Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

já toho moc nenapláču, plakala moje osmiletá dcera, a že koncernová auta z parkovišť mizí jak pára nad hrncem snad už nepřekvapí nikoho, to je taky jeden z hlavních důvodů, proč jsme koupili kii, velký, levný, nekrade se, ale celkově ošizený, další už bych nechtěl, ale co koupit jiného taky nevím, až se odporoučí můj desetiletý japonec s francouzským přízvukem, tak budu mít problém, co vybrat 

Kup si Forda, budeš spokojenej a klidnej.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník tolja

To jsem zvědavej, jak to dopadne. Nezapomeň referovat. :)

viník se ozval, dnes máme spicha, takže řešení snad bude slušné a obvyklé přes pojišťovnu

Jasny. Chapu. Nektere veci proste neovlivnis. Ja treba u velkych obchodaku parkuju co nejdal od vchodu ale zas riskuju ze me ho nekdo vybere apod.

Tak pevne nervy s opravou a az se ti odporouci mazel tak koupis Mazdu 6 v atmosfere a budes mit dalsich deset let klidne spani.

někde jsem četl, jak řešíš parkování, kolik si s tím dáváš práce, ale to není můj styl, já jsem zvyklý, že věci slouží mně, a ne já jim

mazda je v hledáčku, ale nemá náhodou něco společného s fordem?

TY!!!

znamenám si: milý deníčku, strašpol mě zas parádně nas..... :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

To jsem zvědavej, jak to dopadne. Nezapomeň referovat. :)

viník se ozval, dnes máme spicha, takže řešení snad bude slušné a obvyklé přes pojišťovnu

Jasny. Chapu. Nektere veci proste neovlivnis. Ja treba u velkych obchodaku parkuju co nejdal od vchodu ale zas riskuju ze me ho nekdo vybere apod.

Tak pevne nervy s opravou a az se ti odporouci mazel tak koupis Mazdu 6 v atmosfere a budes mit dalsich deset let klidne spani.

někde jsem četl, jak řešíš parkování, kolik si s tím dáváš práce, ale to není můj styl, já jsem zvyklý, že věci slouží mně, a ne já jim

mazda je v hledáčku, ale nemá náhodou něco společného s fordem?

TY!!!

znamenám si: milý deníčku, strašpol mě zas parádně nas..... :cheers:

Odkaz ke komentáři

Právě jsem odevzdal svůj chytrej telefon do opravny a už teď si připadám jak bezrukej. Doufám, že později se ukáže ta lepší stránka a přijde pocit, že telefon vlastně nepotřebuju, zatím mám absták.

Odkaz ke komentáři

Asi nejsem moc tolerantni. Včera jsem viděl 10 vteřin filmu o buznách na jednom z českých programů a když mi došlo na co se dívám malém jsem se poblil !!!

Liberace je jeden z mých velmi oblíbených snímků a to nejsem buzna :-)

Odkaz ke komentáři

Voni jsou i homosexualove lidi, ze jo.

...to mi pripomelo vtip...budu neumele interpretovat..

"Žán! Co je to venku za hluk?"

"To je demonstrace homosexuálů pane."

"Ach. A proč demonstrují?"

"Je to jejich vyjádření proti xenofobii a útisku."

"Chápu...a kdo je utiskuje, Žán?"

"Nikdo, pane."

"Zajímavé...a proč tedy dělají takový kravál?"

"Protože jsou to buzeranti, pane!"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...