AndyAaron Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Kdyz jsme u tech Pokemonu, tak me nastvalo, ze kolegove a kamaradi maji problem, kdyz po nich chci, abychom sli par bloku pesky, misto volani taxi, ale kvuli tem Pokemonum jsou schopni obejit pul Manhattanu a prilehleho okoli.Kdyz jsem to videl, myslel jsem, ze me yebne. Na druhou stranu doufam, ze na tom tvurce aplikace vyrejzuje velky prachy, protoze napad to je jednoduchej a svym zpusobem genialni, kdyz strhne takove davy dospelych a myslel jsem si, ze inteligentnich lidi Jak pise Pavel, natvrdo mi rekli, ze jsem na tohle uz starej
TomNguyen Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 A jaký je rozdíl mezi tohle a geocaching ? Tahle můžeš taky jezdit do míst kam jsi ještě se nepodíval, utvaří komunitu, sdužuje lidí Jak je cool to hrát, tak je stejně cool to hatit.
Zlý Jabko Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Rozdíl je ten, že při keškaření čumíš víc na tu přírodu a ne do modebilního telefonu. Já si zapisuju keše do vobyč turistický mapy, abych nemusel bejt nonstop nalepenej na nějakej činostroj.
Klotzman Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 A co je to ten pokemon v tomhle případě? Nějakej vysílač nebo kýho čerta?
Pavelpu27 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 A co je to ten pokemon v tomhle případě? Nějakej vysílač nebo kýho čerta?Dojdeš podle navigace na nějaký místo, kde se ti zapne na mobilu foťák a ono ti to ukáže příšerku, která tam jako stojí. Musíš ji trefit virtuální kuličkou na tý kameře.
Rudykopalsson Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Moje žena to hodnotila, že když to přinutí haranty se hýbat, proč ne:-)
TomNguyen Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Rozdíl je ten, že při keškaření čumíš víc na tu přírodu a ne do modebilního telefonu. Já si zapisuju keše do vobyč turistický mapy, abych nemusel bejt nonstop nalepenej na nějakej činostroj.Tohle je špatná úvaha, protože nemusíš furt nalepit na displej, ale v blízkosti se ti mobil zavibruje a pak dle toho tam dojdeš, To je jako kdybych vinil GPS vysílač, že mi nutí do toho taky čůmět když jdu na geocaching
Radek124 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 A pamatujete si ještě na památnou reklamní scénu Pierre Richarda s "Tisíci pánů Clistax v ulicích"?Clistax vede!!! Lidi jsou i po letech furt stejně manipulovatelná telata...
Zlý Jabko Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Tohle je špatná úvaha, protože nemusíš furt nalepit na displej, ale v blízkosti se ti mobil zavibruje a pak dle toho tam dojdeš, To je jako kdybych vinil GPS vysílač, že mi nutí do toho taky čůmět když jdu na geocachingDíky za uvedení na pravou míru; Jabko to pokémonění nehraje, jen o tom ví kusý kusy.
wizard-ov Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Radek: kurnik to jsi mne zase naladil ;o) večer si to pustím...
TomNguyen Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Díky za uvedení na pravou míru; Jabko to pokémonění nehraje, jen o tom ví kusý kusy.Já to taky nehraju, ale pár lidi v okolí jo. Respektuji to.
utrejch Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Ja nechapu, proc nekoho dokaze nasrat, ze nekdo jinej si hraje ...
JaRooN Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Neapol. Kdo ještě neviděl, jak vypadá bordel, tak doporučuji. Totální zklamání
Návštěvník Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Ja nechapu, proc nekoho dokaze nasrat, ze nekdo jinej si hraje ...Ale chtěli by si taky hrát ale mají moc strach z toho jak se na ně bude okolí dívat, tak to raději kritizují :-p
African Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Ja nechapu, proc nekoho dokaze nasrat, ze nekdo jinej si hraje ...Přesně, kdo si hraje nezlobí :-)
AndyAaron Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Me nenasralo to, ze to hraji. Me nasralo to, ze kdyz vemu zenskou podivat se na zapad slunce nad Pacifikem, tak brbla, ze musi ujit pul kilometru. Pak ji ale nevadi litat po meste a lovit pokemony. That's all...
tano Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Neapol. Kdo ještě neviděl, jak vypadá bordel, tak doporučuji. Totální zklamání Nebylo by nejake foto?
JaRooN Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) Nebylo by nejake foto?Jedna mala ochutnavka - prijezd k mensimu obchodaku. Nechci generalizovat, ale prijezdy k obchodakum, sjezky a najezdy na dalnice, odstavne plochy a parkoviste kolem silnic - cloveku se chce zvracet. Mame jen asi 2-3 fotky, jinak to manzelka odmitala fotit i se na to koukat! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo a to v pozadi - to je dym z Vesuvu. Jinak dnes jsme meli smulu, asi 3x jsme objizdeli velke ohne kolem Neapole - hori trava a stromy... Upraveno 20. července 2016 uživatelem JaRooN
Zlý Jabko Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Jedna mala ochutnavka - prijezd k mensimu obchodaku. Nechci generalizovat, ale prijezdy k obchodakum, sjezky a najezdy na dalnice, odstavne plochy a parkoviste kolem silnic - cloveku se chce zvracet. Mame jen asi 2-3 fotky, jinak to manzelka odmitala fotit i se na to koukat! 20160720_152137.jpg Jo a to v pozadi - to je dym z Vesuvu. Jinak dnes jsme meli smulu, asi 3x jsme objizdeli velke ohne kolem Neapole - hori trava a stromy...Ty krávo, to tam zas stávkujou popeláři?
Doporučené příspěvky