Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

já sem přestal po cca 20000,- investovaných ..... děsně návyková pyčovina, která žere nejenom peníze, ale i čas ..... sem moh místo toho vystudovat univerzitu kadlovu :) ...... vlastně úplně stejný jako chronomag ;)

Já věděl,že to máš hozený :-) :-) :-)

Návštěvník YPO
Odesláno

Já věděl,že to máš hozený :-) :-) :-)

vraby .... di rači spát .... budem všichni (já) klidnější ;) ..... minimálně nedostanu ban :)

Odesláno

Po 15.000 bitvách jsem si našel novou babu a je po srande... Ale ušetřilo mi to spousta peněz tak bych se asi neměl zlobit :-D

To jako, že si s ženskou ušetřil :)

Návštěvník km.kmk
Odesláno

To jako, že si s ženskou ušetřil :)

jestli nepatří tak jo... tam se asi náklady dle vkusu každého soudruha dají regulovat...:-)

Odesláno

Tak ženskou jsem měl i pred tím, že, tedy náklady na "babu" zůstaly stejné, ale tím, že už nehraju, usetrim prachy, co šly před tím do her.

Takže budeš investovat do hodinek a vyjde to nastejno? 

Odesláno

Ale Kdepak, to je samozřejmě mnohem mnohem dražší :-)

No, takhle mezi náma určitě, ale před ní to za pár dní neřekneš :-)).

Odesláno

Ahoj, možná by to patřilo spíše do jiného vlákna, ale primárně mne to štve (spíše bych to vyjádřil vulgárně, ale....). Nevím zda je to Chronomagem či jeho kombinací s Google Chrome či Win7, ale prakticky pokaždé, když otevřu Chronomag, mi po nějaké době prohlížeč vždy na každé prokliknuté vlákno otevírá vždy nové okno. do toho mi úpřestanou fungovat kurzorové klávesy jako posun nahoru a dolů a já nevím co ještě. Možná jsem lama (asi trochu v IT jo), ale fakt nevím co s tím. Pomáhá jen restart compa.....

Může mi někdo pomoci?

Díky Jirka

Odesláno

To bude nevhodným nastavením. Standardně se Chrome takhle nechová. Asi nejjednodušší by bylo uvést prohlížeč do továrního nastavení.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...