalizaciu aj podla wifi sieti + okolite BTS, je to prekvapujuco presne, hlavne v ludnatych oblastiach. Komu to prekaza, da sa to vypnut + zakazat reklamy "na mieru" alebo ich zrusit uplne. Lokalizaci uvnitr obchodniho centra? Ja nejsem paranoik, je mi to celkem jedno, ale byl jsem prekvapen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Napr. Android robi lokalizaciu aj podla wifi sieti + okolite BTS, je to prekvapujuco presne, hlavne v ludnatych oblastiach. Komu to prekaza, da sa to vypnut + zakazat reklamy "na mieru" alebo ich zrusit uplne. Ještě že se tohohle fízlování u své staré Nokie nemusím bát....nebo jo..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 2straspol: Bez obav - i bez podpory v telefonu za tebe lokalizaci pomocí vzdálenosti od okolních BTS dělají a protokolují všichni místně dostupní mobilní operátoři. Jediný rozdíl je že sebrané informace o Tvém výskytu obratem neposílají (za Tvé peníze z Tvého datového tarifu) rovnou Googlovi, Cukrbergovi a dalším "dobrodějům nové doby", ale automaticky je archivují pro potřeby policie, soudů, tajných služeb, své vlastní, resp. firem které jim analýzy zpracovávají... no a kam se dostanou dál už je ve hvězdách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Sakra sem to prošvih. Na Karla mi nesahejte holto! Díky Kamile... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Do psí prdele! Zastolicovanej pošťák! Sedmá zásilka v řadě, kdy byla zásilka uložena, protože nebyl nikdo "zastižen". A pokaždé samozřejmě byl někdo doma.., Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 (upraveno) Do psí p....e! Zastolicovanej pošťák! Sedmá zásilka v řadě, kdy byla zásilka uložena, protože nebyl nikdo "zastižen". A pokaždé samozřejmě byl někdo doma..,inu, za naše prachy stále lepší servis. Já mám na cestě zásilku na druhou stranu republiky, podáno v úterý 24/11, adresát doma, zaplaceno 95 kč, prý nezastižen. Za ty prachy už bych tam dávno byl... Upraveno 30. listopadu 2015 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinek27 Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Do psí p....e! Zastolicovanej pošťák! Sedmá zásilka v řadě, kdy byla zásilka uložena, protože nebyl nikdo "zastižen". A pokaždé samozřejmě byl někdo doma.., To samé se děje u nás v Mariánkách. Už jsem to řešil na poště, ale výsledek žádný... Nejhorší je, že na poště strávím vždy tak 20 minut a nedej bože, když chce někdo ověřit podpis a nebo je tam cizinec. Už nevím, kdy tam chodit. Jo a okýnek máme asi tak 6 a věčně fungují 2 + jedno na balíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Do psí p....e! Zastolicovanej pošťák! Sedmá zásilka v řadě, kdy byla zásilka uložena, protože nebyl nikdo "zastižen". A pokaždé samozřejmě byl někdo doma..,Tohle mě taky míchá. Doma je manželka na mateřský- POŘÁD, FURT !!!!!!!!!! A TEN ZZZZZZZZZZZDORUČOVATEL DÁ AŽ DRUHEJ DEN DO SCHRÁNKY LÍSTEČEK ŽE U NÁS PREJ VČERA BYL !!!!! Už několikrát se kvůli mně vracel až z depa, protože jsem ho proprudil až přes centrálu, ale ta líná zbytečná lidská hajtra se prostě otřepe a udělá to znova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Nejhorší je, že na depu permanentně nezvedaj telefon. Naposled jsem si stěžoval až na poštovní ombudsmanku a nepomohlo to. Já už fakt nevím, jak to změnit. Asi si půjdu stěžovat na lampárnu, ale ještě předtím asi tomu čubčímu synovi rozbiju raťafák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Nebylo by lepší si nechat opravit zvonky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2015 Vim, ze Vas to, panove, neuklidni, ale je to vsude stejne. Na postu si chodit stezovat je jako chodit na lamparnu. Dokonce jsme si dali nove schranky, nekteri nove zvonky, furt stejne. Budto "nezastizen" a nebo (a to castejsi) ficura level two, vubec se neobtezuje dorucovatel s vypisovanim a pocka, az pocitac vygeneruje a vytiskne "opakovanou vyzvu" a tu pak vetsinou milostive hodi do schranky. Kdyz se zajdete na postu zeptat, zda tam neco na jmeno nelezi, tak ne a druhy den vyzva ve schrance :-D. Ja to resil prubezne asi 5 let a pak sem to vzdal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky