Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Afri mel posledne tohle za tri ostry... :blow: (ale uz jsem se v poslednich dnech taky parkrat neudrzel, takze te chapu)

Edit - ja o vlku, a African me predbehl s prispevkem. Hele ze uz se zase tesis domu?

Rodina chybí jako sviňa, ale je to tady very good :-) Mějte se chlapci, my jedeme do přístavu vymyslet co a jak, no a pak máme domluvené kafíčko s Peter Jacksonem... Provede nás studiem kde točili Pána prstenů a Hobita nebo co to říkal do telefonu :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To si s tím zákonem elegantně vyleštili řiť :lol2: nemůžu si pomoct, musím se smát...

Přesně. Protože ten zákon psal debil, kterej sice nuti obchody zavřít, ale nenutí je dat zaměstnancům volno :-) No typickej urednickej paskvil. Ale odbory a pokladní ze začátku tleskaly v rytmu internacionály :-)
Odkaz ke komentáři

Ale jo, tohle má hlavu a patu. Nelíbí se mi to, tak jdu o dům dál (pokud ta možnost je). Jenom mi připadají některé věci, co se týče supermarketů, jako nonsens. Třeba teď jsem se dozvěděl, že paní za kasama jsou v odborech. A to berou desítku, dvanáctku? Proč si ještě nechávat strhávat příspěvky?

Odkaz ke komentáři

Aha, tak to pak jo. Jenom jsem někde četl článek, ohledně odborů v Albertu, tak jsem byl překvapený. Netušil jsem, že tam odbory jsou.

E: už vím, to byl ten vánoční příspěvek za tři stovky http://ekonomika.idnes.cz/plat-v-albertu-odbory-tlaci-ahold-ke-zvyseni-mezd-fbn-/ekonomika.aspx?c=A161103_140322_ekonomika_ozr

Upraveno uživatelem luidis
Odkaz ke komentáři

No jo, ale to nejsou odbory v Aholdu, to je Odborový svaz pracovníků obchodu. Teda celostátní organizace napříč obchodem jako takovým - respektive jedna z mnoha organizací. A není tam ani slovo o tom, že by se jednalo o zájmy jejich členů - pokladních v Aholdu. Jednalo se všeobecně o pracovníky a pokladní v Aholdu...

Odkaz ke komentáři

Marně přemýšlím nad tím, co tě nutí sem pořád lézt, když tě ta probíraná témata tak hrozně serou a zároveň jsi tak hrozně nad věcí, ty vanilkový mamrde...

jestli nad tím marně premyslis tak přijdu na sraz a zeptej se. Maminka ti něco vykecala? :) Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...