utrejch Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 A co si cekal Rimmere? Vsak to znas: Já budu hodný na tebe a od tebe čekám ránu pěstí.co me nastvalo ? mno..to je jednoduche.. rozchod, ztrata jistot etc... clovek se zamiluje a najednou zjisti ze je druhej... a ze prvni je pan ktereho bere za pritele..panove prosím, kde mam vzít sílu k tomu být slušný a nemstivý, já to ejak nechápu... a to jí přes to přezevšechno miluji... přiznám se že by se hodila rada od zkušenejších...
Gustaf Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Stve me, ze po dnesnim padu na kole mam ted pocit jako kdyby me srazil autobus a to aspon nejaky double decker... A to jsem zil v blahove predstave, ze pujdu rano behat. Zatim to vypada, ze budu rad, pokud se dobelham do prace.Jj, jak se to rozlezi, tak je to peklo. měl jsem ti stejně, když sem to nedávno položil.. a ještě sem si přitom hnul a plotýnkou a krásné mi bolest vystrelovala do nohou...ať ať si brzo ready
Gustaf Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 co me nastvalo ? mno..to je jednoduche.. rozchod, ztrata jistot etc... clovek se zamiluje a najednou zjisti ze je druhej... a ze prvni je pan ktereho bere za pritele..panove prosím, kde mam vzít sílu k tomu být slušný a nemstivý, já to ejak nechápu... a to jí přes to přezevšechno miluji... přiznám se že by se hodila rada od zkušenejších...sis asi nasadil ty nový brejle a ona se té lekla ne, teď vážně... drž se chlape. tím si projde kazdej a buď rád, že se to rozstiplo teď. Za chvilku potkas jinou a lepší,...holek je na světě jako sracek
Zlý Jabko Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Nehledě na to, že když si počká deset dvacet let, holka ztloustne a zoškliví dřív než Rimmer. Ringo má v tomhle pravdu, boží mlejny melou.
SCIFI Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Ace buď slušný a nemstivy a ošu.ej její nejlepší kamarádku. Nebo dvě. To pomůže dycky.
Rudykopalsson Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 a navíc to může být i zábava:-) Pokud jsou tedy kamarádky aspoň trochu hezký:-)
JaRooN Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Ace buď slušný a nemstivy a ošu.ej její nejlepší kamarádku. Nebo dvě. To pomůže dycky. Potvrzuji. Z osobní zkušenosti můžu říct, že ještě lepší je její ségra (nebo dvě ) Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem JaRooN
Rudykopalsson Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 a nebo hardcore verze - sestra, matka a babička:-)
little_w Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 To je uz do vlakna cerny humor, tydlety komentare...
stosi Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 a nebo hardcore verze - sestra, matka a babička:-)Víc by jí zasáhl tatík - přeci jen, dcery jsou většinou fixovány tam Nicméně, to už by byla jiná liga
Návštěvník Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Víc by jí zasáhl tatík - přeci jen, dcery jsou většinou fixovány tam Nicméně, to už by byla jiná liga Ovsem psa maji zenske taky rady
Návštěvník tolja Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 Víc by jí zasáhl tatík - přeci jen, dcery jsou většinou fixovány tam Nicméně, to už by byla jiná liga to už je jiný hřiště Ovsem psa maji zenske taky rady a tohle jinej sport
long Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 co me nastvalo ? mno..to je jednoduche.. rozchod, ztrata jistot etc... clovek se zamiluje a najednou zjisti ze je druhej... a ze prvni je pan ktereho bere za pritele..panove prosím, kde mam vzít sílu k tomu být slušný a nemstivý, já to ejak nechápu... a to jí přes to přezevšechno miluji... přiznám se že by se hodila rada od zkušenejších... Tady Ti myslím těžko někdo poradí,jelikož si myslím, že to má hodně z nás za sebou a sami jsem z toho byli dost v řiti. Hele a tu kámošku nech, to by ji mohlo ranit.Stačí když ji řekneš, že je její segra v posteli lepší než ona :-)
Ace.Rimmer Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 nemá ségru, jen matku a ta je pekně ošklivá :-D
Z. Paul Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 (upraveno) Tady nejde o krásu ale o ten pocit kousni se, zavři oči, vlez na matku, udělej fotku a odešli bejvalce a bude Ti snad dobre Upraveno 13. dubna 2016 uživatelem Z. Paul
Gustaf Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 nemá ségru, jen matku a ta je pekně ošklivá :-Dtak vlez na fotra, kdyz není hezka po mamince :D
lucid Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 co me nastvalo ? mno..to je jednoduche.. rozchod, ztrata jistot etc... clovek se zamiluje a najednou zjisti ze je druhej... a ze prvni je pan ktereho bere za pritele..panove prosím, kde mam vzít sílu k tomu být slušný a nemstivý, já to ejak nechápu... a to jí přes to přezevšechno miluji... přiznám se že by se hodila rada od zkušenejších...Nasere to, ale čas to srovná. Pokud jí máš rád, řekni jí, že na Tebe číslo má a když bude něco potřebovat, může Ti kdykoli zavolat. Vyčítat něco jí nebo tomu druhému je na pendrek, každý na tom nese část viny.
azeppelin Odesláno 13. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2016 nemá ségru, jen matku a ta je pekně ošklivá :-D Jestli chceš vidět jak bude tvoje drahá vypadat a jak se bude chovat za pár let, tak si poořádně prohlédni její maminku... vlatně Ti gratuluji k rozchodu
Doporučené příspěvky