Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je fakt, ze ti tagari to uz docela prehaneni. Jeste, ze dnes nikam nemusim.

Odesláno (upraveno)

Serou me veksláci v teplákách, kteří zablokovali v pondělí rano magistrálu a policajti, kteří místo odtahu a pouziti obusku korigujou dopravu. A ta pipina na magistratu, která s tim nic nedela.

No ale jinak jsem to ráno v pohodě objel :-)

Přesně mě ráno napadlo, že tam v půl šestý mělo bejt všech 20+ odtahovejch aut z celý Prahy a odtahovat/kasírovat. Překvapuje mě, že je v klidu nechají zablokovat jednu z tepen města a nikdo je neřeší.

Nicméně - znamená to teda, že můžu před hlavákem beztrestně zaparkovat v levým pruhu? :D

Upraveno uživatelem KFL
Odesláno

.Nicméně - znamená to teda, že můžu před hlavákem beztrestně zaparkovat v levým pruhu? :D

pokud si vezmeš tepláky a zlatej řetěz a máš dvojciferny IQ tak rozhodně můžeš v Praze skoro cokoliv.
Odesláno

Proste tady policie jako vždy chrápe. Odtahovat v modrých zónách to jo, buzerovat chodce to jo, ale nechat si ucpat Prahu pár vágusama - to nevědí co dělat. Přitom kdyby je odtáhli, tak jim celej národ zatleská a budou za hrdiny. Promarněnej potenciál. Stejně by měli postupovat, když v Praze blokuje dopravu odborářská verběž, socanský zemědělci, atd.

Odesláno

No po tomhle by měl padnout šéf dopravky v Praze

Odesláno

Ja jsem zvedav, jak to tam dlouho vydrzi.

Odesláno

vůbec to nechápete

Podle policie situace na místě není jednoduchá. Strážci pořádku prý nejdřív musejí provést dokumentaci jednotlivých řidičů a jejich vozů.

:lol2:

Odesláno (upraveno)

"Některé situace můžeme řešit blokovou pokutou, jiné oznámením nebo odtahem. Tato varianta ale přichází na řadu jako poslední,? uvedl mluvčí pražských policistů Tomáš Hulan.

Notvl... to měla být první možnost a okamžitá reakce. Jak by začali odtahovat první auta, zbytek těch šašků by odtáhnul sám, po svých.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Jakmile to je ohlasena akce tak pry podle toho co jsem poslouchal na CRo policie s tim nemuze nic delat coz je taky na palici! Proc jim to povolili??? Boze, to je zlej sen toto!

Odesláno (upraveno)

Povolena a ohlasena demostrace byla na Strahove, jejich prejezd na magistrálu je nepovoleny. Davno tam mel litat slznej plyn a odtahovky. Ted uz ta verbez odjela, skoda ze to vysumi do ztracena - aspoň sefa policie by mohli odvolat, za to ze delal h...o a "monitoroval" situaci.

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Chci natankovat plnou, zasunu pistoli a jdu umýt sklo... Pistole se nevypne a natankuje plnou a i další dva litry na zem. Pump bába na upozornění, že se jim pistole nevypínají řekne, že ví, že si to mám hlídat. :jawdrop:  

Odesláno

Chci natankovat plnou, zasunu pistoli a jdu umýt sklo... Pistole se nevypne a natankuje plnou a i další dva litry na zem. Pump bába na upozornění, že se jim pistole nevypínají řekne, že ví, že si to mám hlídat. :jawdrop:  

a nalil sis to aspoň do bot? Připomnělo mi to veselou historku z autoškoly, se Škodou 105. Tajuplný systém dvou polovin nádrže s ještě záhadnějším systémem odvzdušnění občas utvořil bublinu a přetlak. Zajedem takhle k benzince, učitel vrazí pistol do troubele a klábosí s pumpařem. Najednou to v nádrži udělalo bleblegloglo pčááách a vykropilo ho to vehementně. Mám pocit že kromě nadávání taky plival.

Odesláno

Jo, vzpomínám, jak jsem si tak vesele tankoval do své S120L a metr ode mě kvákala bývalá tchyně, jak si o tu mojí popelnici ušpinila nový kabát. Zrovna byla v tom nejlepším, když si nádrž usmyslela, že je toho už dost a pokropila ji téměř úplně celou. Jelikož měla zrovna otevřenou hubu, tak plivala ještě odpoledne. A já si šel zapálit cigaretu :D

Odesláno

Dost mě žere že když se provalí něco co není zrovna košer není starost o to kdo to má na triku ale kdo to bonznul

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...