Radimk Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Svátky uprostřed týdne by se měly zrušit... Je to blbost, nevychází to, nefunguje to....Konkrétně na kamionech je to problém, ve svátky se nejezdí, takže stání někde 2 dny na pro.ch.caném parkovišti (s naší vybaveností).. se nedivím, že šoféři řvou .Přilepit to k víkendu a fertig, funguje to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 já mám svátky rád .... dycky dostanu nějakej dáreček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Svátky uprostřed týdne by se měly zrušit... Je to blbost, nevychází to, nefunguje to....Konkrétně na kamionech je to problém, ve svátky se nejezdí, takže stání někde 2 dny na pro.ch.caném parkovišti (s naší vybaveností).. se nedivím, že šoféři řvou .Přilepit to k víkendu a fertig, funguje to.Jakože by svátek konce 2 světové války připadal každý rok na jiný den ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Já bych takové věci slavil celý týden, pak by nikoho neštvalo, jestli ten svátek připadá na středu nebo pátek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Pac ses pocmaranej jak starej namornik, to jim nevoni:-)...nojo, vlastně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Jakože by svátek konce 2 světové války připadal každý rok na jiný den ? Je mi to fuk, klidně na silvestra Nepochopil. Svátek samozřejmě nechat, ale den volna přilepit k víkendu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 já makám furt ..... ani nevím co je za den ...... co je za den ?ještě sem se vás zapomněla zeptat, jestli máte sklep....máte sklep? a mohla bych ho vidět? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) ještě sem se vás zapomněla zeptat, jestli máte sklep....máte sklep? a mohla bych ho vidět? :D Věro, gde sou klíče votsklepa? Upraveno 30. června 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Trochu mě štve, že se najednou zase všichni na diskuzních forech navážej do trenara Vrby - částečně si to zavinil sám, svým vystupováním na ME, ale jinak s těma nekopama dle mého vyválčil maximum co šlo. A že jde za lepším ( finančně )? Kdo by to neudělal. Osobně mu přeju vše nej a s obavou koukám do budoucna ( stále mám v očích děs, protože pamatuju, když repre převzal "pan tatarák", u mě to ještě pokračovalo, když tenhle srdcař šel do Slávie ). Ještě že v případě Jarolíma - může nominovat jen 25 reprezentantů :-)), a ne více ( taky narážka na jeho působení ve Slávii ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Je mi to fuk, klidně na silvestra Nepochopil. Svátek samozřejmě nechat, ale den volna přilepit k víkendu.Vždyť to říkám, všichni by věděli, že se to stalo v tomhle případě například 8.května, ale fakticky bys to oslavil třeba o dva dny později. Má to nějaký důvod proč se ty svátky slaví a nic bych na tom neměnil. nehledě na to co si o tom myslí kamioňáci....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Jakože by svátek konce 2 světové války připadal každý rok na jiný den ? Ne, vždycky na pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Vždyť to říkám, všichni by věděli, že se to stalo v tomhle případě například 8.května, ale fakticky bys to oslavil třeba o dva dny později. Má to nějaký důvod proč se ty svátky slaví a nic bych na tom neměnil. nehledě na to co si o tom myslí kamioňáci.......Není to jen o šoférech na kamionu, spousta fabrik má problém "roztopit pece" na jeden den, a potom to zase zastavit a za den-dva nanovo..Zase tak špatný nápad to není, mám ten dojem, že to někde funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Není to jen o šoférech na kamionu, spousta fabrik má problém "roztopit pece" na jeden den, a potom to zase zastavit a za den-dva nanovo..Zase tak špatný nápad to není, mám ten dojem, že to někde funguje.Ti ostatní, kde je to nezbytné pracovat můžou, jen musí dostat příplatek. Ani by mi nevadilo povinné uzavření obchodních domů. Co mi vadí je povinně něco přikazovat v neděli atd....Ukaž mi fabriku/elektrárnu atd.. která zavírá povinně na státní svátek ?? Ostatně viz příspěvek od Dlubixe výše... Upraveno 30. června 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Funguje to např. v Belgii nebo Rusku. Pripadne-li svátek na víkend, slaví se v pátek nebo pondělí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Funguje to např. v Belgii nebo Rusku. Pripadne-li svátek na víkend, slaví se v pátek nebo pondělíTo je ovšem něco úplně jiného než navrhoval Radimk. Tam jde o ten den volna v době kdy se to historicky stalo na možnost oslavy toho svátku. Což Ti víkend umožní a potom máš ještě náhradní volno za ten víkend. Mezitím co Radimk navrhoval, že to vychází třeba na středu, tzn že půjdeš normálně ve středu do práce a volno bude až v pátek..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Funguje to např. v Belgii nebo Rusku. Pripadne-li svátek na víkend, slaví se v pátek nebo pondělíAle vypada to mnohem lakaveji :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ti ostatní, kde je to nezbytné pracovat můžou, jen musí dostat příplatek. Ani by mi nevadilo povinné uzavření obchodních domů. Co mi vadí je povinně něco přikazovat v neděli atd....Ukaž mi fabriku/elektrárnu atd.. která zavírá povinně na státní svátek ?? Ostatně viz příspěvek od Dlubixe výše...Nic ukazovat nebudu, jen říkám, že to není až tak úplně marné. Motat do toho nepřetržité provozy je samozřejmě pustý nesmysl.Fabriky, co mají náročné technologie prostě jedou 4-směnný provoz, nějaké svátky neřeší.Ale třeba ty kamiony- komnkrétně příští týden- v pondělí vyjíždí- naloží a potáhne to a co potom- 2 dny stojí, v podstatě zadarmo, protože jsou placeni kilometrem.Tož tak, nepřikazuju nic, ať si každý , jak se říká " sere na svůj talíř"Jen mi to přišlo v té záplavě výtečných zákonů jako dobrý nápad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Nic ukazovat nebudu, jen říkám, že to není až tak úplně marné. Motat do toho nepřetržité provozy je samozřejmě pustý nesmysl.Fabriky, co mají náročné technologie prostě jedou 4-směnný provoz, nějaké svátky neřeší.Ale třeba ty kamiony- komnkrétně příští týden- v pondělí vyjíždí- naloží a potáhne to a co potom- 2 dny stojí, v podstatě zadarmo, protože jsou placeni kilometrem.Tož tak, nepřikazuju nic, ať si každý , jak se říká " sere na svůj talíř"Jen mi to přišlo v té záplavě výtečných zákonů jako dobrý nápad No Já právě říkam, že jde jen o ty kamiony, kdy je to v rámci provozu zakázáno. Proti tomu ať se to přesouvá jsem, protože to datum by mělo něco znamenat. Souhlasím i se zákazem kamionů, klidně bych jim ještě zakázal na dálnici předjíždět atd.... Což už je ale úplně jiné téma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Ale jo, já se těch bezmozků nezastávám, ale určitě to není jen jejich problém. Uvidíš p neděli v našívaší televizi, či jak se jmenuje, kolik firem má s takovou cukaturou problém.A datum OK, to se nepřesouvá to se nikdo nepře. A den volna s tím , dnešní době, moc společného nemá. Nebo ty chodíš s kytkou na hrob Neznámého vojína?Nene, já bych byl pro to rozdělit. významné datumy - jasný- a dny volna nalepit k víkendům. Upraveno 30. června 2016 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Ale jo, já se těch bezmozků nezastávám, ale určitě to není jen jejich problém. Uvidíš p neděli v našívaší televizi, či jak se jmenuje, kolik firem má s takovou cukaturou problém.A datum OK, to se nepřesouvá to se nikdo nepře. A den volna s tím , dnešní době, moc společného nemá. Nebo ty chodíš s kytkou na hrob Neznámého vojína?Nene, já bych byl pro to rozdělit. významné datumy - jasný- a dny volna nalepit k víkendům.Ne ale myslím, že člověk by měl mít tu možnost. Jinak se nechci hádat, ale nemyslím si, že by se tím něco vyřešilo akorát by se degradovaly ty svátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky