lloffass Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Budeš ještě večer vzpomínat, jak sis povídal o kolenu, až budeš lovit kosti z krku. A jestli chceš tak úzkostlivě dodržovat pracovní smlouvu, co tu děláš? Člověče kost v krku mi asi vadit nebude, to beru, že je věc, která zde je oprávněně, kvůli které tady jsme a ne jenom lidská vyčuranost. A k té pracovní smlouvě... mám dojem, že držím pohotovost, tím pádem, pokud zde zrovna není akutní případ, můžu v klidu šoupat nohama a psát na fórum. Až tě tady přivezou, že na tebe doma spadl stromek, tak samozřejmě bleskurychle vyskočím, nechám fórum ladem a půjdu pracovat
geometr Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 No tak já se budu okolo stromku motat opatrně, abych Ti ještě nepřidělal práci :-) A přeju, aby těch kostí a těch zavalenejch stromem bylo co nejmíň, nebo nejlíp žádný. Ať Ti to uteče!
lorch Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Jejda, tak to přeji rychlé uzdravení a ať vám ty Vánoce dopadnou klidně a ve zdraví. Když vidím jak výše všichni fňukají, tak si trochu pobrečím také, ruce už mám pár let total out, už jsem byl na opichování karpálů, ale před týdnem už mi doktor sdělil že operaci už se nevyhneme takže v únoru nastupuji na levou, měsíc nemožný, v březnu na druhou, měsíc nemožný a květen už se plánují feraty v Alpách, takže budu asi kvičet. Ve čtyřiceti letech nekupte to, ale už neudržím ani tužku :-( Afri, já si to teď nadělil pod stromeček, ve středu říznuto, v pondělí po svátcích jdu do práce. Neboj se toho, budeš mít pak alespoň klid.
African Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Kriste pane, to jsi mi neměl ani ukazovat, přeji rychlé uzdravení. Bolelo to? A prý tu ruku nesmíš měsíc používat jó? To je právě důvod proč to léta odsunuji, ale teď už se s tím opravdu nedá žít, takže půjdu :-(
lorch Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 (upraveno) Bolelo to první dva dny a dvě noci jsem nespal, teď už to je v pohodě. Taky jsem to odkládal co to šlo, vůbec se mi do toho nechtělo, ale teď jsem rád že už to mám za sebou.Já si to nechal schválně udělat před svátkama, abych mohl jít co nejdřív makat. Těžkej materiál jsem natahal v prosinci a na leden mám připravené lehčí práce, stejně počítám že budu ještě 14 dní v lednu mimo. Upraveno 24. prosince 2016 uživatelem lorch
little_w Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Kriste pane, to jsi mi neměl ani ukazovat, přeji rychlé uzdravení. Bolelo to? A prý tu ruku nesmíš měsíc používat jó? To je právě důvod proč to léta odsunuji, ale teď už se s tím opravdu nedá žít, takže půjdu :-( Na co ruku, mas manzelku, ne?
PepaSFI Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Asi naskočím na YPOvu vlnu nasrání v práci na "klienty"... Po řadě let práce ve zdravotnictví jsem už zvyklý na ledacos, ale asi na mě přišla nějaká ta vánoční měkota... Ale co to je kurva za lidi... Na Štědrý den přijít na úrazovou pohotovost, že mě bolí měsíc koleno a žádný úraz jsem neměl... Vysvětlíme, že se jedná o pohotovost úrazovou a s chronickou bolestí kolene je třeba se obrátit na patřičnou odbornost v řádné ordinační hodiny. Odpověď: "Aha, tak já jsem vlastně včera spadnul..." když úraz tak úraz. Nic se nesmí zanedbat. Takový koleno v sádře, to by mohlo zabrat.
African Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Na co ruku, mas manzelku, ne? Nemám rád stereotyp :-) :-)
straspol Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Nemám rád stereotyp :-) :-)levou to bude úplně jiný...
Rudykopalsson Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Nemám rád stereotyp :-) :-)Nebo potrénuj jógu, otevřou se ti netušené možnosti... :-)
Bert Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Do hajzlu. Uz zase nejakej vzpominkovej koncert za obeti terorismu. Samozrejme za ucasti politiku. Kdy uz ty dute hlavy prijdou na to, ze zpivanim a malovanim se to fakt nevyresi.
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Teda tady je mrtvo... Kam jste se vsichni podeli???
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Dyt to neni vubec zdravy :-D
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Ja jo, a bylo to vyborne, ale Ron Matusalem je stejne nejlepsi ;-)
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Gusto, vy jite tak pozde nebo mas taky toho strevniho bacila?
MadButcher Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2016 Do haje zelenyho co vede producenta k tomu ze krasne obrazove natocenou pohadku rovnou znova ozvuci v debilnim studiu misto aby tam nechal zvuk z placu??? To je neuveritelna demence... A naprosto zbytecny pokles zazitku tak o 50%... Pravy rytir, ted prave na CT1. Pohadka roku. Potes koste.
Doporučené příspěvky